Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Sabahki negatifti canim. Doktorla gorustum 8subatta kan verecegim kesin.
Atesimde hala yuksek.
1 gün bile gecikmeden beklenen sona ulaştım gene :) cuma gene doktor yolu gözüktü..
bugün bişeylerin bilincine vardım ki kafaya takmak gerçekten gebeliğin önünde en büyük engel...insanlar en zor hastalıkları bile moral ile yenmiyor mu...biz neden bu kadar kafamıza takıp daha doğmamış bebeğimize bile işkence ediyoruz ki...

İnsallah hersey yolunde gider canim...

inşallah...hepimiz için..
Ben progestan ictigim icin ilaci birakmadan zaten regl olamayacagim belli oldu. Zaten negatif biliyorum. Su 8 subat gelse de bitse artik. Gerildikce gerildim. Sonrasini birakacagim sanirim. Artik ugrasmak istemiyorum.

Ben progestan ictigim icin ilaci birakmadan zaten regl olamayacagim belli oldu. Zaten negatif biliyorum. Su 8 subat gelse de bitse artik. Gerildikce gerildim. Sonrasini birakacagim sanirim. Artik ugrasmak istemiyorum.
işte uğraşmadığımız zaman olacak ...kafa rahatladığında vücutta rahatlıyo..bugün motivasyon için bişeyler okudum...sen de biliyorsundur mutlaka bunları..rahat anneler rahat bebekler : ))))

işte uğraşmadığımız zaman olacak ...kafa rahatladığında vücutta rahatlıyo..bugün motivasyon için bişeyler okudum...sen de biliyorsundur mutlaka bunları..rahat anneler rahat bebekler : ))))
Ne diyeyim canim insallah....

Canım regl olacağın zamanda ateş yükseliyormu?
Simdi benim gibi olcmediginiz icin sizinkini yorumlayamam...

Normalde adete 2gun kala duser benim. Sonra regl gelir.
Suan hala yuksek sabahki olcumlerimde. 36.8 derece. 36.2filan olmasi lazim regl olmam icin.

Simdi benim gibi olcmediginiz icin sizinkini yorumlayamam...

Normalde adete 2gun kala duser benim. Sonra regl gelir.
Suan hala yuksek sabahki olcumlerimde. 36.8 derece. 36.2filan olmasi lazim regl olmam icin.
Evet ben kulaktan ölçüyorum:)) off beklemek çook zorr

Evet ben kulaktan ölçüyorum:)) off beklemek çook zorr
Zor canim beklemek.
Kulak , alin ve kol alti olcumleri hatalidir.
En sagliklisi vajinal olsa da hijyen saglamak zor. O yuzden dil altindan olcuyoruz. Gun icinde 37.3lerede cikiyor atesim. O yuzden gun icini onemsemiyoruz.

Zor canim beklemek.
Kulak , alin ve kol alti olcumleri hatalidir.
En sagliklisi vajinal olsa da hijyen saglamak zor. O yuzden dil altindan olcuyoruz. Gun icinde 37.3lerede cikiyor atesim. O yuzden gun icini onemsemiyoruz.
Evet neyse onunla uğraşamam birde artık kendilğinden olursa olur kendi haline bırakmak daha iyi sanırım

Vallahi canim 8 subat sabahi bi kan verip sonucu alayim. Sonra herseyi birakacagim. Yeter artik. Ozellikle bu ay yasamadigim stres kalmadi.
Bende evet kendimiz deneriz artık böyle daha stresli oluyormuş gün saymak fln hayırlısı hakkımızda 1 haftaya kadar heralde topicteki herkesin belli olacak umarım hamile çıkanlarımız olur

benim kaldi son 1 gunun. yarina kan testi bakalim. umidim de yok işin acigi. igneden sonraki 16.ci gun bugun.

Arkadaşlar dün regli olmam gerekiyordu olmadım dün sabah test yaptım ne gatif cıktı hiç adet olacak belirtim de yok akıntı var seffaf bir sekılde klomrn adet gecıkmesi yapıyor mu acaba

Arkadaşlar merhaba, bende 30 ocakta çatlatma iğnesi oldum bat ım 14 şubat. Korkuyla ve heyecanla beklemedeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çocuk sahibi olmayı.

Gecen ay dr bana ılk defa klomen vermıstı yumurtalar da buyudu ama gebelık olusmadı ve sonuc sımdıye kadar hıc gecıkmeyen adetım bu ay 1hafta gecıktı klomen bende işe yaramadıgı gıbı butun duzenımıde bozmus oldu yanı

Ben bu ay yine klomen kullanıp dün çatlatma iğnesi vuruldum ama sanki iğneden once benim yumurtam catladı,salı akşam dr kan tahlili yaptı sonucu dun sabah gosterip iğneyi oldum ama bana gore salı akşam kendiliğinden çatladı yumurtalar. Artık hayırlısı olsun,bu 2. Ve son denemem olacak.esime de soyledim,cok yıprandım ve yoruldum. Olmazsa olmaz hayırlısı buymuş

klomen adeti etkilermi bende bu ay kullandım bugun2.günü gecikeli bende hiç şaşmazdı

Merhaba bende polikistik over var doktora klomen verdi adetin 5.gunu basladim 5 gun kullandim gunde bi tane dun son gunuydu herkes klomenin yaptigi bel kasik agrilarindan bahsediyi ben.hic bisey hissetmedim hic hir agrim yok ilac klanirkenmi etki ediyo yoksa daha sonrami olcak agrilar yarin yumurtalik takibine baslicak acaba bendeetkietmedimi diye korkuyorum ilac bilgisi olan varsa yardim edebilirmi lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…