Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün aşılamam oldu kızlar.İki kez kanlı akıntım oldu.Daha önce damla halinde olmuştu ama bu ikisini akıntı olur gibi hissettim.İnşallah herşey yolundadır.Aynını yasayan var mı?

İnsallah kizlar dediginiz gibidir, bebegim gelmistir de belli etmiyordur kendini...
Ben de olmuştu canim az bir kanama, aşılama olduğu gün normal diyorlar.
Bu arada benim de 10 gün oldu asilama yaptirali, test yapmamak için kendimle savasiyorum resmen

İnsallah kizlar dediginiz gibidir, bebegim gelmistir de belli etmiyordur kendini...
Ben de olmuştu canim az bir kanama, aşılama olduğu gün normal diyorlar.
Bu arada benim de 10 gün oldu asilama yaptirali, test yapmamak için kendimle savasiyorum resmen
Test konusunda benimde sicilim pek iyi değil :) Ama 12. günü bekle hiç değilse.Bende en erken 12. gün çok çok silik çıkmıştı.Bu testler acayip psikoloji bozuyor.İnşallah bebeğin seninledir..

Canım sorun neydi sizde. Aşılamayı nie yaptılar.
2 senelik evliyiz. son bir seneye yakındır çocuk düşünüyoruz. Bende de eşimde de hiç bir sorun yok. ama Ben 37 yaşındayım. normal yolla denedik klomen kullandım bu bir senede oda bazı kullanımlarım da kist yaptı onun geçmesini bekledik. süreç uzadı hep.olmadı doktorum daha fazla geç kalmayalım aşılama yapalım dedi. İşte böyle canım.

Hepiniz gerçekten iyi ki varsınız cnm gerçekten çok destek oldunuz bende pco var 1.5 yıldır hamile kalamadim tüm tedavilere rağmen daha iki gün önce adet olmadım ilaçla. Bile hastalığım ilerlemiş diye nasıl ağladım sonra doktor değiştirdim rabbim film tahlil yapıldı bir sürü bir de sulu ultrason çekildim onun da faydası olduğunu düşünüyorum doktor aşılama dedi vallahi bende asilamayi düşündüm hep beynimden tamamen atmıştım hatta ayıptır soylemesi özel anlamda da dikkat etmedim hiç yatmadim hemen kalktım size tavsiyem cnm mümkün değil biliyorum ama dusunmemeye çalışın ben asla hamile kalamicm diyordum tedavisiz oldu :)))
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin.Bize dua er darısı bize inşallah.

2 senelik evliyiz. son bir seneye yakındır çocuk düşünüyoruz. Bende de eşimde de hiç bir sorun yok. ama Ben 37 yaşındayım. normal yolla denedik klomen kullandım bu bir senede oda bazı kullanımlarım da kist yaptı onun geçmesini bekledik. süreç uzadı hep.olmadı doktorum daha fazla geç kalmayalım aşılama yapalım dedi. İşte böyle canım.
Anladım canım çok geçmiş olsun . Bi vakti zamanı var işte .rabbim bilir ne zaman geleceğini. Hakkımızda her şeyin hayırlısı.

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç
  1. @aybirgen-ilk deneme
  2. @safiskus-2. Deneme
  3. @hayallergercekolsa-ilk deneme
  4. @ahsen su-Ilk deneme
  5. @arsinli -ilk deneme
  6. @avucdolusudua -ilk deneme
  7. @sevil19 -ilk deneme
  8. @eylem008-2. Deneme- 2 ocak
  9. @bilgem34-2. Deneme-5 ocak
  10. E elifecem16 -5. Deneme
  11. @kelie
  12. @deffnem -ilk deneme
  13. @dddd8999 -2. Deneme-4ocak
  14. fazi93 fazi93 -2. Deneme-4 ocak
  15. hilal1907 hilal1907 - ilk deneme
  16. @derendefne -ilk deneme
  17. @gamzebb -ilk deneme-2 ocak-malesef negatif :KK43:
  18. @prenses0101 -ilk deneme- Asilama için adet olmayı beklerken hamile kaldı:anneadayı::KK73:
  19. @Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif :KK43:
  20. @Begum275 -ilk deneme
  21. @gipsyy -ilk deneme-26 aralik- malesef Negatif :KK43:
  22. @Ageve -2. Deneme- 3 ocak
  23. Z zeynep_xx -ilk deneme
  24. @hcaazram2007 -2. Deneme
  25. elasen elasen -ilk deneme-4 ocak

1. Canlar hata ya da eksik varsa soyleyin lutfen.
canım benim ilk deneme aşılama günü 18 ocak

Gelin bu heyecani birlikte yaşayalım, insallah guzel haberlerimizi paylasalim, hadi gelin de listemizi de olusturalim :)

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak
10) E elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak
13) fazi93 fazi93 -2. Deneme-4 ocak
14) hilal1907 hilal1907 - ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif :KK43:
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.:anneadayı::KK73:
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif :KK43:
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif :KK43:
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak
22) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24) elasen elasen -ilk deneme-4 ocak
25)@shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak
26) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28)@bril

Benim de ilk deneme 6 Ocak =)

Aaaa

Aaa canm iyiyim sn nasilsin taniyamadm ismini degiatrnce üne bebis yk bekliyrz sn ne alemdesin
ayni canim bende ole aylardir bekliyorum bu ay asilama yapcaz bakalim tedaviye basladik hayirlisiyla bu arada hosgeldin aramiza

ayni canim bende ole aylardir bekliyorum bu ay asilama yapcaz bakalim tedaviye basladik hayirlisiyla bu arada hosgeldin aramiza
Bizde ağustos ayında asilama yaptk ama olmafi canm ynr negatif gördük bu ay tekrar denicez asilama yan ilaçlarla baslicam umarm bu sefer olr ikimiz için hayorlisi hosbldk canm uzun suredir grmiydm iyi seni gördüm burada iyi oldu

Bende galiba bu ay tedaviye basliycam. Hsg yi bekliyorum :KK54:. Aşamalarini tam bilmediğim için aşılama nezaman olur bilemiyorum inşallah en kisa zamanda olur çok heyecanlıyım.

Biz ancak bir ay yapabildik canim ictikten sonra istifrar ediyodu eşim oyle boyle bir ay dayandi ancak. Zaten simdilik bisey yapamayiz artık. Bu asilama da olmazsa tupe gecicez maalesef. Seni tebrik ediyorum suoer gelisme valla % 30 cok iyi bir sayi
Canim sonuc zamanin gelmis, insallah guzel haberler verirsin bize.

Ben adetten önce neler yaşıyorsam aynısı yaşıyorum şuan kızlar sanırım aşılama tutmadı erken adet olucam ilk aşılamada da böyle olmuştu
Canim sen ne alemdesin, insallah mujdenle gelirsin yanimiza.

Back
X