Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Cnm selam varmı bir gelişme?test yaptınmı bugünde
Negatif canim. Regl de olmadim. 8 subata bisi kalmadi. Ama regl olurum bence.

arkadaşlar sizde de yoğun duygu değişimleri var mı ? ben 2 gündür ani değişimler yaşıyorum...iğne mi ağır geldi bünyeme anlamadım : (((
Ben de var canim. Hem asiri degisim anlatamam sana..

veee tahlil sonıcu çıkarr...
1.96 bu kadar da hamile olamam yani..
Umarim 2 gun sonra yukselir.

Negatif canim. Regl de olmadim. 8 subata bisi kalmadi. Ama regl olurum bence.

Ben de var canim. Hem asiri degisim anlatamam sana..

Umarim 2 gun sonra yukselir.
2 gün içinde ne kadar yükselebilir ki ? ne kadar pozitif bakıyosun olaya gerçekten yüzümü güldürdün..allah da seni güldürsün inşallah...

arkadaşlar sizde de yoğun duygu değişimleri var mı ? ben 2 gündür ani değişimler yaşıyorum...iğne mi ağır geldi bünyeme anlamadım : (((
Vücudumuza hormon yükleniyo ya canım etkiliyo o yüzden benim duygu değişimi olmadı ama iştahım çok açıldı kilo almıştım

2 gün içinde ne kadar yükselebilir ki ? ne kadar pozitif bakıyosun olaya gerçekten yüzümü güldürdün..allah da seni güldürsün inşallah...
Degerin 0...kusur birsey olsa umitsiz derdim. Topigin birinde igneden 12 gun sonra kan degeri 1.96 cikan biri saun dogurmak uzere sanirim :)
İki gun sonra regl olmazsan ve kan verdiginde degerin en az ikiye katlamissa gebelikten bahsedebiliriz

Degerin 0...kusur birsey olsa umitsiz derdim. Topigin birinde igneden 12 gun sonra kan degeri 1.96 cikan biri saun dogurmak uzere sanirim :)
İki gun sonra regl olmazsan ve kan verdiginde degerin en az ikiye katlamissa gebelikten bahsedebiliriz
gerçekten çookk teşekkür ederim pozitif yorumların için...işallah bi mucize olur bana da ...allah gönlümüzdekini versin...

gerçekten çookk teşekkür ederim pozitif yorumların için...işallah bi mucize olur bana da ...allah gönlümüzdekini versin...
Kocamannnnnn amin.kac gun oldu simdi senin canim?
İgne gununu saymazsak benim 14 gun oldu igneden sonra.

Kocamannnnnn amin.kac gun oldu simdi senin canim?
İgne gununu saymazsak benim 14 gun oldu igneden sonra.
benim 15. gün bitti bugün...yani değerimin biraz yüksek olması gerekiyodu die düşünüorum..
o zaman bi kaç güne senden sevindirici bi haber alabiliriz

benim 15. gün bitti bugün...yani değerimin biraz yüksek olması gerekiyodu die düşünüorum..
Evet bende okudum bugün bir topicte değeri 11.gündü sanırım 2çıkan biri şuan hamile 28haftalık geç döllebmede olabilir benim kızımda öyle olmuştu ve bende hiçbir belirti yoktu anlamamıştım bile gittiğimde 5hagtalık ama 4 haftalık sayılmıştı Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı ne ise hepimiz için o olsun

Amin ama sanmam canim. Ates takibi yapiyorum ben 2012den beri. O yuzden tahminim iki gune regl gelir.

aaa ne kadar değişik şeyler söylüyosunuz ...umut oluyo gerçekten bana...ağlamaktan gözlerim kapancak nerdeyse : )

ilk gebeliğin değil di mi..yanlış hatırlıyorsam kusura bakma lütfen...kafa hafif gidik
Yok canim.
İlk iki bebegimi kaybettim. 8+1 ve 8+4 te. Sonra genetik pihtilasmam tespit edildi. Oglumda igne vs kullandim. Oglum 4yasina geliyor. İkinci bebegi 15aydir istiyoruz ama rahim yarasi, mantar vs derken son 8aydir deniyoruz. Bu ay da olmazsa ne olacak bilemiyorum. Martta 35 oluyorum.

maşallah tatmışsın anneliği...ben haziranda 36 olcam ...ileri tetkikler yapılmadı benim gebeliklerimde belki bende de problemler çıkacak...

maşallah tatmışsın anneliği...ben haziranda 36 olcam ...ileri tetkikler yapılmadı benim gebeliklerimde belki bende de problemler çıkacak...
İnsallah isteyen herkese nasip olur....
Trombofili Paneli testin ismi. Aklinizda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…