- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.841
Ben sadece ilaçlara para ödedim. 182TL tuttu.Ben asilamaya sadece 151 tl verdim oda sadece igne parasi olcakti asilama ucretsizdi karar degisti de 151 tl verdim, ignelere tanidik eczane ile 90 tl odedim, ne kadar cok harcamisiniz
Benimde 11. Gün bugün aramızda bir gün var.Adet olacam diye korkuyorum surekli kontrol ediyorum biran once belli olsa artık 12. gün bugün
Zaman yaklaştıkça dahada zor oluyor değilmi canım. Hayırlı haberini alırız inşallah.Adet olacam diye korkuyorum surekli kontrol ediyorum biran once belli olsa artık 12. gün bugün
Benim de bugun 11. gunum, birazdan dr a gidiyorum, kan tahlili ister heralde. Olumsuza hazirim ama yine de cok korkuyorumm.Adet olacam diye korkuyorum surekli kontrol ediyorum biran once belli olsa artık 12. gün bugün
Ya benim dr 15. Gun dedi Sizinkiler erken istemiş testi test yapsam evde cikarmi kiBenim de bugun 11. gunum, birazdan dr a gidiyorum, kan tahlili ister heralde. Olumsuza hazirim ama yine de cok korkuyorumm.
Aynen canim o yüzden korkuyorum iste ya tutmazsa tüp bebek o kadar maddi manevi çöküntü asilama içinde ignelifen vazgectm sanirim eşim ona 1000tl vercez belki daha fazla çünkü anca ilaçlar o kadar tutyms e asilamayla 1500 tüp bebek yaparz üstüne biraz daha koyup dyo ne bliym ya kafam allak bullakaslında devlet destekli özel hastanelerde de güzel indirimli olması lazım tüp bebeğin en az 6 bin lira tüp bebek inşallah aşılamalarımız tutar da gerek kalmaz ...hani tutacağı kesin olsa tüp bebeğin o da kesin değil insan hayallerine umutlarına mı yansın boşa giden onca paraya mı
Biraz önce bi internet sitesinde okudum 15. Gün evde yaptığın testte çıkar diyor.Ya benim dr 15. Gun dedi Sizinkiler erken istemiş testi test yapsam evde cikarmi ki
Ya o raporu nasil cikaricaz ki canm benim bi asilamamda elime bi zarf verdiler asilama yapildigna rağmen diğerinde bi kagt verdiler üstüne elle yazmislar acaba sistemde mi ckiyo 2asilama yapildigiBen de özelde yaptırıyorum ama iki iğneli aşılamadan sonra devlet kaç sefer bilmiorm ama tüp bebeğin de bir kısmını karşılıgor. Hatta bugün öğrenmek durumhnda kaldım. Gittiğim hastanede dışarıdan gelene 6 bin rapor çıkarana 4 bin lira tüp bebek ücreti. İlaçlarla birlikte. Benim de ikinci aşılamam başlayacak, yumurta sayısı fazla olursa tüp bebeğe geçeceğiz dedi doktor. Normalde iptal ediorlarmış yumurta fazla olunca aşılamayı. Siz zaten tüp bebek istediğiniz için yumurta fazla olursa toplarız yumurtaları dedi.
Ben de seni merak ettim canım sonucu yaz buraya. İnşallah pozitif olurBenim de bugun 11. gunum, birazdan dr a gidiyorum, kan tahlili ister heralde. Olumsuza hazirim ama yine de cok korkuyorumm.
Kan testi yaptırmayı düşünüyormusunKizlar hepinize hayirli olur insallah, insallah hepinizinki tutunmustur, pozitifleri goruruz insallah
Naçizane fikrim iğneli aşılamaya en az 2 bin vermektense 6 binden başlayan fiyatlarla tüp bebek yapılmalı. Hiç değilse tutma oranı daha yüksek bir de ikiz oldu mu ohh bir bebek 3 bine gelir.. Bu devirde herşey para olmuşAynen canim o yüzden korkuyorum iste ya tutmazsa tüp bebek o kadar maddi manevi çöküntü asilama içinde ignelifen vazgectm sanirim eşim ona 1000tl vercez belki daha fazla çünkü anca ilaçlar o kadar tutyms e asilamayla 1500 tüp bebek yaparz üstüne biraz daha koyup dyo ne bliym ya kafam allak bullak
Ben regl oldum kan verdikten sonra. Hayatımın hikayesi zaten hep kan versikten sknra sonucu almadan olur... Dün de doktora gittim kesin olarak olmadıKac gun oldu senin sonuc yok daha dimi
Öncelikle gittiğin hastanenin sgk anlaşması olması lazım. Mesela muayene ücreti 200 lira ben 122 veriyorum. Aşılama ücreti 500 lira rapor çıktığı için 60 ödedik. Rahim filmi de 60 liraydı aneatezili de olsa anestezisiz de olsa aynı fiyattı. Rapor çıksa bilgin olurdu. Vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler mesela. Raporu da hastane kendisi çıkarıyor sigortanız olduktan sonra devletin onaylama falan gibi bi durumu bile yok. Ben başkent üni hastanesine gidiyorum. Yaklaşık 900 mg iğneni ve çatlatma iğnesini de devlet karşılıyor. Ama fark olarak yine de bir miktar çıkıor ilaçlarda.Ya o raporu nasil cikaricaz ki canm benim bi asilamamda elime bi zarf verdiler asilama yapildigna rağmen diğerinde bi kagt verdiler üstüne elle yazmislar acaba sistemde mi ckiyo 2asilama yapildigi
Canim doktor 22 subata gelceksin dedi daha var benimKan testi yaptırmayı düşünüyormusun
Canim cok uzuldumBen regl oldum kan verdikten sonra. Hayatımın hikayesi zaten hep kan versikten sknra sonucu almadan olur... Dün de doktora gittim kesin olarak olmadı
Canim doktor 22 subata gelceksin dedi daha var benim
Pardon canım ben az kaldı zannediyordum.Canim doktor 22 subata gelceksin dedi daha var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?