Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım hiç birşey vermedi tahliller raporlar hepsi temiz zaten sebepsiz infertilite benimki özel bi problemimiz var o yüzden aşılama dedik. Doktor yumurta rezervinin çok iyi olduğunu söyledi ilaçsız iki yumurtam büyümüştü 18 -19 mm çok beğendi doktor eşimde enfeksiyon vardı sorun olmaz asilamada yikaniliyo zaten demişti inşallah olumluyla sonuçlanır sizinkiler de benim de. Hic bir ilaç vermedi sadece aşılama öncesi catlatma iğnesi oldum

Anladım canim herseyin hayırlısı inş hakkımızda Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inş hepiniz seninde dediğin gbi olumlu sonuçlarla karşılar cnm

Valla inşallah
Hic birşey kullanmiyorum :( ayyy belirtilerin cokk olumlu vallahi insallaaaah olumlu da sonuçlanır :-* test tarihin ne zaman ?
valla inşallah hepimiz için hayırlarla sonuçlanır. Pzrtesi günü tahlil yapılcal cnm. İnan ki kafaya çok mu taktım ondandır mı bilmem ha bire rüya görüyorum. Birinde yumurtadan civciv çıkıyor birinde bana altın takı veriyolar vr en sonda gelinlik giyiyorum. Hepsi hayırlı habere çıkıyo ama nasip bakalım .

Valla inşallah valla inşallah hepimiz için hayırlarla sonuçlanır. Pzrtesi günü tahlil yapılcal cnm. İnan ki kafaya çok mu taktım ondandır mı bilmem ha bire rüya görüyorum. Birinde yumurtadan civciv çıkıyor birinde bana altın takı veriyolar vr en sonda gelinlik giyiyorum. Hepsi hayırlı habere çıkıyo ama nasip bakalım .

Ayyy canım benimm yaa çok güzel rüyalar gormussun maşallah Allahım bebisinin gelişine vesile etsin inşallah sen de ona yor :)) ben de umutlandim senden şimdi ilk denemen mi?

Valla inşallah valla inşallah hepimiz için hayırlarla sonuçlanır. Pzrtesi günü tahlil yapılcal cnm. İnan ki kafaya çok mu taktım ondandır mı bilmem ha bire rüya görüyorum. Birinde yumurtadan civciv çıkıyor birinde bana altın takı veriyolar vr en sonda gelinlik giyiyorum. Hepsi hayırlı habere çıkıyo ama nasip bakalım .

Hayırlı haberler alırsın canım bilmiyorum ama bnm eşim ve kayınValidem görmüş bu ay senin dediğin gbi rüyalar

Ayyy canım benimm yaa çok güzel rüyalar gormussun maşallah Allahım bebisinin gelişine vesile etsin inşallah sen de ona yor :)) ben de umutlandim senden şimdi ilk denemen mi?
Bnde ona yoruyom :) ama eşim fazla ümitlenipde uzulmemem için bilinçaltına yukleniyon bak dio:) ikinci aşılamam canım. İlki tutmadı .

Geçen sene mayıs ayında yaptırmiştim ilk aşılamamı. Tam hatırlamıyorum ama bu kadar ağrım ve kasığımda taş gibi bişey olmsmıştı. Bi de o ay yine rüya gormuştum :) iki yumurtadan civciv çıkıyodu biri ölü oluyodu öbür civcivde onu yiyordu. :)

ben bu gece 2 rüya gördüm birinde test sonucu elimde hamileyim diğerinde oğlum oluyor peygamber efendimizin adını katıyorum mustafa bi seviyorum sayıklamışım eşim anlattı bebek ninnisi söylüyordun mustafam diye de sayıklıyordun dedi

ben bu gece 2 rüya gördüm birinde test sonucu elimde hamileyim diğerinde oğlum oluyor peygamber efendimizin adını katıyorum mustafa bi seviyorum sayıklamışım eşim anlattı bebek ninnisi söylüyordun mustafam diye de sayıklıyordun dedi

Tuylerim diken diken oldu :( Rabbim kendi katında neslini devam ettirecek Allaha kulluk edecek hayırlı sağlıklı imanli bi evlat versin insallah ismini de Mustafa koyarsin. O mucizenin haberini bu ay alırız senden inşallah ♥♥♥ ben de rüya görüyorum ama hem olumsuz şekilde görüyorum Allahım hayra vesile etsin inşallah biz de hayra yoralim.

Tuylerim diken diken oldu :( Rabbim kendi katında neslini devam ettirecek Allaha kulluk edecek hayırlı sağlıklı imanli bi evlat versin insallah ismini de Mustafa koyarsin. O mucizenin haberini bu ay alırız senden inşallah ♥♥♥ ben de rüya görüyorum ama hem olumsuz şekilde görüyorum Allahım hayra vesile etsin inşallah biz de hayra yoralim.[/QUOT
daha önce de meryem anayı gördüm bana diyorki ne sorarsan cevaplicam diyor bende hayırlı sağlıklı bir çocuğum olacakmı diyorum gülüyor olacak diyor.:)

Ayy canım benim harbi etkileyici rüyalar görmüşsün. İnşallah hayırlı sevindirici haberleri tez zamanda alırsın:)

kızlar benimde ağrım var günlerdir bakalım sonuç ne olacak cumaya belli olur inşallah, hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun inşallah

Back
X