Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Amin inşallah komsunuz kaç haftalık dogurdu ikinciyi

Canım çok tesekkür ederim bana zaman ayırıp yazdıgın için. Arkadaşın kaç haftalık doğurdu

Merhabalar biz de 11+1 deyiz. 12. haftanın içinde oluyoruz yani. Haftaya salı günü ikili teste çağrıldım. Cinsiyetini ikili tarama testi zamanında öğrenen oldu mu? Bir de folik asite devam ediyor musunuz?
Canim ben ikili testte ogrendim,11+6 iken gittim %95 erkek dedi, zaten bebek erkekse belli oluyor kizsa belli olmuyor

Evet iyi bence benimki 11+2 de yapmıştı ikili test için gitmemiiştik kontrol Zamanı diye o haftada gitmiştim ama seninki de geç degil 13 e kadar yapılıyor diye biliyorum ben

Kızlar az önce doktordan geldim. Cinsiyetini öğrenemedik yine. 14+2 yiz ama.

Kızlar az önce doktordan geldim. Cinsiyetini öğrenemedik yine. 14+2 yiz ama.
Canim belki kizdir ondan,ben 11+6da ogrendim erkekler erken belli oluyomus.kiz olunca gec netlestiriyolar genelde ama belli de olmaz riske atmamak icin net bi sey dememistir belki. Hayirlisi olsun kiz erkek insallah

Bu sayfa biraz durgunluktan mı ne? Çoğunluk diğer sayfaya mı gitmiş bana mı öyle geldi?

merhaba bende bugun gittim cıkıntı var ama cok net değilim ama erkek dedi doktor benim ikinci 1.side erkek kız cok istemiştim ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter zaten :)

merhaba bende bugun gittim cıkıntı var ama cok net değilim ama erkek dedi doktor benim ikinci 1.side erkek kız cok istemiştim ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter zaten :)
Bana da 13. Haftada erkek dedi önümüzdeki hafta kesinlesir dedi. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alırz inş :)

Az önce dokrtordan çıktım.. Bebiş çok hareketliydi.. İkili test için ölçüm çabucak alındı.. Büyük ihtimalle kız 3 hafta sonra kesinleşir dedi.. Çok şükür bi sıkıntı yok..

Az önce dokrtordan çıktım.. Bebiş çok hareketliydi.. İkili test için ölçüm çabucak alındı.. Büyük ihtimalle kız 3 hafta sonra kesinleşir dedi.. Çok şükür bi sıkıntı yok..
Hayirli ugurlu olsun canim,benim de hareketli oldugu icin cok kisa surmus demekki ikili test olcumum.cok guzel bir duygu,darisi herkesin basina

Kızlar kabızlık sıkıntısı olanlar nasıl çözüyor? Paylaşır mısınız?
Doktorum bana NBL Probiyotik Gold diye bi ilaç verdi. Toz şeklinde süt veya yoğurt içine katıp kullanıyorsun. Ama sana aynı markanın hap şeklinde olanlarını tavsiye ederim toz olayını ben pek sevmedim.

İlaçsız dersen de siyah renkte olan taze erikler bana çok iyi geldi. Kayısı da iyi geldi ama benim bulantılarım var ve yiyince mutlaka kusuyorum, senin bulantı sorunun yoksa kayısı da deneyebilirsin. Yürüyüşte çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…