Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Günaydın annişler benim minnakın cinsiyeti .%90Erkek dedi çok hareketli takla atıyor resmen ikili test sonucu 3 gün sonra çıkacak Her şey iyi olur ınş Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguları

Günaydın annişler benim minnakın cinsiyeti .%90Erkek dedi çok hareketli takla atıyor resmen ikili test sonucu 3 gün sonra çıkacak Her şey iyi olur ınş Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguları
Canim bir sey sorucam,bende dun yaptirdim cok kisa surdu ultrason. Senin ne kadar surdu? Ben simdi doktorun cok bilincli yapmadigindan endise ediyorum da basi cok kalabalikti acaba salladi mi beni diye dusunuyorum,1.5 dk icinde ense kalinligini,bas popo olcumunu burun kemigini vs her seyini olctu.

Canım bende hastanede çalışıyorum doktor da aynı yerde en az 15 dk ultrasonla baktı bilmiyorum belki tanıdık diye öyle yapmış da olabilir

Benimki uzun sürdü ama benim bebiş hiç hareket etmiyordu önce onu hareketlendirmeye çalıştı sonra sakin sakin inceledi doktor ensesini burnunu çevirdi çevirdi baktı tekrardan ama benim doktor küçük haftalarda bile çok uzun bakıyordu en az 15 dk inceliyor kenarına köşesine bakıyor. seninki zaten hareketliymiş belki o yüzden tam istediği şekilde ilk seferde görebilmiştir her şeyi o yüzden bekleme olmamıştır telaş yapma bence doktorlar ters bir şey görünce söylüyorlar

Bnm Dr um da ısrar etmedi bixim söylememiz gerek dedi. Bn ikili ivin kan verdim . Bnm muayenem de çok uzun sürmedi bu arada hareketliydi Bizimki de :)

bende cumartesi günü gideceğim ikili test ve cinsiyetini öğrenmek için. çok heyecanlıyım yaa

Sagol canim. İnsallah oyledir,belki de hareketli oldugu icindir dedigin gibi,cunku ultrasonu acar acmaz da cinsiyetini gorduk:) ayagiyla ittirip hopluyodu surekli:)

Selam kızlar, uzun zamandır yazamiyordum. moralim bozuldu, zor geçiyor hamilelik. Kanamam olmuştu, bibucuk ay yattım, tam geçti derken dün doktorum plasentanın(eşinin) aşağıda olduğunu, rahim kanalını kapattığını söyledi. Eğer çıkmazsa yukari erken doğum, mecburi sezeryan, tekrar kanama ve dusuk olabilir dedi. Yine geldim yatiyorum
Bugün ilk defa vajinamda kasılmalar oluyor, batma şeklinde,sol tarafta. 2-3 saniye sonra geçiyor. Aradım doktoru da açmadı. Fikri olan var mıdır? Teşekkürler , sevgiler herkese

Sagol canim. İnsallah oyledir,belki de hareketli oldugu icindir dedigin gibi,cunku ultrasonu acar acmaz da cinsiyetini gorduk:) ayagiyla ittirip hopluyodu surekli:)
Ay yerim ya hareket edince nasıl Mutlu oluyor insan tam bir mucize Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba
Ben çok sıkıntılı durumdayım, geceleri uyuyamıyorum, 3,5 aylık bebegim var erkek ve suan 9 jaftalık hamileyim. Süt korur büyük yalanmıs , bebeğim 50 günlükken tekrar hamile kaldım. Bugün doktora gittik , bana erken dogurabilirsin, rahmin yırtılabilir, dikişlerin yırtılabilir dedi. Çok moralim bozuldu. Aldırmak istemiyorum ama çok korkuyorum , ilk dogumum sezeryan.
Bu durumda olan veya cevresinde tanıdıgı olan varsa bana yazsın . İki bebek arası 10,5ay olacak
Çok rndişeliyim desteğinize ihtiyacım var

Benim de kanamam oldu ama seninki eşi aşagıda olduğu için olmuş galiba benim de arkadasım öyle oldu esi aşagıda diye kanama oldu sürekli hatta yatamadı normal hayatına devam etti ama plesantasının çıkması gereken son haftada çıktı yukarıya. galiba doktor en son 24. Haftaya kadar çıkabilir demişti ona.bi arkadaşım daha öyleydi onunki çıkmadı ama kanaması bile olmadı hiç de sorun olmadı bozma moralini seninki de çıkar inşallah hatta daha erken bile çıkar inş ilk hamileliklerde olmazmış genelde. Yeter ki sağlıkla gelsinler ne sezeryan ne erken dogum önemli degil ki bu durumda erken dogum dedikleri çok erken olmuyor bir iki hafta önce alıyorlar galiba risk olmasın diye. Vajinal kasılmalar beni de çok korkutuyor ama normal galiba kasılma herkes yaşıyor kanaman leken olmadıktan sonra bi şey olmaz inş

Canım şimdi bazı doktorlar felaket tellalcısı sanki eskiden kadınlar sürekli doğum yapıyormuş 40ı çıkınca hamile kalanı çok duydum. Sezeryanlıyım diye korkuyorsan komşumuz da sezeryan oldu seninki gibi hemen hamile kaldı bi şey olmadı şimdi ikisi de büyüdüler. aldırmayı aklından bile geçirme bence o senin canından bi parça şimdi. Evet zorlanabilirsin ama kıyılmaz o yavruya. Allah sana güç kuvvet versin bu süreçte.

Tesekkur ederim cevabın icin. İşin acemisi olunca herşeyden korkar oldum. Sevinemiyorum bile. Kasılmalar normalde rahatlarim. :) Herşeyi eyvah birşey oluyor ile yaşıyorum. Çocuguma yazık strese giriyor benim yüzümden. Sanırım biraz daha rahat olmayı öğrenmeliyim. İnşallah sağlıkla alırız çocuklarımızı kucağınıza.

EN YAKIN ARKADAŞIM SENİNLE AYNI DURUMU YAŞADI.

DR LARIN VE HEMŞİRELERİN DEMESİNE GÖRE KARNINDA 6 AYLIK OLANA KADAR EMZİREBİLİRSİN...

ALLAH A ŞÜKÜR ŞİMDİ İKİSİ DE ARKADAŞ GİBİ BÜYÜYOR...

SAKIN ALDIRMAYI DÜŞÜNME CANIM...
ONUN ATAN BİR KALBİ VAR, CAN SONUÇTA...

DUA ET, ALLAH HİÇBİR KULUNU DARA SOKMAZ...

ALLAH A EMANET OL...

CANINI DA HİÇ SIKMA...

Canim birkac doktordan gorus almani oneririm,bir doktorun dedigine gore hareket etme.karnin buyuyunce dikisler sikinti olabilir belki ama sonucta o sureye kadar iyilesebilir de, o yuzden uc dort yerden gorus al,hepsi ayni seyi derse ona gore hareket edersin.

Ay yerim ya hareket edince nasıl Mutlu oluyor insan tam bir mucize Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Evet,onun elini oynattigini,ayagiyla ittirdigini gorunce o kadar mutlu oldum ki, icimde bir can tasidigima gercekten o zaman emin oldum, mucize gibi bir sey. Allah bu duyguyu herkese yasatsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…