Ben 16haftalık hamileyim ama hissetmedim daha ilk bebek benimki belki sizin ikinci diye erken hissetmişsnzdrKızlar 14 haftalığım son bir haftadır göz seğirmesi gibi yada bazen karnımda kelebekler uçuşuyor gibi hareketleri duyuyorum. İkinci çocuğuma hamileyim. Bağırsak hareketleri olduğunu sanmıyorum. Bu kadar erkende hissedilir mi bilmiyorum ama. Siz bebeklerinizi hissediyormusunuz.
Göz seğirmesi gibi bende de oluyordu psikolojik diye düşünmüştüm ben :) ikinciler hep çabuk hissedilir diyorlar benim bazen içimde küçük bi yerden bi yere kayıyor gibi geliyor o hareket midir acaba seviniyorum oynadı diye :)Kızlar 14 haftalığım son bir haftadır göz seğirmesi gibi yada bazen karnımda kelebekler uçuşuyor gibi hareketleri duyuyorum. İkinci çocuğuma hamileyim. Bağırsak hareketleri olduğunu sanmıyorum. Bu kadar erkende hissedilir mi bilmiyorum ama. Siz bebeklerinizi hissediyormusunuz.
Kızlar 14 haftalığım son bir haftadır göz seğirmesi gibi yada bazen karnımda kelebekler uçuşuyor gibi hareketleri duyuyorum. İkinci çocuğuma hamileyim. Bağırsak hareketleri olduğunu sanmıyorum. Bu kadar erkende hissedilir mi bilmiyorum ama. Siz bebeklerinizi hissediyormusunuz.
Merhabalar biz de 11+1 deyiz. 12. haftanın içinde oluyoruz yani. Haftaya salı günü ikili teste çağrıldım. Cinsiyetini ikili tarama testi zamanında öğrenen oldu mu? Bir de folik asite devam ediyor musunuz?
Çok geçmiş olsun. Ben de yaşadım aynı durumu 1 ay boyunca kanadım. Kahverengiydi ama biliyordum kanama alanımın olduğunu. Dr um 200x3 progestan verdi rahatladım. İnşallah sen de şifanı bulursun bebeğinle bir an önce.canım teşekkür ederim. ben de öyle biliyorum ama biz tayinciyiz belli bi doktorum yok o yüzden şu anda. bi ay sonra düzeni kurcaz o zaman inşallah. o sebepten her uğradığım şehirde bi doktora gidiyorum. dün de yine gittim. gün de bi tane 200 lük progestan içiyorum o zaman doz yeterli gelmemiş akıntı geçmedyse 2 ye çıkar dedi. öyle yapçm bakalım şimdi. insanın aklı kalıyor işte. tam kesilseydi bi. ben çok aşırı da dinlene miyorum yol halleri sebebi ile. elimden geldiği kadar işte
Bana doktor 12.haftada sonra bide 13. Haftada cinsiyet tahmin etti ikili testte hareketli olurlarsa çok rahat görülüyor aslında inş sen de görürsün :) benim doktor 12.hafta biterken folik asiti bırakabilirsin demiştiMerhabalar biz de 11+1 deyiz. 12. haftanın içinde oluyoruz yani. Haftaya salı günü ikili teste çağrıldım. Cinsiyetini ikili tarama testi zamanında öğrenen oldu mu? Bir de folik asite devam ediyor musunuz?
Bende sanki hissediyorum ara sıra ama doktorum gazdır dediKızlar 14 haftalığım son bir haftadır göz seğirmesi gibi yada bazen karnımda kelebekler uçuşuyor gibi hareketleri duyuyorum. İkinci çocuğuma hamileyim. Bağırsak hareketleri olduğunu sanmıyorum. Bu kadar erkende hissedilir mi bilmiyorum ama. Siz bebeklerinizi hissediyormusunuz.
O zaman haftaya ben gittiğimde 12+1 olacak tahmin eder belki.Bana doktor 12.haftada sonra bide 13. Haftada cinsiyet tahmin etti ikili testte hareketli olurlarsa çok rahat görülüyor aslında inş sen de görürsün :) benim doktor 12.hafta biterken folik asiti bırakabilirsin demişti
Bir arkadaşım da aynı şeyden şikayetçiydi. Mutfağa giremiyordu. Hatta yemek pişirilirken kapının altına havlular koymuştu. Koku gelmesin diyeBen de ikili teste cuma günü gideceğim.. 12+3 olacak.. Cinsiyet tahmini eder mi bilmiyorum ama benim bulantıdan çok tiksinmeden sıkıntım var.. Her şeyden kendi terimden bile tiksiniyorum. .
Anti rubella ıgg nin pozitif çıkması, daha önce kızamıkçık çıkarttığınız ya da aşısını olduğunuz bu yüzden de bu hastalığa bağışıklık kazandığınız anlamına gelir. Yani pozitif çıkması iyi birşeydir.merhaba kızlar bugun kan testi sonuçlarım çıktı yarın doktora gidicem ama sizin bilginiz varmı cok canım sıkılda okuyunca
anti hav(total) 26,578 yüksekmiş
anti rubella ıgg 32,02 pozitif
anti rubella ıgm 0,62 nrgatif
anti cmv ıgm 2,27 negatif
anti cmv ıgg pozitif
böyle olan varmı nutfen cevap verin yarın nasıl olucak bilmiyorum bana
ay cok tesekkürler ben dayanamayıp gittim hemen acile doktor da aynı seyi söyledi rahatladım gerçekten :)Anti rubella ıgg nin pozitif çıkması, daha önce kızamıkçık çıkarttığınız ya da aşısını olduğunuz bu yüzden de bu hastalığa bağışıklık kazandığınız anlamına gelir. Yani pozitif çıkması iyi birşeydir.
Anti rubella ıgm nin negatif çıkması şuan kızamıkçık virüsü taşımadığınız anlamına gelir. Yani negatif çıkması iyi birşeydir.
Anti cmv ıgg nin pozitif olması, daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğiniz ve bağışıklık kazandığınız anlamına gelir, iyi birşeydir.
Anti cmv ıgm nin negatif olması, şuan bu enfeksiyonu taşımadığınız anlamına gelir ki bu çok daha iyi birşeydir. Çünkü bu enfeksiyonun bebeğe çok zararı var.
Anti hav'ın ne olduğunu bilmiyorum ama diğer sonuçlarınız gayet iyi merak etmeyin.
Rica ederim ne demek tahlil sonuçlarımı görünce bende birden panik olmuştum :) bu bebişler doktor yapacak yakında bizi zaten.ay cok tesekkürler ben dayanamayıp gittim hemen acile doktor da aynı seyi söyledi rahatladım gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?