Hayırlı olsun bebisinKızlar yeni ögrendim bebişi haftaya görmeye gitcem inşallah görebilirsek şuan 4+5 günlük :) alınganlık stres ne ararsan var bide takıntılıyım sanırım
Hayırlı olsun bebisinben de imzaya hamilelik takvimi yüklemek istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum
Amiin inşallah iyi haberlerini alırız canım dua edicem ümitsizlige kapılma olur inşllah bu ay
Kız bende bugun 5 haftalık oldum aynıymışızİnşallah canım sen bizden biraz önde bilgilendirirsin artık :))
Allah bagışlısın az kalmış Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah :) Allah razı olsun biz çok başındayız daha :)Vay be 2017 topiği de açıldı. Hayırlı olsun kızlar. Kısmetse benim oğluşta 2 ay sonra gelecek.
Teşekkür ederim. Umarım topiğiniz uğurlu gelir kimsecikler olumsuz şeyler yaşamaz. Ve hopp Ocak ayı gelir :)Allah bagışlısın az kalmış Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah :) Allah razı olsun biz çok başındayız daha :)
Ay ne güzel tam 5 hafta aynıyız ne mutlu ya iyiki üye ılmuşum buraya :)Kız bende bugun 5 haftalık oldum aynıymışız
Aminn inşallah iyi haberler alırız saglıkla kucaklarımıza da alırız :)Teşekkür ederim. Umarım topiğiniz uğurlu gelir kimsecikler olumsuz şeyler yaşamaz. Ve hopp Ocak ayı gelir :)
Amin canım hayırlısıyla geçirriz hepberaber inşallah :) kontrole gittin mi görmeye doktor gün verdimi bana çarşamba gel dedi de görürmüyüm diye :)Herkese selam bende varım 5+2 hamileyim hep beraber gelişim sürecini hayirlisiyla geçirmek dileğiyle. Allah herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bebislerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?