- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
Canim sen giremiyosun listeyi de guncelleyemiyoruz, ben telefondan yapabilecegim sekilde duzenledim.Canim bikac kisiyi not aldim tele ama ekleyemedim pc esimde yinee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen giremiyosun listeyi de guncelleyemiyoruz, ben telefondan yapabilecegim sekilde duzenledim.Canim bikac kisiyi not aldim tele ama ekleyemedim pc esimde yinee
Canim sana kolay bir yöntem söyleyeyim ilk sayfaya ekle bu listeyi herkes direk görur ordan .. Düzenlemeyide ordan hep yaparsin .Böyle kimse göremez bulamaz her istedigindeBismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç
- @aybirgen-ilk deneme
- @safiskus-2. Deneme
hayallergercekolsa -ilk deneme
ahsen su -Ilk deneme
- @arsinli -ilk deneme
- @avucdolusudua -ilk deneme
- S sevil19 -ilk deneme
eylem008 -2. Deneme- 2 ocak
- B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak
- E elifecem16 -5. Deneme
- @kelie
deffnem -ilk deneme
dddd8999 -2. Deneme-4ocak
fazi93 -2. Deneme-4 ocak
hilal1907 - ilk deneme
derendefne -ilk deneme
gamzebb -ilk deneme-2 ocak-malesef negatif
- P prenses0101 -ilk deneme- Asilama için adet olmayı beklerken hamile kaldı
Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
- B Begum275 -ilk deneme
- G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- malesef Negatif
- @Ageve -2. Deneme- 3 ocak
- Z zeynep_xx -ilk deneme
- H hcaazram2007 -2. Deneme
elasen -ilk deneme-4 ocak
- Canlar hata ya da eksik varsa soyleyin lutfen.
CNM YA İNŞALLAH Bİ DAHA Kİ SEFERE TUTAR ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK VAKTİ GELMEMİŞ DAHA DEMEK Kİ CNM VAKTİ GELİNCE SEN HİÇ DÜŞÜNMESENDE OLUR DUALARIM HEP SİZİNLE:)Benim sonuç olumsuzPrenses seni de tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
Valla canim dr tek yumurtayla sansimiz cok az dedi o yuzden yukseltti pazartesi gidicem bakalim cevap vericekmi ignelereAma dr hata ediyor tek yumurta olsun saglikli olsun yumurtanin ayariyla oynuyor resmen birden yuksek doz verirse gereginden hizli buyur gelisir .. iki doz cok yumurta yapmaz ki yumurtalari daha cabuk buyutur mesala benim 11.gun yumurtam 17mm olmustu .. tek igne kullandigimda .. Sen ne zaman gideceksin kontrole ilk
Sagol canim kestim galiba bilemiyorum esim ucunda da bi sorun olabilir dedi belki beni kandirdi :)Geçmiş olsun canım. Kendini kastıysan eğer o mahvediyor. Bnde bi kere kasmıştım bacağımı bile kaldıramıyordum
. Şimdi bile havalar soğuyunca kalçalarımda iğne yerleri ağrı yapıyo
boyle olmasi daha iyi herhalde canim du not ettiklerimi bende bole ekleyimBismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç
- @aybirgen-ilk deneme
- @safiskus-2. Deneme
hayallergercekolsa -ilk deneme
ahsen su -Ilk deneme
- @arsinli -ilk deneme
- @avucdolusudua -ilk deneme
- S sevil19 -ilk deneme
eylem008 -2. Deneme- 2 ocak
- B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak
- E elifecem16 -5. Deneme
- @kelie
deffnem -ilk deneme
dddd8999 -2. Deneme-4ocak
fazi93 -2. Deneme-4 ocak
hilal1907 - ilk deneme
derendefne -ilk deneme
gamzebb -ilk deneme-2 ocak-malesef negatif
- P prenses0101 -ilk deneme- Asilama için adet olmayı beklerken hamile kaldı
Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
- B Begum275 -ilk deneme
- G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- malesef Negatif
- @Ageve -2. Deneme- 3 ocak
- Z zeynep_xx -ilk deneme
- H hcaazram2007 -2. Deneme
elasen -ilk deneme-4 ocak
- Canlar hata ya da eksik varsa soyleyin lutfen.
Ilk sayfada sürekli duzenleme yapilabiliyosa öyle yapayim tabi, sagol canimCanim sana kolay bir yöntem söyleyeyim ilk sayfaya ekle bu listeyi herkes direk görur ordan .. Düzenlemeyide ordan hep yaparsin .Böyle kimse göremez bulamaz her istediginde![]()
Klomeni daha önce kullandiysan yumurtalarin cok asiri tepki vermiyorsa 3.gun gidebilirsin sorun olmaz .. Fakat bazi insanlarda asiri tepki verip yumurta cok buyudugu icin en gec 5gun kullanip 6yi kullanmadan gitmen lazim ..Mrb kizlar asilama yaptiranlar pozitif görsün inş asilama için gün sahalarda çabucak gecsn günler Rabbim önce gobisinizi sonra kucagimizi doldurduk Benice araniza alirmisinz ben birşey daniamak istyrm bu ay 2.asilamam yapilcak klomen kullanicam üne doktor 5gun kulluan ilaç btnce 1-2 gün içinde gel yumurta tak. Yapicam dedi ama ben anca 3.günü gdebilirim sorun olumu ya akil verin diğer asilmam ağustos ayndaydi hc hatrlamiyrm ne zaman gttigmi
Evet canim ilk sayfa ilk mesaji her zaman duzenleyebilirsin konu sahibi olarakIlk sayfada sürekli duzenleme yapilabiliyosa öyle yapayim tabi, sagol canim![]()
Yok canm şairi tepki verkiyo daha önce 6defa kullandmKlomeni daha önce kullandiysan yumurtalarin cok asiri tepki vermiyorsa 3.gun gidebilirsin sorun olmaz .. Fakat bazi insanlarda asiri tepki verip yumurta cok buyudugu icin en gec 5gun kullanip 6yi kullanmadan gitmen lazim ..
olabilir cnm bünyeden bünyeye değişir benceKızlar ben 4 ocakta aailamami yaptirdim ama ben de hiçbir belirti yokbenim gibi hiç belirti yasamayan var mi?
Bende öyle söylüyorum vakti gelmedi daha diyorum ama çok duygulandım kendimi tutamadım bir türlüCNM YA İNŞALLAH Bİ DAHA Kİ SEFERE TUTAR ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK VAKTİ GELMEMİŞ DAHA DEMEK Kİ CNM VAKTİ GELİNCE SEN HİÇ DÜŞÜNMESENDE OLUR DUALARIM HEP SİZİNLE:)
Moralini bozma canım inşallah vardirKızlar ben 4 ocakta aailamami yaptirdim ama ben de hiçbir belirti yokbenim gibi hiç belirti yasamayan var mi?
ÇOK İYİ ANLIYORUM CNM AMA BANA ÇOK DEDİLER KAFAYA TAKARSAN OLMAZ DÜŞÜNÜRSEN OLMAZ DİYE ELİMDE DEĞİL DEDİM DURDUM TAM 2 SENE GÖRMEDİĞİM TEDAVİ İĞNE KALMADI TAM AŞILAMA YAPILACAK ZATEN DİĞER AY DEDİM HİÇ AMA HİÇ DİKKAT ETMEDİM HATTA KESİNLİKLE HAMİLE OLAMAM DİYORDUM AMA NASIL OLMUŞSA OLMUŞ EMİN OL ÇOK ETKİSİ VAR BEYNİNİ BOŞALTMAK ZORUNDASIN ZOR AMA O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK EMİN OL CNMBende öyle söylüyorum vakti gelmedi daha diyorum ama çok duygulandım kendimi tutamadım bir türlü
Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Beyin nasıl bişey bilmiyorum çok etkiliyor gerçekten çoğu kişiden duyuyorum en olmadık zamanda hamile kaldıklarını. Aslında bıraktım tedaviyi bi süre ara vermek istiyorum o süre zarfında kafamı toplamak daha iyi gelecek İyiki KK var iyiki sizler varsınız canlarÇOK İYİ ANLIYORUM CNM AMA BANA ÇOK DEDİLER KAFAYA TAKARSAN OLMAZ DÜŞÜNÜRSEN OLMAZ DİYE ELİMDE DEĞİL DEDİM DURDUM TAM 2 SENE GÖRMEDİĞİM TEDAVİ İĞNE KALMADI TAM AŞILAMA YAPILACAK ZATEN DİĞER AY DEDİM HİÇ AMA HİÇ DİKKAT ETMEDİM HATTA KESİNLİKLE HAMİLE OLAMAM DİYORDUM AMA NASIL OLMUŞSA OLMUŞ EMİN OL ÇOK ETKİSİ VAR BEYNİNİ BOŞALTMAK ZORUNDASIN ZOR AMA O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK EMİN OL CNM
Daima belirti olacak die bişey yok canım. Bnde belirti varda noluyo. Ümitlenip duruyomm. Sonra negatifi goruncede damdan düşer gibi oluyorum. Bnce hiç duşunmemek ama eldede değilKızlar ben 4 ocakta aailamami yaptirdim ama ben de hiçbir belirti yokbenim gibi hiç belirti yasamayan var mi?
canimm hosgeldinnn nasilsinnn ben lamb-h :)Mrb kizlar asilama yaptiranlar pozitif görsün inş asilama için gün sahalarda çabucak gecsn günler Rabbim önce gobisinizi sonra kucagimizi doldurduk Benice araniza alirmisinz ben birşey daniamak istyrm bu ay 2.asilamam yapilcak klomen kullanicam üne doktor 5gun kulluan ilaç btnce 1-2 gün içinde gel yumurta tak. Yapicam dedi ama ben anca 3.günü gdebilirim sorun olumu ya akil verin diğer asilmam ağustos ayndaydi hc hatrlamiyrm ne zaman gttigmi