Canım şimdi bazı doktorlar felaket tellalcısı sanki eskiden kadınlar sürekli doğum yapıyormuş 40ı çıkınca hamile kalanı çok duydum. Sezeryanlıyım diye korkuyorsan komşumuz da sezeryan oldu seninki gibi hemen hamile kaldı bi şey olmadı şimdi ikisi de büyüdüler. aldırmayı aklından bile geçirme bence o senin canından bi parça şimdi. Evet zorlanabilirsin ama kıyılmaz o yavruya. Allah sana güç kuvvet versin bu süreçte.
EN YAKIN ARKADAŞIM SENİNLE AYNI DURUMU YAŞADI.
DR LARIN VE HEMŞİRELERİN DEMESİNE GÖRE KARNINDA 6 AYLIK OLANA KADAR EMZİREBİLİRSİN...
ALLAH A ŞÜKÜR ŞİMDİ İKİSİ DE ARKADAŞ GİBİ BÜYÜYOR...
SAKIN ALDIRMAYI DÜŞÜNME CANIM...
ONUN ATAN BİR KALBİ VAR, CAN SONUÇTA...
DUA ET, ALLAH HİÇBİR KULUNU DARA SOKMAZ...
ALLAH A EMANET OL...
CANINI DA HİÇ SIKMA...
Canim ben ikili testte ogrendim,11+6 iken gittim %95 erkek dedi, zaten bebek erkekse belli oluyor kizsa belli olmuyorMerhabalar biz de 11+1 deyiz. 12. haftanın içinde oluyoruz yani. Haftaya salı günü ikili teste çağrıldım. Cinsiyetini ikili tarama testi zamanında öğrenen oldu mu? Bir de folik asite devam ediyor musunuz?
Evet iyi bence benimki 11+2 de yapmıştı ikili test için gitmemiiştik kontrol Zamanı diye o haftada gitmiştim ama seninki de geç degil 13 e kadar yapılıyor diye biliyorum benO zaman haftaya ben gittiğimde 12+1 olacak tahmin eder belki.
Ben folik asite devam ediyorum. Decavit yazmıştı bana, aldım evde duruyor. Henüz başlama bulantıların azalınca başlayacaksın dedi. Etrafımda çok fazla balık yağı kullanan var hap olarak. Bana ondan hiç bahsetmedi.
Peki 12+1 ikili test için iyi bir zaman mı ? Bilginiz var mı?
Hiç hatırlamıyorum onu malesef :\Amin inşallah komsunuz kaç haftalık dogurdu ikinciyi
TeşekkürlerBir arkadaşım da aynı şeyden şikayetçiydi. Mutfağa giremiyordu. Hatta yemek pişirilirken kapının altına havlular koymuştu. Koku gelmesin diyeBol şans ve sabır diliyorum.
Hadi yaa ben 12+5 de belki doktor söyler diye umut ediyordum.. Gerçi ilk bebeğimde 16 haftalıkken öğrenmiştikKızlar az önce doktordan geldim. Cinsiyetini öğrenemedik yine. 14+2 yiz ama.
Canim belki kizdir ondan,ben 11+6da ogrendim erkekler erken belli oluyomus.kiz olunca gec netlestiriyolar genelde ama belli de olmaz riske atmamak icin net bi sey dememistir belki. Hayirlisi olsun kiz erkek insallahKızlar az önce doktordan geldim. Cinsiyetini öğrenemedik yine. 14+2 yiz ama.
Bana da 13. Haftada erkek dedi önümüzdeki hafta kesinlesir dedi. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alırz inş :)merhaba bende bugun gittim cıkıntı var ama cok net değilim ama erkek dedi doktorbenim ikinci 1.side erkek kız cok istemiştim ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter zaten :)
Hayirli ugurlu olsun canim,benim de hareketli oldugu icin cok kisa surmus demekki ikili test olcumum.cok guzel bir duygu,darisi herkesin basinaAz önce dokrtordan çıktım.. Bebiş çok hareketliydi.. İkili test için ölçüm çabucak alındı.. Büyük ihtimalle kız 3 hafta sonra kesinleşir dedi.. Çok şükür bi sıkıntı yok..
Ben yürüyüş yaparak düzene sokmaya çalışıyorumKızlar kabızlık sıkıntısı olanlar nasıl çözüyor? Paylaşır mısınız?
Doktorum bana NBL Probiyotik Gold diye bi ilaç verdi. Toz şeklinde süt veya yoğurt içine katıp kullanıyorsun. Ama sana aynı markanın hap şeklinde olanlarını tavsiye ederim toz olayını ben pek sevmedim.Kızlar kabızlık sıkıntısı olanlar nasıl çözüyor? Paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?