- Konu Sahibi huzurolsun
-
Hayırlısı cnm ya inş bu ay tutar bende hiiicc bi sorun yok rahim filmi falan da temiz troid falan da yok bende ikinciyi yaptıracam olmazsa tüp deneyecem bendeİnşallah canım aslında ben aşılama hiç denemeyecektim tüp bebek yaptıracaktım doktor çok ısrar etti .
İlk aşılamamı özelde denemiştim şimdi üniversite hastanesinde deneyeceğim.
Benim de 3 taneydi spermiyogram sonuçları çok çok iyi dedi ama tutmadı zaten tutsa şaşardım polip var ama engel değil dedi sonradan öğrendim ki troidim varmış ve yüksekmiş şimdi hem histereskopi oldum hem de troidi düşürdüm tekrar deneyeceğim.
Bende öyle biliyordum bu testlerin 6 ayda bir tekrarlanması gerekiyormuş yeni öğrendim özele mi gidiyorsun .Hayırlısı cnm ya inş bu ay tutar bende hiiicc bi sorun yok rahim filmi falan da temiz troid falan da yok bende ikinciyi yaptıracam olmazsa tüp deneyecem bende
Insallah yukselir de gerek kalmaz canim, yukselmezse de ocakta guzel haberini aliriz insallahMerhaba kızlar bende 10 aralıkta ilk asilama mi yaptırdım dün 12.gun kan testi yaptırdım 2.3 cikti değer...Adet günüme daha 5 gün var ...Yükselir mi bilmiyorum ama tutmazsa ocak ayında ikinci asilama yi yaptıracam...
ewt cnm özele gidiyorum ben 4 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm olmadı sonra rahim filmi çektirdim 3 ay bekledim kendiliğinden olur belki diye..Olmadı sonra 1 ay femara +menegon kullandım kendiliğine bıraktık olmadı...bu ay aşılama yaptık işte ne bileyim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş ...Bende öyle biliyordum bu testlerin 6 ayda bir tekrarlanması gerekiyormuş yeni öğrendim özele mi gidiyorsun .
Benim bir iğne bir aşılamam var ikinci aşılamadan sonra tüp bebek raporu alacağım
inşalllaaahhh canımmm ya ...Insallah yukselir de gerek kalmaz canim, yukselmezse de ocakta guzel haberini aliriz insallah
Canim sen dinlenmis miydin?ewt cnm özele gidiyorum ben 4 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm olmadı sonra rahim filmi çektirdim 3 ay bekledim kendiliğinden olur belki diye..Olmadı sonra 1 ay femara +menegon kullandım kendiliğine bıraktık olmadı...bu ay aşılama yaptık işte ne bileyim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş ...
canım ben devamlı yattım bu aşılamada dinlendim...Asilamada dinlenmek onemli degil diyo doktorlar ama ben asilamasi tutanlarin dinlendigini goruyorum, imkanimiz olursa biz de dinlenelim canlar.
cnm sen test gününü mü bekliyorsun yoksa ikinci aşılama için tedaviye mi başladın ???Canim sen dinlenmis miydin?
Ben onumuzdeki ay asilama yaptiricam canim, henuz yaptirmadimcnm sen test gününü mü bekliyorsun yoksa ikinci aşılama için tedaviye mi başladın ???
17 18 20 üç taneydi 25 30 dk kadar dinlendim aşılamadan sonra gezdim devamlı yatmadım dinlenmenin tutmasına etkisi olmadığını söylemişti doktorum tutmadı zaten 2. yi deneyeceğim.Selam kizlar ..
Ben ocak sonu düsünüyorum asilamayi ..
Yaptiranlara sorum olacak hastanede kac dakika/saat yattiniz asilamadan sonra birde yumurtalarinizin boyutu kacti asilama olurken..
Himm benim 17milimde catlatma ignesini yaptirdi dr soruncada 16-21 arasi yeterli dedi .. Bence 20-21milim olmasi lazim igne tedavisinde yada aşılamada.. Seninde insallah 2. Tutar canim..17 18 20 üç taneydi 25 30 dk kadar dinlendim aşılamadan sonra gezdim devamlı yatmadım dinlenmenin tutmasına etkisi olmadığını söylemişti doktorum tutmadı zaten 2. yi deneyeceğim.
18 22 mm olması yeterli diyorlar ben iğnede aşılamada denedim bu son aşılama deneyişim sonra tüp bebeğe geçeceğim. Rabbim hepimize nasip etsinHimm benim 17milimde catlatma ignesini yaptirdi dr soruncada 16-21 arasi yeterli dedi .. Bence 20-21milim olmasi lazim igne tedavisinde yada aşılamada.. Seninde insallah 2. Tutar canim..
Benim 4. Deneme idi ignede .. 1de kimyasal oldu 2.tutmadi 3.de 7+3de düstü 4. Tutmadi 5.de aşılamaya karar verdik ama bu ay ara verip diger ay olsun dedik .. Bakalim bu sefer ki hayirlisiyla tutar insallah gerci tutmasi yetmiyor öbür boyu kalbide atsin saglikli olsun hayirli evlat olsun :)18 22 mm olması yeterli diyorlar ben iğnede aşılamada denedim bu son aşılama deneyişim sonra tüp bebeğe geçeceğim. Rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım rabbim sağlıkla nasip etsin düşük nedeni neydi peki .Benim 4. Deneme idi ignede .. 1de kimyasal oldu 2.tutmadi 3.de 7+3de düstü 4. Tutmadi 5.de aşılamaya karar verdik ama bu ay ara verip diger ay olsun dedik .. Bakalim bu sefer ki hayirlisiyla tutar insallah gerci tutmasi yetmiyor öbür boyu kalbide atsin saglikli olsun hayirli evlat olsun :)
Amin.. kan pihtilasmasi cikti ama igne kullanipta düsenlerde var .. Demekki vakit saat lazim ne yapsak bos .. Allah yeter ki ol desin..Amin canım rabbim sağlıkla nasip etsin düşük nedeni neydi peki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?