Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Bende bu ay klomen ve folik asit aldım. Geçen ayda aynı şekil geçen ay hamile kaldım kimyasal gebelik ile sonuçlandi. Bata bir hafta kaldı. Bugün dayanamadim test yaptım negatif.

Kizlar doktor bana da baslayacak klomen yumurtam olgunlasmazsa ama adet olunca mi oluyor sadece

ben de ilk kez bu ay kullandim. sabah aksam klomeni. 8 yumurta olustu ama gelismediler diye doktor 4 gun de puregon igne verdi. sagda 1 solda 1 18mm lik yumurtam olusunca ovitrille igne yaptim. dun igneden sonraki ilk gundu. kontrole cagirmisti, 20mm olmus ikisi de, catlamak uzere dedi. bugun tekrsr kontrolum var. eger kismet olursa 1 ya da 2 bebegim olabilir bu ay

Insallah canim.. Benimde 4. Klomen :) igneden sonrada buyumeye devam edyorlar yani bilmiyordum

Insallah canim.. Benimde 4. Klomen :) igneden sonrada buyumeye devam edyorlar yani bilmiyordum
ben de ilk deneme oldugu icin tamamen yabanciyim konuya. herkesin doktoru igneden sonra cagirmiyormus. benimmi iki gundur cagiriyor. duruma gore bugun de progestan hap baslayacakmis.

ben de ilk deneme oldugu icin tamamen yabanciyim konuya. herkesin doktoru igneden sonra cagirmiyormus. benimmi iki gundur cagiriyor. duruma gore bugun de progestan hap baslayacakmis.
Ben de hic cagrilmadim canim. Buyuyunce igne snra,adet olunca tekrar klomen kontrol oyle isledi surec.bakalim yarin kac mm olmus ona gore yine igne olucam

Kontrolden snra kac mm oldugunu ya da catlayip catlamadgni yazabilirmsn canim merak ettm daha buyuyeceklermi

Kontrolden snra kac mm oldugunu ya da catlayip catlamadgni yazabilirmsn canim merak ettm daha buyuyeceklermi
ciktim canim. 2si de catlamis. simdi sabah aksam 200mg lik progestan kullanacagim. 15 gun ilaca devam dedi. 15gun sonra mutlaka kan testi yaptir ona gore goruselim dedi. genetik pihtilasmam var benim claxane kullanacagim da...

bir de bize soyle iliski onerdi. yumurtalar 18mm olana kadar karismadi. 18mm i gorunce iliski yasak dedi. o gun igneyi oldum. ertesi gun 20mm oldular ve iliski dedi. bugun catlamislar iste. 2 sefer daha gun asiri iliski dedi. toplam 3 iliski cok onemli bizim icin dedi.

Hayirli sonuclar olsun bebegin bu ay gelsin insallah canim

Benim adetimin 12.gununde gittim ben catlamaya hazir olusan yumurta yok dedi doktor cuma tekrar cagirdi bakmak icin olusmazsa klomen veremez o zaman oyle mi
Hayir canim adetin 3. Veya 5.gunu veriyor. Hic mi yumurta yokmus gecen gun gttgnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…