Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar 14 haftalığım son bir haftadır göz seğirmesi gibi yada bazen karnımda kelebekler uçuşuyor gibi hareketleri duyuyorum. İkinci çocuğuma hamileyim. Bağırsak hareketleri olduğunu sanmıyorum. Bu kadar erkende hissedilir mi bilmiyorum ama. Siz bebeklerinizi hissediyormusunuz.

Ben 16haftalık hamileyim ama hissetmedim daha ilk bebek benimki belki sizin ikinci diye erken hissetmişsnzdr

Göz seğirmesi gibi bende de oluyordu psikolojik diye düşünmüştüm ben :) ikinciler hep çabuk hissedilir diyorlar benim bazen içimde küçük bi yerden bi yere kayıyor gibi geliyor o hareket midir acaba seviniyorum oynadı diye :)

ikinci çocukta daha erken hissedildiği doğrudur...

Merhabalar biz de 11+1 deyiz. 12. haftanın içinde oluyoruz yani. Haftaya salı günü ikili teste çağrıldım. Cinsiyetini ikili tarama testi zamanında öğrenen oldu mu? Bir de folik asite devam ediyor musunuz?

Merhabalar biz de 11+1 deyiz. 12. haftanın içinde oluyoruz yani. Haftaya salı günü ikili teste çağrıldım. Cinsiyetini ikili tarama testi zamanında öğrenen oldu mu? Bir de folik asite devam ediyor musunuz?

14-15-16. haftalarda cinsiyet net söyleniyor...

folik asit 12. haftada bıraktırılıp -ferrum fort- olabilir tercihen demir hapına devam ettiriliyor...

Çok geçmiş olsun. Ben de yaşadım aynı durumu 1 ay boyunca kanadım. Kahverengiydi ama biliyordum kanama alanımın olduğunu. Dr um 200x3 progestan verdi rahatladım. İnşallah sen de şifanı bulursun bebeğinle bir an önce.

Bana doktor 12.haftada sonra bide 13. Haftada cinsiyet tahmin etti ikili testte hareketli olurlarsa çok rahat görülüyor aslında inş sen de görürsün :) benim doktor 12.hafta biterken folik asiti bırakabilirsin demişti

Bende
Bende sanki hissediyorum ara sıra ama doktorum gazdır dedi cinsiyet de %90 kiz dedibide kusmalarim mahvediyo 15.hf girdim hala kusuyorum cok moralim bozuk sosyallik sıfır

Bana doktor 12.haftada sonra bide 13. Haftada cinsiyet tahmin etti ikili testte hareketli olurlarsa çok rahat görülüyor aslında inş sen de görürsün :) benim doktor 12.hafta biterken folik asiti bırakabilirsin demişti
O zaman haftaya ben gittiğimde 12+1 olacak tahmin eder belki.
Ben folik asite devam ediyorum. Decavit yazmıştı bana, aldım evde duruyor. Henüz başlama bulantıların azalınca başlayacaksın dedi. Etrafımda çok fazla balık yağı kullanan var hap olarak. Bana ondan hiç bahsetmedi.
Peki 12+1 ikili test için iyi bir zaman mı ? Bilginiz var mı?

Ben de ikili teste cuma günü gideceğim.. 12+3 olacak.. Cinsiyet tahmini eder mi bilmiyorum ama benim bulantıdan çok tiksinmeden sıkıntım var.. Her şeyden kendi terimden bile tiksiniyorum. .

bu hamileliğimde şükür bulantım yok geçen hamileliğimde ilk 5 ayt kustum

1 yaşında bebeğim var yürüyor ve ben birşey yiyemiyorum dedim doktora evdeyken işe gidince yiyorum dedim doktora zayıladıdığımı söyleyince efa 1200 s balık yağı verdi bana onu içeceiğim akşam uyumadan önce

Ben de ikili teste cuma günü gideceğim.. 12+3 olacak.. Cinsiyet tahmini eder mi bilmiyorum ama benim bulantıdan çok tiksinmeden sıkıntım var.. Her şeyden kendi terimden bile tiksiniyorum. .
Bir arkadaşım da aynı şeyden şikayetçiydi. Mutfağa giremiyordu. Hatta yemek pişirilirken kapının altına havlular koymuştu. Koku gelmesin diye Bol şans ve sabır diliyorum.

merhaba kızlar bugun kan testi sonuçlarım çıktı yarın doktora gidicem ama sizin bilginiz varmı cok canım sıkılda okuyunca
anti hav(total) 26,578 yüksekmiş
anti rubella ıgg 32,02 pozitif
anti rubella ıgm 0,62 nrgatif
anti cmv ıgm 2,27 negatif
anti cmv ıgg pozitif

böyle olan varmı nutfen cevap verin yarın nasıl olucak bilmiyorum bana

Anti rubella ıgg nin pozitif çıkması, daha önce kızamıkçık çıkarttığınız ya da aşısını olduğunuz bu yüzden de bu hastalığa bağışıklık kazandığınız anlamına gelir. Yani pozitif çıkması iyi birşeydir.

Anti rubella ıgm nin negatif çıkması şuan kızamıkçık virüsü taşımadığınız anlamına gelir. Yani negatif çıkması iyi birşeydir.

Anti cmv ıgg nin pozitif olması, daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğiniz ve bağışıklık kazandığınız anlamına gelir, iyi birşeydir.

Anti cmv ıgm nin negatif olması, şuan bu enfeksiyonu taşımadığınız anlamına gelir ki bu çok daha iyi birşeydir. Çünkü bu enfeksiyonun bebeğe çok zararı var.

Anti hav'ın ne olduğunu bilmiyorum ama diğer sonuçlarınız gayet iyi merak etmeyin.

Bnde hafif se girmeleri oluyor hareketini sabırsızlıkla bekliyorum . Çok heyecanlı . Oğlum oğlum diye seviyorum :) :)

ay cok tesekkürler ben dayanamayıp gittim hemen acile doktor da aynı seyi söyledi rahatladım gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…