1 gün bile gecikmeden beklenen sona ulaştım gene :) cuma gene doktor yolu gözüktü..Sabahki negatifti canim. Doktorla gorustum 8subatta kan verecegim kesin.
Atesimde hala yuksek.
İnsallah hersey yolunde gider canim...1 gün bile gecikmeden beklenen sona ulaştım gene :) cuma gene doktor yolu gözüktü..
bugün bişeylerin bilincine vardım ki kafaya takmak gerçekten gebeliğin önünde en büyük engel...insanlar en zor hastalıkları bile moral ile yenmiyor mu...biz neden bu kadar kafamıza takıp daha doğmamış bebeğimize bile işkence ediyoruz ki...
inşallah...hepimiz için..İnsallah hersey yolunde gider canim...
Ben progestan ictigim icin ilaci birakmadan zaten regl olamayacagim belli oldu. Zaten negatif biliyorum. Su 8 subat gelse de bitse artik. Gerildikce gerildim. Sonrasini birakacagim sanirim. Artik ugrasmak istemiyorum.inşallah...hepimiz için..
işte uğraşmadığımız zaman olacak ...kafa rahatladığında vücutta rahatlıyo..bugün motivasyon için bişeyler okudum...sen de biliyorsundur mutlaka bunları..rahat anneler rahat bebekler : ))))Ben progestan ictigim icin ilaci birakmadan zaten regl olamayacagim belli oldu. Zaten negatif biliyorum. Su 8 subat gelse de bitse artik. Gerildikce gerildim. Sonrasini birakacagim sanirim. Artik ugrasmak istemiyorum.
Ne diyeyim canim insallah....işte uğraşmadığımız zaman olacak ...kafa rahatladığında vücutta rahatlıyo..bugün motivasyon için bişeyler okudum...sen de biliyorsundur mutlaka bunları..rahat anneler rahat bebekler : ))))
Canım regl olacağın zamanda ateş yükseliyormu?Sabahki negatifti canim. Doktorla gorustum 8subatta kan verecegim kesin.
Atesimde hala yuksek.
Simdi benim gibi olcmediginiz icin sizinkini yorumlayamam...Canım regl olacağın zamanda ateş yükseliyormu?
Evet ben kulaktan ölçüyorum:)) off beklemek çook zorrSimdi benim gibi olcmediginiz icin sizinkini yorumlayamam...
Normalde adete 2gun kala duser benim. Sonra regl gelir.
Suan hala yuksek sabahki olcumlerimde. 36.8 derece. 36.2filan olmasi lazim regl olmam icin.
Zor canim beklemek.Evet ben kulaktan ölçüyorum:)) off beklemek çook zorr
Evet neyse onunla uğraşamam birde artık kendilğinden olursa olur kendi haline bırakmak daha iyi sanırımZor canim beklemek.
Kulak , alin ve kol alti olcumleri hatalidir.
En sagliklisi vajinal olsa da hijyen saglamak zor. O yuzden dil altindan olcuyoruz. Gun icinde 37.3lerede cikiyor atesim. O yuzden gun icini onemsemiyoruz.
Vallahi canim 8 subat sabahi bi kan verip sonucu alayim. Sonra herseyi birakacagim. Yeter artik. Ozellikle bu ay yasamadigim stres kalmadi.Evet neyse onunla uğraşamam birde artık kendilğinden olursa olur kendi haline bırakmak daha iyi sanırım
Bende evet kendimiz deneriz artık böyle daha stresli oluyormuş gün saymak fln hayırlısı hakkımızda 1 haftaya kadar heralde topicteki herkesin belli olacak umarım hamile çıkanlarımız olurVallahi canim 8 subat sabahi bi kan verip sonucu alayim. Sonra herseyi birakacagim. Yeter artik. Ozellikle bu ay yasamadigim stres kalmadi.
klomen adeti etkilermi bende bu ay kullandım bugun2.günü gecikeli bende hiç şaşmazdıGecen ay dr bana ılk defa klomen vermıstı yumurtalar da buyudu ama gebelık olusmadı ve sonuc sımdıye kadar hıc gecıkmeyen adetım bu ay 1hafta gecıktı klomen bende işe yaramadıgı gıbı butun duzenımıde bozmus oldu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?