veee tahlil sonıcu çıkarr...
1.96 bu kadar da hamile olamam yani..
Negatif canim. Regl de olmadim. 8 subata bisi kalmadi. Ama regl olurum bence.Cnm selam varmı bir gelişme?test yaptınmı bugünde
Ben de var canim. Hem asiri degisim anlatamam sana..arkadaşlar sizde de yoğun duygu değişimleri var mı ? ben 2 gündür ani değişimler yaşıyorum...iğne mi ağır geldi bünyeme anlamadım : (((
Umarim 2 gun sonra yukselir.veee tahlil sonıcu çıkarr...
2 gün içinde ne kadar yükselebilir ki ? ne kadar pozitif bakıyosun olaya gerçekten yüzümü güldürdün..allah da seni güldürsün inşallah...Negatif canim. Regl de olmadim. 8 subata bisi kalmadi. Ama regl olurum bence.
Ben de var canim. Hem asiri degisim anlatamam sana..
Umarim 2 gun sonra yukselir.
Vücudumuza hormon yükleniyo ya canım etkiliyo o yüzden benim duygu değişimi olmadı ama iştahım çok açıldı kilo almıştımarkadaşlar sizde de yoğun duygu değişimleri var mı ? ben 2 gündür ani değişimler yaşıyorum...iğne mi ağır geldi bünyeme anlamadım : (((
Allah büyük önümüzdeki ay nasip eyler canım 14 aydır bekliyorum bende her ay negatifveee tahlil sonıcu çıkarr...
inşallah...beni en çok duygu değişimi etkiledi zaten..eşim de napcanı şaşıyo :))Allah büyük önümüzdeki ay nasip eyler canım 14 aydır bekliyorum bende her ay negatif
Degerin 0...kusur birsey olsa umitsiz derdim. Topigin birinde igneden 12 gun sonra kan degeri 1.96 cikan biri saun dogurmak uzere sanirim :)2 gün içinde ne kadar yükselebilir ki ? ne kadar pozitif bakıyosun olaya gerçekten yüzümü güldürdün..allah da seni güldürsün inşallah...
Eşlerimiz den Allah razı olsun nazımızı kahrımızı çekmeseler işimiz zor olurdu vallainşallah...beni en çok duygu değişimi etkiledi zaten..eşim de napcanı şaşıyo :))
gerçekten çookk teşekkür ederim pozitif yorumların için...işallah bi mucize olur bana da ...allah gönlümüzdekini versin...Degerin 0...kusur birsey olsa umitsiz derdim. Topigin birinde igneden 12 gun sonra kan degeri 1.96 cikan biri saun dogurmak uzere sanirim :)
İki gun sonra regl olmazsan ve kan verdiginde degerin en az ikiye katlamissa gebelikten bahsedebiliriz
evet sağolsunlar : )Eşlerimiz den Allah razı olsun nazımızı kahrımızı çekmeseler işimiz zor olurdu valla
Kocamannnnnn amin.kac gun oldu simdi senin canim?gerçekten çookk teşekkür ederim pozitif yorumların için...işallah bi mucize olur bana da ...allah gönlümüzdekini versin...
benim 15. gün bitti bugün...yani değerimin biraz yüksek olması gerekiyodu die düşünüorum..Kocamannnnnn amin.kac gun oldu simdi senin canim?
İgne gununu saymazsak benim 14 gun oldu igneden sonra.
Evet bende okudum bugün bir topicte değeri 11.gündü sanırım 2çıkan biri şuan hamile 28haftalık geç döllebmede olabilir benim kızımda öyle olmuştu ve bende hiçbir belirti yoktu anlamamıştım bile gittiğimde 5hagtalık ama 4 haftalık sayılmıştı Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı ne ise hepimiz için o olsunbenim 15. gün bitti bugün...yani değerimin biraz yüksek olması gerekiyodu die düşünüorum..
o zaman bi kaç güne senden sevindirici bi haber alabiliriz
Amin ama sanmam canim. Ates takibi yapiyorum ben 2012den beri. O yuzden tahminim iki gune regl gelir.benim 15. gün bitti bugün...yani değerimin biraz yüksek olması gerekiyodu die düşünüorum..
o zaman bi kaç güne senden sevindirici bi haber alabiliriz
aaa ne kadar değişik şeyler söylüyosunuz ...umut oluyo gerçekten bana...ağlamaktan gözlerim kapancak nerdeyse : )Evet bende okudum bugün bir topicte değeri 11.gündü sanırım 2çıkan biri şuan hamile 28haftalık geç döllebmede olabilir benim kızımda öyle olmuştu ve bende hiçbir belirti yoktu anlamamıştım bile gittiğimde 5hagtalık ama 4 haftalık sayılmıştı Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı ne ise hepimiz için o olsun
ilk gebeliğin değil di mi..yanlış hatırlıyorsam kusura bakma lütfen...kafa hafif gidikAmin ama sanmam canim. Ates takibi yapiyorum ben 2012den beri. O yuzden tahminim iki gune regl gelir.
Yok canim.ilk gebeliğin değil di mi..yanlış hatırlıyorsam kusura bakma lütfen...kafa hafif gidik
Ağlama herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalımaaa ne kadar değişik şeyler söylüyosunuz ...umut oluyo gerçekten bana...ağlamaktan gözlerim kapancak nerdeyse : )
maşallah tatmışsın anneliği...ben haziranda 36 olcam ...ileri tetkikler yapılmadı benim gebeliklerimde belki bende de problemler çıkacak...Yok canim.
İlk iki bebegimi kaybettim. 8+1 ve 8+4 te. Sonra genetik pihtilasmam tespit edildi. Oglumda igne vs kullandim. Oglum 4yasina geliyor. İkinci bebegi 15aydir istiyoruz ama rahim yarasi, mantar vs derken son 8aydir deniyoruz. Bu ay da olmazsa ne olacak bilemiyorum. Martta 35 oluyorum.
İnsallah isteyen herkese nasip olur....maşallah tatmışsın anneliği...ben haziranda 36 olcam ...ileri tetkikler yapılmadı benim gebeliklerimde belki bende de problemler çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?