Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19
9)Eylem008

Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)

Bende ikinci asilama ya başlıyorum ilk asilama malesef tutmadı...

Teşekkürler aybirgen aminnnnn

5.

Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme

Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah

Aşılama tarihleri ne zaman :)

CNm istanbulda hangi Dr gidyordun bende aşılamayı araştırıyorum ve fiyatları nedir acaba bilgin var mı ?

CNm istanbulda hangi Dr gidyordun bende aşılamayı araştırıyorum ve fiyatları nedir acaba bilgin var mı ?

İstanbuldan tasincik tayin sebebiyle ama eğer anadolu tarafındaysan bence beykoz Otağtepe tip merkezi Dr. ömer hocanın yanına gidin aşılama yapacağımız ay tayin cikti onu kaybettigime çok üzüldüm onun kadar ilgili ve düşünceli hiç bir doktora rastlamadım esinizle ve sizinle hem piskolojik hem de sağlık yönünden elinden ne geliyorsa yapiyo

Yaa evet umraniyedeyim CNm giderim valla o kadar iyiyse CNm sagolasin Allah razı olsin .. Aşılamayı bizzat kendisi mı yapıyor esim erkek Dr olunca biraz rahatsız olabilir de gerci saglik icin ikna ederim Bi sekilde :)

Yaa evet umraniyedeyim CNm giderim valla o kadar iyiyse CNm sagolasin Allah razı olsin .. Aşılamayı bizzat kendisi mı yapıyor esim erkek Dr olunca biraz rahatsız olabilir de gerci saglik icin ikna ederim Bi sekilde :)

Ayyyy ben de umraniyede oturuyodummmm benim eşim kizardi uygun olmaz falan derdi doktoru görünce o benden çok sevdi doktoru evet bizzat kendi yapio çok dikkatli çok özenerek o kadar sakinleştiriyo ki ben kesin git derim :)

Beni de ekleyiiinn ilk deneme olcak inşallah. 2 yılır korunmuyoruz hsg dahi çekildi.zamanla olur diyorlar acele etme diyorlar.Rabbim güç versin...

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme

Amiiiiiiiiiiiiiiin

Merhaba kızlar benimde 2. Aşılamam olucak inşallah pazartesi günü yeni yılda bebişlerimizde gelir listeye benide eklermisiniz

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…