- Konu Sahibi huzurolsun
-
benide eklermisin canımHepiniz hosgeldiniz
Ocak ayinda asilama yaptiracaklar
1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
16)kuzumahasretim-ilk deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
20)vazgectim-ilk deneme-2 ocak
21)gipsy-2. Deneme
22)begum275- ilk deneme
Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)
Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah
Canlar asilamasi yapilanlar asilama tarihini yazarsa eklerim, listeye eklenmek isteyen ve kacirdigim kisiler varsa soylesin lutfen.
Gecen ay benim doktorum asilama yapmadi tek yumurta ile degmez bosa para verme dedi 75lik kullanmistim igne 1 tane gelisti ilacin dozunu artircak bu ayKızlar m bugün doktora gittim kontrol için
Morelm çok kötü. Yumurtam hâlâ gelişmemiş. 14 mm. Doktor erken mi çatladı acaba diye hemen test yaptı. Sonuç iyi fakat dozu arttırdı. İğneyi 150 milime çıkardı. Bi yumurtlam var sanrm şimdi. Onun da gelişip gelismeyecegi bellisz. Perşembe günü kontrolüm var yine. Sizce olur mu aşılama.
Canim sana zahmet yarin yeni bilgileri eklersin o zaman cunku ben de telefondan giriyorum ve senin ekledigin sekilde ekleyemiyorumKizlar pc esimde biri ekleyebilir mi son bilgileri bana kalirsa persembe anca ekleyebilirim tabletten yapamiyorumm
canim benm 2 ocak ilk deneme kasik agrilari cok fena progestani alttan kullaninca geciyo 5-6 saat sonra basliyo geri kasik agrilari
- İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
- @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
- @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
- @hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
- @ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
- @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
- @avucdolusudua ---------- 1.dnm ---------------
- @sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
eylem008 ---------------- - @bilgem34 ----------------- 2.dnm ---------------
- @elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
- @kelie ----------------------
- @deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
- @dddd8999 --------------- 2.dnm ---------------
fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 --------------- hilal1907 ----- 1.dnm ---------------- derendefne ------------- 1.dnm ---------------- gamzebb ---------------- 1.dnm ---------------- - @prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 --------------- - @Begum275 --------------- 1.dnm----------------
- G gipsyy --------------------- 1.dnm
kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm
aynen ya bzde yaptik ileri ve yerinde %20 olan %55 e cikti 3 ay sonunda yikama sonrasi da toplami 89 oldu cok sukureylem008 mrb bizde de sayı çok iyi.
ileri hareketli 0
Yerinde hareketli %5 di 3 ay ara vermeden keçiboynuzu kürünü uyguladık.Rabbime bin şükür şu an
ileri hızlı %30
Yerinde hareketli %35 e çıktı
Üşenmeden sabah akşam yapın arkadaşlar.
Youtube da var saraçoğlu nun tarifi.
İlk 4-5 gün benimde ağrılarım oldu çok fena yürüyemiyodum resmen sonra geçti şimdi 11.günüm adet sancısı gibi ağrım oluyo ara ara.Cani
canim benm 2 ocak ilk deneme kasik agrilari cok fena progestani alttan kullaninca geciyo 5-6 saat sonra basliyo geri kasik agrilari
Canim not aldim yarin duzenlicemCani
eylem008 mrb bizde de sayı çok iyi.
ileri hareketli 0
Yerinde hareketli %5 di 3 ay ara vermeden keçiboynuzu kürünü uyguladık.Rabbime bin şükür şu an
ileri hızlı %30
Yerinde hareketli %35 e çıktı
Üşenmeden sabah akşam yapın arkadaşlar.
Youtube da var saraçoğlu nun tarifi.
Hepiniz hosgeldiniz
Ocak ayinda asilama yaptiracaklar
1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
16)kuzumahasretim-ilk deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
20)vazgectim-ilk deneme-2 ocak
21)gipsy-2. Deneme
22)begum275- ilk deneme
Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)
Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah
Canlar asilamasi yapilanlar asilama tarihini yazarsa eklerim, listeye eklenmek isteyen ve kacirdigim kisiler varsa soylesin lutfen.
bak senınkini de aslında bi yumurta. ama yine de doktorun aşılama yapmış. ben doktora eğer umutsuzsa bırakalım boşuna ilaç falan kullanmak istemiyorum dedim. doktor devam dedi. doktoruma çok güveniyorum. çok araştırıp gittim. paragöz dokktorlardan değil. sırf onun için devam edicem. yarın kontrol var. bakalım ne diyecek.Benim 2 yumurtam olmuştu 14 ve 18 birisi küçük olmasına rağmen aşılama yapıldı
Aynen canım bnde 3.gundeyim ilk güne nazaran ağrım hafifledi ama yine de var ağrım. Göğüslerimde ağrıma başladı özellikle uçları. Herhalde iğnenin etkisi.Aşılama olan arkadaşlar sizdede adet olacakmış gibi Ağrı'lar var mı benim bugün 3. Günüm ama göğüs uçlarım acıyor birde adet olacakmışım gibi hissediyorum iğnenin etkisi mi acaba bunlar?
Tşk ederim cevap verdiğin için Can'ım. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de böyle ağrılarım olmuştu bu sefer daha uzun sürdü sanırım bu çatlatma iğnesinin etkileriAynen canım bnde 3.gundeyim ilk güne nazaran ağrım hafifledi ama yine de var ağrım. Göğüslerimde ağrıma başladı özellikle uçları. Herhalde iğnenin etkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?