Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben de 4 ocakta aşılama oldum. Sizler hep belirtilerinizi yazmişsiniz. Benim ilk gün azıcık kanamam oldu. Ne agrim ne sancım ne sizmalamam var :KK43: ümitsizliğe düştüm...
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ümitsizliğe kapilma herkesin farklı oluyor. Sen herşeyin hayirlisini dile inşallah sonuç pozitif olucak.

Meraba kızlar nasıl gidiyo aşılamadan sonra ki halleriniz sıkıntılar var mı.
Ben dün gece bir karın agrisi yla uyandı. Aha dedim regli oluyorum tuvalete zor gittim. Kabızlık heralde gaz sancısı çekiyorum. Kasiklarimda ara ara az agrim oluyor. Onun haricinde halsizlik var göğüs uçları hala Hassa. Bende belirtiler bunlar canım.

Al bnden de o kadar canım ya . Eşim dio alıyım rahatla die bn rahatım bekliyecem diom ama içten içe de yapsammıki diom. Kafamda deli sorular :)

Ben dün gece bir karın agrisi yla uyandı. Aha dedim regli oluyorum tuvalete zor gittim. Kabızlık heralde gaz sancısı çekiyorum. Kasiklarimda ara ara az agrim oluyor. Onun haricinde halsizlik var göğüs uçları hala Hassa. Bende belirtiler bunlar canım.
Bnm su sol taraftaki batma bi bitmedi gitti yaa. Belimin ağrısı arttı. Üstüne bir de grip belirtileri var bugün çok sıkıntılıyım yaaa
. Kafam kopuyo ağrıdan .

Canım sorun neydi sizde. Aşılamayı nie yaptılar.

Ben adetten önce neler yaşıyorsam aynısı yaşıyorum şuan kızlar sanırım aşılama tutmadı erken adet olucam ilk aşılamada da böyle olmuştu

Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.benimde ilk tup bebek transferim iste 5 gunde bitti.ayin 18de kan tahliline bakilacak Rabbim hepimize saglikli evladlar versin ve ahlakli nesiller imanla genclik olarak buyusunler ins...dua edelim.mevlam neyler neylerse guzel eyler.aminmm

merhaba kızlar yarınsabah kontrolüm var çatlayacam meraktan yumurtalar büyüdümü diye. ama galiba büyümedi ilk üç gün 75 lik gonal f kullandım 5 gündür de 37.5 luk. ilk 3 gün kasıklarımda arılar oluyordu sonra durdu sanki galiba büyümesi de durdu. ilk aşılamaolacak çok istiyorum ya tutmasa da bi denemek istiyorum şansımı :(

Kizlar umudunizi kaybetmeyin agrisi olmayan arkadasa soyluyorm uykm var alinti yapamadm :) skma canini agriyla bi alakasi yok bn okudum agrisi olup adet olan da cok bn mesela bgn oldum agridan ama hep ayaktaydm hala hafif sizi var hakkmzda hayrlisi hepimz icin kizlar

merhaba kızlar yarınsabah kontrolüm var çatlayacam meraktan yumurtalar büyüdümü diye. ama galiba büyümedi ilk üç gün 75 lik gonal f kullandım 5 gündür de 37.5 luk. ilk 3 gün kasıklarımda arılar oluyordu sonra durdu sanki galiba büyümesi de durdu. ilk aşılamaolacak çok istiyorum ya tutmasa da bi denemek istiyorum şansımı :(

cnm o normal bende de ilk günler şiddetli kasık ağrım olurdu sonra olmazdı hatta bende senin gibi düşünmüştüm ilkinde gitti mi yumurtalar dedim muayenede bi baktım duruyor koca koca :)

kızlar şimdi aklıma ne takılıyor söyleyeyim size. bugün kontrol vardı bir tane 16 mmm bir tane 9 mmm yum varmış. gonal f 37,5 kullanıyorum. dr devam et perşembe cuma yine gel dedi. birincisi gonal f e devam edip ikinci kutuyu alacam ama ikinci kutudan 3 gün falan kullanacam en düşük dozla. diğer yum u büyütmeye çalışıyor desem e 9 mm olan 16 mm e yetişemez. bu arada o da çok büyürse sorun olmaz mı :( bi de devlet hastanesindeyim ben. sperm yıkama işlemi orda olmuyormuş onu dışarda yapacaz pzt sperm işi hazır olsun pzt ya da salı yapacam aşılamayı dedi. bu spermler yıkandıktan sonra ne kadar bekleyebiliyor? offf offf her şey neden bu kadar karışık :(

kızlar şimdi aklıma ne takılıyor söyleyeyim size. bugün kontrol vardı bir tane 16 mmm bir tane 9 mmm yum varmış. gonal f 37,5 kullanıyorum. dr devam et perşembe cuma yine gel dedi. birincisi gonal f e devam edip ikinci kutuyu alacam ama ikinci kutudan 3 gün falan kullanacam en düşük dozla. diğer yum u büyütmeye çalışıyor desem e 9 mm olan 16 mm e yetişemez. bu arada o da çok büyürse sorun olmaz mı :( bi de devlet hastanesindeyim ben. sperm yıkama işlemi orda olmuyormuş onu dışarda yapacaz pzt sperm işi hazır olsun pzt ya da salı yapacam aşılamayı dedi. bu spermler yıkandıktan sonra ne kadar bekleyebiliyor? offf offf her şey neden bu kadar karışık :(
Canım kendimden örnek veriyim önce . Bnde puregon 50yle başladım yumurta yavaş buyudu 75e çıkardı kontrole gittiğimde 1 tane 15 mm yumurta var dedi halbuki önceki kontrollerimde iki uç tane yumurtam vardı. Dr bana o gün 100mm yap
yarın gel dedi. Giittim ve 2tane yumurtan olmuş dedi biri 15,5 diğer 15mm .yani küçük kalan yumurtam uyarılmış ve buyumuştu Yani demem o ki drunun bi bildiği vardır sen kullan ilacını. Sperm yıkamaya gelincede il olarak nerdesin bilmiyorum ama bn konyada devlet hastanesinde aşılamamı olduşum gün sperm yıkamada o hastanede yapılmıştı.

Bide canım anlaşılan pazartesi veya sali aşılaman olacaksa dr ilacı dusuruyo . Yukseltseydi eğer yumurtan o güne kadar çatlayabilirdi. Dengelemek içinde duşuruyo olabilir

Kizlar bu gun basliyorum tedaviye ignelerimi yazdirdim aksam ilkini vuruncam menogon 75 sabah aksam olcak 18inde kontrolum var
Hayirli olsun canim.. Menegon feci bir igne bacagina kadar agrisi iniyor daha önce kullanmadiysan panik yapma kolonyali pamuk yap bol bol kompres uygula alir agrisini kalcanin.. Birde dusta sicak suyla ovalarsanda dagiliyor agrisi..

Back
X