- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.861
Yok canim daha var malesef, ocak sonunda baslandi daha yeni asilama oldum bakalimPardon canım ben az kaldı zannediyordum.
İsrar ettim doktora tup bebek istiyom diye ama rapor cikinca asilama sarti oluyo malesefNaçizane fikrim iğneli aşılamaya en az 2 bin vermektense 6 binden başlayan fiyatlarla tüp bebek yapılmalı. Hiç değilse tutma oranı daha yüksek bir de ikiz oldu mu ohh bir bebek 3 bine gelir.. Bu devirde herşey para olmuş
Müjdeli haberini alırız inşallah sen çok uğraşmışsın emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın inşallah.Yok canim daha var malesef, ocak sonunda baslandi daha yeni asilama oldum bakalim
İnsallah hepimiz cabalarimizin sonucunu aliriz canim,ugrastim ve sonuna kadar ugrascam gucum oldukcaMüjdeli haberini alırız inşallah sen çok uğraşmışsın emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın inşallah.
Hmm anladigm kadaryla rapor ciksa gttigimiz hastane söyler yani raporlusunuz dyemi ay kusura bakmayn anladgm kadarıyla bz asilamaya 420 TL verdik muayene ucretife 50tl tabi 3 defa gttk o bize150tl ye geldi ilaçla olduğu için ilacada 12tl verdk diğer asilamamda 1000tl te denk geldi başka hastanede yaptrdk onuda off çok zor isler ya Rabbim daha fazla ugrastrmadan bebek versn ben son defa asilama yaptrcam ama tabi umutsuzum sirf yaptirmak için yaptiricam kismetÖncelikle gittiğin hastanenin sgk anlaşması olması lazım. Mesela muayene ücreti 200 lira ben 122 veriyorum. Aşılama ücreti 500 lira rapor çıktığı için 60 ödedik. Rahim filmi de 60 liraydı aneatezili de olsa anestezisiz de olsa aynı fiyattı. Rapor çıksa bilgin olurdu. Vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler mesela. Raporu da hastane kendisi çıkarıyor sigortanız olduktan sonra devletin onaylama falan gibi bi durumu bile yok. Ben başkent üni hastanesine gidiyorum. Yaklaşık 900 mg iğneni ve çatlatma iğnesini de devlet karşılıyor. Ama fark olarak yine de bir miktar çıkıor ilaçlarda.bril sirer
Aynen canim bende senin gbi düşünüyorum eğer doktor demezse iğneli asilama yapalm dye bende demicem ona o kadar para verene kdr bi kaç ay daha bekler tüp bebek yaptirirm daha mantkliİsrar ettim doktora tup bebek istiyom diye ama rapor cikinca asilama sarti oluyo malesef
Ya benim dr 15. Gun dedi Sizinkiler erken istemiş testi test yapsam evde cikarmi ki
Bugun gittim dr a, ultrasondan bakti sadece, 2 yumurtanin birisi catlamis, baska da yumurtalar var anladigim kadariyla ama catlamamisBen de seni merak ettim canım sonucu yaz buraya. İnşallah pozitif olur
Bol bol meyve tüket kivi ye ananas ye. Onlar iyi geliyor canım. Geçmiş olsun. Aşılamam yapıldıgında bende griptim bunlarla atlattım..Merhaba kızlar cumartesı asılamam yapıldı ertesı gün grıp boğaz ağrısı farenjit oldum doktorumu aradım herhangı bı ılac kullanmamı soyledı tam bır haftadır yatıyorum ıns bı sorun olmaz çok kısmetsizim
O nasıl oluyor ya ne yumurtası ne çatlaması aşılama yapılalı 10 gün olmuş madem çatlama mış niye aşılama yapmışBugun gittim dr a, ultrasondan bakti sadece, 2 yumurtanin birisi catlamis, baska da yumurtalar var anladigim kadariyla ama catlamamis( kan tahlili icin erken dedi, olmazsan 10 gun sonra gel dedi, sacmaladi biraz, ben de anlamadim
Teşekkürler canım ıns asılamaya engel olmamıstırBol bol meyve tüket kivi ye ananas ye. Onlar iyi geliyor canım. Geçmiş olsun. Aşılamam yapıldıgında bende griptim bunlarla atlattım..
Canım doktor bana da soyledı aynı seyı gecen aydan bı tane benımde varmış catlamamıs yumurtam ve ılacları devam edımıstı eğer bu ay olmazsa ve adetle temızlenmezse onun ıcın ılac verecek basıt kıst dıye adlandırdı böyle şeyler olabılıyor yumurtanın hepsı catlıyacak dıye bı şey yok ıns kıstte donusmezO nasıl oluyor ya ne yumurtası ne çatlaması aşılama yapılalı 10 gün olmuş madem çatlama mış niye aşılama yapmış
1 tanesi catlamis sadeceO nasıl oluyor ya ne yumurtası ne çatlaması aşılama yapılalı 10 gün olmuş madem çatlama mış niye aşılama yapmış
Çatlayan ne durumda acaba döllenmiş mi ...kaç yumurtan olmuştu senin1 tanesi catlamis sadecedevaminda da catlayan olmamis, bu yumurtalar ban kist olarak donecek gibi gorunuyo, cok uzgunum
İnşallah canım Allah korusun kaş yaparken göz çıkarmak dedikleri bu olsa gerekCanım doktor bana da soyledı aynı seyı gecen aydan bı tane benımde varmış catlamamıs yumurtam ve ılacları devam edımıstı eğer bu ay olmazsa ve adetle temızlenmezse onun ıcın ılac verecek basıt kıst dıye adlandırdı böyle şeyler olabılıyor yumurtanın hepsı catlıyacak dıye bı şey yok ıns kıstte donusmez
Canim onun dollenip dollenmedigini bilmiyoruz, sonuc belli degil yani. Ama ben umutlu degilimÇatlayan ne durumda acaba döllenmiş mi ...kaç yumurtan olmuştu senin
Dr erken dedi, olsa bile çıkmaz dedi ama bilemiyorum. Bu arada dr beni tam istedigim gibi tatmin edemiyor. Kaliteli 2 yumurtan var demisti ama bugun kiste donusmus baska yumurtalar da var gibiydi@aybirgen gitmişken bi kan testi yaptıraydın
Dr erken dedi, olsa bile çıkmaz dedi ama bilemiyorum. Bu arada dr beni tam istedigim gibi tatmin edemiyor. Kaliteli 2 yumurtan var demisti ama bugun kiste donusmus baska yumurtalar da var gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?