Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

İnsallah isteyen herkese nasip olur....
Trombofili Paneli testin ismi. Aklinizda olsun..
amin...
tamam aklımda olsun teşekkürler...
kürtaj olduğumda doktorum hiç bi sorun yok dedi..kimyasal gebelik sonrası 2 3 kere daha başarısız gebelik olursa tüm testleri yaparız dedi..toplamda 4 doktora gittim hep aynı yorumları duyunca heralde bi sorun yok dedim...

Benim ne yazik ki karnimda kalp atislari durdu yavrularimin. Tarifi olmayan birsey. 2tane kaybedince hastane direk kendi yapti bana testi. 2 genim hasta. Yani her gebeligim riskli. Gebe kalsamda kaybetme oranim yuksek. Kismet artik hersey.

Benim ne yazik ki karnimda kalp atislari durdu yavrularimin. Tarifi olmayan birsey. 2tane kaybedince hastane direk kendi yapti bana testi. 2 genim hasta. Yani her gebeligim riskli. Gebe kalsamda kaybetme oranim yuksek. Kismet artik hersey.
çok üzücü gerçekten... allahım bi daha yaşatmasın: (
ben kalp atışını duymamıştım gelişemeden 6. haftada gitmişti...

çok üzücü gerçekten... allahım bi daha yaşatmasın: (
ben kalp atışını duymamıştım gelişemeden 6. haftada gitmişti...
Kaybin her turlusu acı. Allah hic birimize yasatmasin.
Umarim sonucunuz nkat kat saglikla artsin :)

bende de test negatif. atesim yuksek, bugunde regl olmam. dr.a gore yarin regl gunu..... bakalim ne olacak.

anladim canim.
kismrt diye diye bekliyoruz hep beraber
bazen kendime gülüyorum biliyomusun adet olsam da belki üstüne görme denen şey olmuştur falan diorum..sonra da deliriyorum galiba deyip gülüyorum..insanın içinde umut kalmasa yaşayamaz zaten :)

bazen kendime gülüyorum biliyomusun adet olsam da belki üstüne görme denen şey olmuştur falan diorum..sonra da deliriyorum galiba deyip gülüyorum..insanın içinde umut kalmasa yaşayamaz zaten :)

Kızlar bende aşılama olucam perşembe günü doktordan geliyorum şimdi 3tane 19 mm lik yumurtam oluşmuş akşam çatlama iğnesi vurunup perşembe sabahı aşılamam olucak Rabbim hayırlısını versin InşAllah

Selam herkese benim 10.günüm test artık negatif çıktı bugün sık idrara çıkma sizdede varmı iğneden midir acaba birkaç gündür var bende

Selam herkese benim 10.günüm test artık negatif çıktı bugün sık idrara çıkma sizdede varmı iğneden midir acaba birkaç gündür var bende
Canım aşılama öncesi hazırlanması gereken evraklar var mı bilgin var mı bu konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…