- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
dilerim bu listedeki herkesin aşılaması tutar benimde 2. Aşılamam 3 ocakta yapıldıHepiniz hosgeldiniz
Ocak ayinda asilama yaptiracaklar
1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
16)kuzumahasretim-ilk deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
20)vazgectim-ilk deneme-2 ocak
21)gipsy-2. Deneme
22)begum275- ilk deneme
Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)
Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah
Canlar asilamasi yapilanlar asilama tarihini yazarsa eklerim, listeye eklenmek isteyen ve kacirdigim kisiler varsa soylesin lutfen.
Canım herhangi Bi belirtin. Rahatsızlığın oluyo mu .Slm kızlar aranıza yeni katıldım.konu ile ilgili birçok topik var nereye yazacağımı bilemedim.Allah hepimizin gönlüne göre versininş..ben de 2.aşılamamın 9.günündeyim.heycanla bekliyorum
Aşılamanın ikinci gününden itibaren gögüslerim çok şişti acıyor.7.gününden itibaren ara ara adetimin ilk günü gibi kasık ağrısı oluyo ama bayağı şiddetli birkaç dk sonra geçiyo.bir de ilginç bir şekilde belimin bir noktasında ağrı değilde bıçak batması gibi acı oluyor.ilk aşılamamda da kasık ağrısı haricinde bunları yaşamıştım ama kimyasal gebelik yaşamıştım.sende nasıl değişiklikler var canım.Canım herhangi Bi belirtin. Rahatsızlığın oluyo mu .
Aynen canım. Bnm dun aşılamam oldu ama çok ağrım oldu bıçak batar gibi ağrı sabit yere girip dağılıyordu.bugun Allah a şükür ağrım fazla yok goguslerimde normal yani :) bnm de ilk alışamam çok kolaydı sonrasında ağrı falan çekmedim ama bu zor oldu gibi.Gerçi senin aşılaman yeni yapılmış sanırım ilk günler yumurtlama ağrısı gibi ağrılarım vardı.kasığımda taş var gibiydi.arada batmalar oluyodu.yürürken falan zorlanıyodum.sonra geçti.
Canım çok güz3l bir liste yapmışsın eline sağlık ben 4 ocak ta oldu 18 ocak test tarihim hadi hayırlı bol bebişli haberler alalım
- İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
- @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
- @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
hayallergercekolsa ----- 1.dnm --------------- ahsen su ------------------ 2.dnm -------------- - @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
Berf0o0o ---------- 1.dnm --------------- - S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
eylem008 ---------------- - B bilgem34 ----------------- 2.dnm ---------------
- E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
kelie ---------------------- deffnem ----------------- 1.dnm ---------------- dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ------------------- hilal1907 ----- 1.dnm ---------------- derendefne ------------- 1.dnm ---------------- gamzebb ---------------- 1.dnm ---------------- - P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 -------------------- - B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
- G gipsyy --------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 -------------------- 09.01.2016 ---------------
kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm
- İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
hayallergercekolsa ----- 1.dnm --------------- ahsen su ------------------ 2.dnm -------------- - @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
Berf0o0o ---------- 1.dnm --------------- - S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
kelie ---------------------- deffnem ----------------- 1.dnm ---------------- dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ------------------- hilal1907 ----- 1.dnm ---------------- derendefne ------------- 1.dnm ---------------- gamzebb ---------------- 1.dnm ---------------- - P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 -------------------- - B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
- G gipsyy --------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 -------------------- 09.01.2016 ---------------
Hayirlisi olsun inşallah canım rabbim herkese nasip etsin bu asilamalarda bende adetimi bekliyorum 1 haftam falan var
Canlar yikama sonrasi sperm sayisi artiyo mu yoksa azaliyo mu, (haraketliligin arttigini biliyorum da) benim esimin sperm sayi ve haraketliligi epey dusuk, 6 aylik bi tedavi sonunda asilama yapmis olucaz
kelie ---------------------- deffnem ----------------- 1.dnm ---------------- dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 --------------- hilal1907 ----- 1.dnm ---------------- derendefne ------------- 1.dnm ---------------- gamzebb ---------------- 1.dnm ---------------- - P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 --------------- - B Begum275 --------------- 1.dnm----------------
- G gipsyy --------------------- 1.dnm
Canim beni de ekle 05.01.2016 ikinci asilama yapıldı bat 22 ocak.....
kelie ---------------------- deffnem ----------------- 1.dnm ---------------- dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 --------------- hilal1907 ----- 1.dnm ---------------- derendefne ------------- 1.dnm ---------------- gamzebb ---------------- 1.dnm ---------------- - P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 --------------- - B Begum275 --------------- 1.dnm----------------
- G gipsyy --------------------- 1.dnm
Maalesed bizimkinde ikisi de artmadi canim. Sayi cok iyi ama ileri hareket sıfır. Belki de sifir oldugu icin artmadi. Yuzde 3-5 olsa artardi belki
Yuhh bi zahmet kan testide bedava olsun.. ne kadar pahali Ben sordum 450 dedi özel hastanede..Canım benim özelde yapıldı hastaneye 700tl dr a 200 tl tüm ilaçlara yaklaşık 250 civarı ödedik bhcg testini ücretsiz yapcaklarmış
450 dedilerse ayri para almazlar canim.. Burdada 450 dediler icinde yikama.. Igneleride raporla alirsan ucuz olur..Arkadaşlar fiyatlar ortalama kaç tl?
Burda 450 dediler de yıkama işlemi için lab. Ayrı bi ücret veriliyor mu.
Yada ayrı bi ilaç alınıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?