Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 10 gündür progestan kullanıyorum.normalde kiloma çok dikkat eden biriyim kilom hep sabittir.buna rağmen 1-2 kilo almışım.progestanın böyle bir etkisi varmıdır acaba.

Hepiniz hosgeldiniz :KK36::KK36::KK36::KK36:
Ocak ayinda asilama yaptiracaklar

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
16)kuzumahasretim-ilk deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
20)vazgectim-ilk deneme-2 ocak
21)gipsy-2. Deneme
22)begum275- ilk deneme

Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)

Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK54::KK73:

Canlar asilamasi yapilanlar asilama tarihini yazarsa eklerim, listeye eklenmek isteyen ve kacirdigim kisiler varsa soylesin lutfen.

Aybirgencim harika bir çalışma olmuş.ellerine sağlık.benim aşılama tarihim 26 aralık ta yapıldı.bu defa ilkine göre daha umutluyum sanki.

Slm kızlar benim de 2.asilamam bugun (05.01.2016) yapıldı. İnş Rabbim bu ay hepimize bebis nasip eder.Esimin spermle ri yıkama sonrası 75 milyon ve ileri hareketli %100 idi.

Hayırlı olsun bilgem.bizde de yıkama sonrası 26 milyon ileri hareketli ..%100 fakat morfoloji %2
İlk aşılamada sperm sayısı 12 milyon ileri hareketli %100 morfoloji %2 idi.kimyasal gebelik yaşadım.

Hayırlı olsun bilgem.bizde de yıkama sonrası 26 milyon ileri hareketli ..%100 fakat morfoloji %2
İlk aşılamada sperm sayısı 12 milyon ileri hareketli %100 morfoloji %2 idi.kimyasal gebelik yaşadım.
Çok sagol cnm hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah. Çok şükür ne bende ne eşim de hiç problem yok .kısmet bakalım ne zmn olacak .

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
21)gipsy-2. Deneme
22)begum275- ilk deneme

Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK54::KK73:

Canlar asilamasi yapilanlar asilama tarihini yazarsa eklerim, listeye eklenmek isteyen ve kacirdigim kisiler varsa soylesin lutfen.
Canim izin verirsen tabloyu biraz gelistirelim bi taslak hazirlayim begenirsen onun uzerinde devam edelim

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme-5 ocak
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
21)gipsy-2. Deneme-26 aralik
22)begum275- ilk deneme

Aybirgencim harika bir çalışma olmuş.ellerine sağlık.benim aşılama tarihim 26 aralık ta yapıldı.bu defa ilkine göre daha umutluyum sanki.
Tesekkur ederim canim, tahminimden daha kalabalik bi liste oldu :) Ben sayfayi ocak ayi diye actim ama subata da kalabilir benim asilama tarihim, insallah sirayla cook guzel haberler veririz birbirimize, ilk sen verirsin :)

Canim izin verirsen tabloyu biraz gelistirelim bi taslak hazirlayim begenirsen onun uzerinde devam edelim
Tabikiii, memnun olurum canim, calistigim icin yeterince zaman ayiramiyorum liste icin, sen hazirlayabilirsen simdiden eline saglik :)

merhaba arkadaşlar dün gonal f başladık bizde. 75 lik. daha önce klomen 6 ay kullandım olmadı. yazın kendiliğinden hamile kaldim gelişmedi kürtaj oldum :(

Slm kızlar benim de 2.asilamam bugun (05.01.2016) yapıldı. İnş Rabbim bu ay hepimize bebis nasip eder.Esimin spermle ri yıkama sonrası 75 milyon ve ileri hareketli %100 idi.

Canlar yikama sonrasi sperm sayisi artiyo mu yoksa azaliyo mu, (haraketliligin arttigini biliyorum da) benim esimin sperm sayi ve haraketliligi epey dusuk, 6 aylik bi tedavi sonunda asilama yapmis olucaz

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme
17)derendefne-ilk deneme
18)gamzebb-ilk deneme
19)prenses01-ilk deneme
21)gipsy-2. Deneme
22)begum275- ilk deneme

4 ocak 2016 aşılama tarihim cnm

Canlar yikama sonrasi sperm sayisi artiyo mu yoksa azaliyo mu, (haraketliligin arttigini biliyorum da) benim esimin sperm sayi ve haraketliligi epey dusuk, 6 aylik bi tedavi sonunda asilama yapmis olucaz
Kaliteli ve hızlı olanları seçtikleri için sayı azalıyor diye tahmin ediyorum.işe yaramayanlar eleniyor

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
  • İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
  6. @avucdolusudua ---------- 1.dnm ---------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 eylem008 ----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm ---------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie kelie ----------------------
  12. deffnem deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 dddd8999 --------------- 2.dnm ---------------
  14. fazi93 fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ---------------
  15. hilal1907 hilal1907 ----- 1.dnm ----------------
  16. derendefne derendefne ------------- 1.dnm ----------------
  17. gamzebb gamzebb ---------------- 1.dnm ----------------
  18. P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
  19. Vazgeçtim Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 ---------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm----------------
  21. G gipsyy --------------------- 1.dnm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm

• İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
  6. @avucdolusudua ---------- 1.dnm ---------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 eylem008 ----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm ---------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie kelie ----------------------
  12. deffnem deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 dddd8999 --------------- 2.dnm ---------------
  14. fazi93 fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ---------------
  15. hilal1907 hilal1907 ----- 1.dnm ----------------
  16. derendefne derendefne ------------- 1.dnm ----------------
  17. gamzebb gamzebb ---------------- 1.dnm ----------------
  18. P prenses0101 ------------ 1.dnm ----------------
  19. Vazgeçtim Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 ---------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm----------------

kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm
Eline saglik canim, cok guzel olmus :)

Back
X