Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bebisinKızlar yeni ögrendim bebişi haftaya görmeye gitcem inşallah görebilirsek şuan 4+5 günlük :) alınganlık stres ne ararsan var bide takıntılıyım sanırım
Hayırlı olsun bebisinben de imzaya hamilelik takvimi yüklemek istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum
![]()
Amiin inşallah iyi haberlerini alırız canım dua edicem ümitsizlige kapılma olur inşllah bu ay
Kız bende bugun 5 haftalık oldum aynıymışızİnşallah canım sen bizden biraz önde bilgilendirirsin artık :))
Allah bagışlısın az kalmış Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah :) Allah razı olsun biz çok başındayız daha :)Vay be 2017 topiği de açıldı. Hayırlı olsun kızlar. Kısmetse benim oğluşta 2 ay sonra gelecek.
Teşekkür ederim. Umarım topiğiniz uğurlu gelir kimsecikler olumsuz şeyler yaşamaz. Ve hopp Ocak ayı gelir :)Allah bagışlısın az kalmış Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah :) Allah razı olsun biz çok başındayız daha :)
Ay ne güzel tam 5 hafta aynıyız ne mutlu ya iyiki üye ılmuşum buraya :)Kız bende bugun 5 haftalık oldum aynıymışız![]()
Aminn inşallah iyi haberler alırız saglıkla kucaklarımıza da alırız :)Teşekkür ederim. Umarım topiğiniz uğurlu gelir kimsecikler olumsuz şeyler yaşamaz. Ve hopp Ocak ayı gelir :)
Amin canım hayırlısıyla geçirriz hepberaber inşallah :) kontrole gittin mi görmeye doktor gün verdimi bana çarşamba gel dedi de görürmüyüm diye :)Herkese selam bende varım 5+2 hamileyim hep beraber gelişim sürecini hayirlisiyla geçirmek dileğiyle. Allah herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bebislerini.![]()