Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benide eklermisin canım

Canlarım Eşlerinde Sperm sayı ve hareketlide sorun yaşayan varsa eşimin kullandıklarını yazıyorum ;
Neofertil + keçiboynuzu ve incir kürü
eşimin önceki sperm sayısı 20milyondu şuan 67 milyonda gerçekten çok faydası var tavsiye ederim
neofertili eşim nette araştırmıştı çok etkisi var eşimde bel soğukluğu terleme filan vardı cinselliği düzenliyor sayı ve harekette cabası

Kizlar pc esimde biri ekleyebilir mi son bilgileri bana kalirsa persembe anca ekleyebilirim tabletten yapamiyorumm

Kızlar m bugün doktora gittim kontrol için
Morelm çok kötü. Yumurtam hâlâ gelişmemiş. 14 mm. Doktor erken mi çatladı acaba diye hemen test yaptı. Sonuç iyi fakat dozu arttırdı. İğneyi 150 milime çıkardı. Bi yumurtlam var sanrm şimdi. Onun da gelişip gelismeyecegi bellisz. Perşembe günü kontrolüm var yine. Sizce olur mu aşılama.

Gecen ay benim doktorum asilama yapmadi tek yumurta ile degmez bosa para verme dedi 75lik kullanmistim igne 1 tane gelisti ilacin dozunu artircak bu ay

Benim 2 yumurtam olmuştu 14 ve 18 birisi küçük olmasına rağmen aşılama yapıldı

Kizlar pc esimde biri ekleyebilir mi son bilgileri bana kalirsa persembe anca ekleyebilirim tabletten yapamiyorumm
Canim sana zahmet yarin yeni bilgileri eklersin o zaman cunku ben de telefondan giriyorum ve senin ekledigin sekilde ekleyemiyorum

Yahuu ben de ocak ayinda asilama yaptiracaklar diye baslik actim ama buyuk ihtimal subata kaldimm. Adetlerim duzensiz ama yumurtlamami takip ediyorum, yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyodum, bu ay bi turlu yumurtlayamadim gitti Gec olsun da guc olmasin tabi

Cani
canim benm 2 ocak ilk deneme kasik agrilari cok fena progestani alttan kullaninca geciyo 5-6 saat sonra basliyo geri kasik agrilari

aynen ya bzde yaptik ileri ve yerinde %20 olan %55 e cikti 3 ay sonunda yikama sonrasi da toplami 89 oldu cok sukur

Cani
canim benm 2 ocak ilk deneme kasik agrilari cok fena progestani alttan kullaninca geciyo 5-6 saat sonra basliyo geri kasik agrilari
İlk 4-5 gün benimde ağrılarım oldu çok fena yürüyemiyodum resmen sonra geçti şimdi 11.günüm adet sancısı gibi ağrım oluyo ara ara.

Biz ancak bir ay yapabildik canim ictikten sonra istifrar ediyodu eşim oyle boyle bir ay dayandi ancak. Zaten simdilik bisey yapamayiz artık. Bu asilama da olmazsa tupe gecicez maalesef. Seni tebrik ediyorum suoer gelisme valla % 30 cok iyi bir sayi

Aybirgen canım teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıklı sıhatli bebişleri olur (Amin)

Aşılama olan arkadaşlar sizdede adet olacakmış gibi Ağrı'lar var mı benim bugün 3. Günüm ama göğüs uçlarım acıyor birde adet olacakmışım gibi hissediyorum iğnenin etkisi mi acaba bunlar?

Benim 2 yumurtam olmuştu 14 ve 18 birisi küçük olmasına rağmen aşılama yapıldı
bak senınkini de aslında bi yumurta. ama yine de doktorun aşılama yapmış. ben doktora eğer umutsuzsa bırakalım boşuna ilaç falan kullanmak istemiyorum dedim. doktor devam dedi. doktoruma çok güveniyorum. çok araştırıp gittim. paragöz dokktorlardan değil. sırf onun için devam edicem. yarın kontrol var. bakalım ne diyecek.

Aşılama olan arkadaşlar sizdede adet olacakmış gibi Ağrı'lar var mı benim bugün 3. Günüm ama göğüs uçlarım acıyor birde adet olacakmışım gibi hissediyorum iğnenin etkisi mi acaba bunlar?
Aynen canım bnde 3.gundeyim ilk güne nazaran ağrım hafifledi ama yine de var ağrım. Göğüslerimde ağrıma başladı özellikle uçları. Herhalde iğnenin etkisi.

Aynen canım bnde 3.gundeyim ilk güne nazaran ağrım hafifledi ama yine de var ağrım. Göğüslerimde ağrıma başladı özellikle uçları. Herhalde iğnenin etkisi.
Tşk ederim cevap verdiğin için Can'ım. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de böyle ağrılarım olmuştu bu sefer daha uzun sürdü sanırım bu çatlatma iğnesinin etkileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…