Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

• İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
  6. Berf0o0o ---------- 1.dnm ---------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 ----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm ---------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie ----------------------
  12. deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 --------------- 2.dnm ---------------
  14. fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 -------------------
  15. hilal1907 ----- 1.dnm ----------------
  16. derendefne ------------- 1.dnm ----------------
  17. gamzebb ---------------- 1.dnm ----------------
  18. P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
  19. Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 --------------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
  21. G gipsyy --------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 -------------------- 09.01.2016 ---------------

kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm

Dil
dilerim bu listedeki herkesin aşılaması tutar benimde 2. Aşılamam 3 ocakta yapıldı

Slm kızlar aranıza yeni katıldım.konu ile ilgili birçok topik var nereye yazacağımı bilemedim.Allah hepimizin gönlüne göre versininş..ben de 2.aşılamamın 9.günündeyim.heycanla bekliyorum
Canım herhangi Bi belirtin. Rahatsızlığın oluyo mu .

Canım herhangi Bi belirtin. Rahatsızlığın oluyo mu .
Aşılamanın ikinci gününden itibaren gögüslerim çok şişti acıyor.7.gününden itibaren ara ara adetimin ilk günü gibi kasık ağrısı oluyo ama bayağı şiddetli birkaç dk sonra geçiyo.bir de ilginç bir şekilde belimin bir noktasında ağrı değilde bıçak batması gibi acı oluyor.ilk aşılamamda da kasık ağrısı haricinde bunları yaşamıştım ama kimyasal gebelik yaşamıştım.sende nasıl değişiklikler var canım.

Gerçi senin aşılaman yeni yapılmış sanırım ilk günler yumurtlama ağrısı gibi ağrılarım vardı.kasığımda taş var gibiydi.arada batmalar oluyodu.yürürken falan zorlanıyodum.sonra geçti.

Aynen canım. Bnm dun aşılamam oldu ama çok ağrım oldu bıçak batar gibi ağrı sabit yere girip dağılıyordu.bugun Allah a şükür ağrım fazla yok goguslerimde normal yani :) bnm de ilk alışamam çok kolaydı sonrasında ağrı falan çekmedim ama bu zor oldu gibi.

İnşallah canım.Allah kucağımızı en kısa zamanda doldurur .

Canım çok güz3l bir liste yapmışsın eline sağlık ben 4 ocak ta oldu 18 ocak test tarihim hadi hayırlı bol bebişli haberler alalım

Merhaba yarın aşılama gunum ilaç içmeden iki yumurtam büyüdü 18-19 mm catlatmayi iğnesi verdi gece 12 de ignemi oldum nasipse ilk deneme aşılamamı olcam inşallah tutar inşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur bana da

Hayirlisi olsun inşallah canım rabbim herkese nasip etsin bu asilamalarda bende adetimi bekliyorum 1 haftam falan var

Canlar yikama sonrasi sperm sayisi artiyo mu yoksa azaliyo mu, (haraketliligin arttigini biliyorum da) benim esimin sperm sayi ve haraketliligi epey dusuk, 6 aylik bi tedavi sonunda asilama yapmis olucaz

Maalesed bizimkinde ikisi de artmadi canim. Sayi cok iyi ama ileri hareket sıfır. Belki de sifir oldugu icin artmadi. Yuzde 3-5 olsa artardi belki

Canim benim de 2. Aşılama. . 2 ocakta yapildi. Bat 18 ocak

Canim beni de ekle 05.01.2016 ikinci asilama yapıldı bat 22 ocak.....

Maalesed bizimkinde ikisi de artmadi canim. Sayi cok iyi ama ileri hareket sıfır. Belki de sifir oldugu icin artmadi. Yuzde 3-5 olsa artardi belki
eylem008 mrb bizde de sayı çok iyi.
ileri hareketli 0
Yerinde hareketli %5 di 3 ay ara vermeden keçiboynuzu kürünü uyguladık.Rabbime bin şükür şu an
ileri hızlı %30
Yerinde hareketli %35 e çıktı
Üşenmeden sabah akşam yapın arkadaşlar.
Youtube da var saraçoğlu nun tarifi.

Arkadaşlar fiyatlar ortalama kaç tl?
Burda 450 dediler de yıkama işlemi için lab. Ayrı bi ücret veriliyor mu.
Yada ayrı bi ilaç alınıyor mu?

Canım benim özelde yapıldı hastaneye 700tl dr a 200 tl tüm ilaçlara yaklaşık 250 civarı ödedik bhcg testini ücretsiz yapcaklarmış

Canım benim özelde yapıldı hastaneye 700tl dr a 200 tl tüm ilaçlara yaklaşık 250 civarı ödedik bhcg testini ücretsiz yapcaklarmış
Yuhh bi zahmet kan testide bedava olsun.. ne kadar pahali Ben sordum 450 dedi özel hastanede..

Arkadaşlar fiyatlar ortalama kaç tl?
Burda 450 dediler de yıkama işlemi için lab. Ayrı bi ücret veriliyor mu.
Yada ayrı bi ilaç alınıyor mu?
450 dedilerse ayri para almazlar canim.. Burdada 450 dediler icinde yikama.. Igneleride raporla alirsan ucuz olur..

Benim dr a ayrı para vermemin nedeni özel muayene yaptığı içindi.direk hastaneyle anlaşınca 700 tl.izmirde fiyatlar ortalama böyle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…