Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaaa kızlar rahatsız ediyorum ama bişey soracam. Özellikle crinone jel kullananlara. Bnm aşılamada 10. Gunum bitti. Ama son iki gündür vajinamda ilacı sıktıktan sonra az da olsa yanma ve kaşıntı vardı. Bugun ayıptır söylemesi wcden sonra peçeteye peynir kesiği gibi artığı geldi . Yangı devam edince biraz daha derine indim ve çokça krem artığı çıktı. Ama vajinama da ilacı katarken zorlanma oluyodu . Ki vajinanın kenarları daralmış gibi. Sizce bu jelin yan etkisi mi. Böyle olan var mı. Lütfen cvp verin.

Kızlar 11. Gün tahlil verdim 1.9 çıktı tutmamış benim cok üzgünüm dilermiş siz hayırlı haberleri alrsnz

Ümitsizliğe kapılma daha tam günün dolmamış. Sabret belki tahlilin yukselir.

Hayirli olsun canim.. Menegon feci bir igne bacagina kadar agrisi iniyor daha önce kullanmadiysan panik yapma kolonyali pamuk yap bol bol kompres uygula alir agrisini kalcanin.. Birde dusta sicak suyla ovalarsanda dagiliyor agrisi..
deneyimliyim canim kullandim daha once sabahkini saglik ocaginda vurundum gayet iyiydim aksami esim vurdu pffffff hala aciyoo

Sanmiyorm canim normalde minimm deger adet gunu 50 filan oluyo iki kat katlasa da o degere ulasmasi imkansz hayirlisi ama gergnm uzgunm baya cnku sancisi lekesi akintisi hepsi zordu bakalim hayirlisi gelecek aylara

Sanmiyorm canim normalde minimm deger adet gunu 50 filan oluyo iki kat katlasa da o degere ulasmasi imkansz hayirlisi ama gergnm uzgunm baya cnku sancisi lekesi akintisi hepsi zordu bakalim hayirlisi gelecek aylara
Nasip kısmet canım. Allah herşeyi gonlune göre en kısa zamanda versin. İnşallah

Bu
Yaaaa kızlar rahatsız ediyorum ama bişey soracam. Özellikle crinone jel kullananlara. Bnm aşılamada 10. Gunum bitti. Ama son iki gündür vajinamda ilacı sıktıktan sonra az da olsa yanma ve kaşıntı vardı. Bugun ayıptır söylemesi wcden sonra peçeteye peynir kesiği gibi artığı geldi . Yangı devam edince biraz daha derine indim ve çokça krem artığı çıktı. Ama vajinama da ilacı katarken zorlanma oluyodu . Ki vajinanın kenarları daralmış gibi. Sizce bu jelin yan etkisi mi. Böyle olan var mı. Lütfen cvp verin.
Konu hakkında bilgi istiyoooooom. Yok mu kullanıpta boyle olan yada olmayann

Canlar eklenmeyen varsa lütfen soylesin ekleyim, kuzuma hasretime birakmistim ama o da musait olamiyo galiba. O hazirlamisti bu halini, ben de etiketlemeyi bilmiyorum ama bi bakicam artik.
Canlar eklenmeyen varsa lütfen soylesin ekleyim, kuzuma hasretime birakmistim ama o da musait olamiyo galiba. O hazirlamisti bu halini, ben de etiketlemeyi bilmiyorum ama bi bakicam artik.
Canim bikac kisiyi not aldim tele ama ekleyemedim pc esimde yinee

Anaaaaa oleyyy:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: inan cok sevindimmmm, vay beeeee, asilama icin adet olmayi beklerken meger hamileymissin, ne kadar da enteresan, neden asilama yaptiracaktin canim, sorun neydi senin? Bi de ictigin ilac sorun olmaz degil mi, doktoruna sordun mu? Bak sana sayfamiz ugurlu geldi, ilk hamilemiz de sensinnn:rolleyes: Allahim hayirla saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin bebegini:KK46::KK200::KK200::KK200:
Hepiniz gerçekten iyi ki varsınız cnm gerçekten çok destek oldunuz bende pco var 1.5 yıldır hamile kalamadim tüm tedavilere rağmen daha iki gün önce adet olmadım ilaçla. Bile hastalığım ilerlemiş diye nasıl ağladım sonra doktor değiştirdim rabbim film tahlil yapıldı bir sürü bir de sulu ultrason çekildim onun da faydası olduğunu düşünüyorum doktor aşılama dedi vallahi bende asilamayi düşündüm hep beynimden tamamen atmıştım hatta ayıptır soylemesi özel anlamda da dikkat etmedim hiç yatmadim hemen kalktım size tavsiyem cnm mümkün değil biliyorum ama dusunmemeye çalışın ben asla hamile kalamicm diyordum tedavisiz oldu :)))

deneyimliyim canim kullandim daha once sabahkini saglik ocaginda vurundum gayet iyiydim aksami esim vurdu pffffff hala aciyoo
Sabah aksam mi vurunuyorsun :KK57:
Benim gunde 1 defa idi .. O bile felaketken seni düsünemiyorum :KK48:
İnşallah cektigimiz acilarin karsiligini bir melekle aliriz ;)

Hepiniz gerçekten iyi ki varsınız cnm gerçekten çok destek oldunuz bende pco var 1.5 yıldır hamile kalamadim tüm tedavilere rağmen daha iki gün önce adet olmadım ilaçla. Bile hastalığım ilerlemiş diye nasıl ağladım sonra doktor değiştirdim rabbim film tahlil yapıldı bir sürü bir de sulu ultrason çekildim onun da faydası olduğunu düşünüyorum doktor aşılama dedi vallahi bende asilamayi düşündüm hep beynimden tamamen atmıştım hatta ayıptır soylemesi özel anlamda da dikkat etmedim hiç yatmadim hemen kalktım size tavsiyem cnm mümkün değil biliyorum ama dusunmemeye çalışın ben asla hamile kalamicm diyordum tedavisiz oldu :)))
Hayirli olsun canimmm cok sevindimm

Sabah aksam mi vurunuyorsun :KK57:
Benim gunde 1 defa idi .. O bile felaketken seni düsünemiyorum :KK48:
İnşallah cektigimiz acilarin karsiligini bir melekle aliriz :KK66:
Canim bende gunde bir kullanmistim tek yumurta gelismisti dr dozunu iki katina cikardi bende dedim bi defada vurun olmaz sabah aksam dedi esim manyak dun fena acitti naptiysa

Canim bende gunde bir kullanmistim tek yumurta gelismisti dr dozunu iki katina cikardi bende dedim bi defada vurun olmaz sabah aksam dedi esim manyak dun fena acitti naptiysa
Ama dr hata ediyor tek yumurta olsun saglikli olsun yumurtanin ayariyla oynuyor resmen birden yuksek doz verirse gereginden hizli buyur gelisir .. iki doz cok yumurta yapmaz ki yumurtalari daha cabuk buyutur mesala benim 11.gun yumurtam 17mm olmustu .. tek igne kullandigimda .. Sen ne zaman gideceksin kontrole ilk

Geçmiş olsun canım. Kendini kastıysan eğer o mahvediyor. Bnde bi kere kasmıştım bacağımı bile kaldıramıyordum
. Şimdi bile havalar soğuyunca kalçalarımda iğne yerleri ağrı yapıyo

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç
  1. @aybirgen-ilk deneme
  2. @safiskus-2. Deneme
  3. hayallergercekolsa hayallergercekolsa -ilk deneme
  4. ahsen su ahsen su -Ilk deneme
  5. @arsinli -ilk deneme
  6. @avucdolusudua -ilk deneme
  7. S sevil19 -ilk deneme
  8. eylem008 eylem008 -2. Deneme- 2 ocak
  9. B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak
  10. E elifecem16 -5. Deneme
  11. kelie kelie
  12. deffnem deffnem -ilk deneme
  13. dddd8999 dddd8999 -2. Deneme-4ocak
  14. fazi93 fazi93 -2. Deneme-4 ocak
  15. hilal1907 hilal1907 - ilk deneme
  16. derendefne derendefne -ilk deneme
  17. gamzebb gamzebb -ilk deneme-2 ocak-malesef negatif :KK43:
  18. P prenses0101 -ilk deneme- Asilama için adet olmayı beklerken hamile kaldı:anneadayı::KK73:
  19. Vazgeçtim Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif :KK43:
  20. B Begum275 -ilk deneme
  21. G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- malesef Negatif :KK43:
  22. @Ageve -2. Deneme- 3 ocak
  23. Z zeynep_xx -ilk deneme
  24. H hcaazram2007 -2. Deneme
  25. elasen elasen -ilk deneme-4 ocak

1. Canlar hata ya da eksik varsa soyleyin lutfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X