Insallah canim hep beraber haberleselim:)Evet canim ilk gebelik olacak ins
İnşallah hepimiz alırız güzel haberler bu ay :)Benim de ilk gebelık olacak olursa bu ay hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Catltma ignesi oldun mu canimBende bu ay klomen ve folik asit aldım. Geçen ayda aynı şekil geçen ay hamile kaldım kimyasal gebelik ile sonuçlandi. Bata bir hafta kaldı. Bugün dayanamadim test yaptım negatif.
Catltma ignesi oldun mu canim
Bana da her defasinda vurdu.. Hayirli sonuc olsun insallah canimDoktor catlatma iğnesi gerek yok dedi.
Amin inşallah hepimiz için çok istiyorum yaBana da her defasinda vurdu.. Hayirli sonuc olsun insallah canim
Evet adetin 3-5.günleri arasında başlatıyorlar 5gün içiliyorKizlar doktor bana da baslayacak klomen yumurtam olgunlasmazsa ama adet olunca mi oluyor sadece
Insallah canim.. Benimde 4. Klomen :) igneden sonrada buyumeye devam edyorlar yani bilmiyordumben de ilk kez bu ay kullandim. sabah aksam klomeni. 8 yumurta olustu ama gelismediler diye doktor 4 gun de puregon igne verdi. sagda 1 solda 1 18mm lik yumurtam olusunca ovitrille igne yaptim. dun igneden sonraki ilk gundu. kontrole cagirmisti, 20mm olmus ikisi de, catlamak uzere dedi. bugun tekrsr kontrolum var. eger kismet olursa 1 ya da 2 bebegim olabilir bu ay
ben de ilk deneme oldugu icin tamamen yabanciyim konuya. herkesin doktoru igneden sonra cagirmiyormus. benimmi iki gundur cagiriyor. duruma gore bugun de progestan hap baslayacakmis.Insallah canim.. Benimde 4. Klomen :) igneden sonrada buyumeye devam edyorlar yani bilmiyordum
Ben de hic cagrilmadim canim. Buyuyunce igne snra,adet olunca tekrar klomen kontrol oyle isledi surec.bakalim yarin kac mm olmus ona gore yine igne olucamben de ilk deneme oldugu icin tamamen yabanciyim konuya. herkesin doktoru igneden sonra cagirmiyormus. benimmi iki gundur cagiriyor. duruma gore bugun de progestan hap baslayacakmis.
Kontrolden snra kac mm oldugunu ya da catlayip catlamadgni yazabilirmsn canim merak ettm daha buyuyeceklermiben de ilk deneme oldugu icin tamamen yabanciyim konuya. herkesin doktoru igneden sonra cagirmiyormus. benimmi iki gundur cagiriyor. duruma gore bugun de progestan hap baslayacakmis.
ciktim canim. 2si de catlamis. simdi sabah aksam 200mg lik progestan kullanacagim. 15 gun ilaca devam dedi. 15gun sonra mutlaka kan testi yaptir ona gore goruselim dedi. genetik pihtilasmam var benim claxane kullanacagim da...Kontrolden snra kac mm oldugunu ya da catlayip catlamadgni yazabilirmsn canim merak ettm daha buyuyeceklermi
Hayirli sonuclar olsun bebegin bu ay gelsin insallah canimciktim canim. 2si de catlamis. simdi sabah aksam 200mg lik progestan kullanacagim. 15 gun ilaca devam dedi. 15gun sonra mutlaka kan testi yaptir ona gore goruselim dedi. genetik pihtilasmam var benim claxane kullanacagim da...
bir de bize soyle iliski onerdi. yumurtalar 18mm olana kadar karismadi. 18mm i gorunce iliski yasak dedi. o gun igneyi oldum. ertesi gun 20mm oldular ve iliski dedi. bugun catlamislar iste. 2 sefer daha gun asiri iliski dedi. toplam 3 iliski cok onemli bizim icin dedi.
amin hepimizin insallah.Hayirli sonuclar olsun bebegin bu ay gelsin insallah canim
O masallah canim benim daha ilk olacak olursa :)amin hepimizin insallah.
ben ilk iki bebegimi kaybettim. oglum da 4 yasina gelmek uzere
bu ekstra bebek bana
Evet adetin 3-5.günleri arasında başlatıyorlar 5gün içiliyor
Hayir canim adetin 3. Veya 5.gunu veriyor. Hic mi yumurta yokmus gecen gun gttgndeBenim adetimin 12.gununde gittim ben catlamaya hazir olusan yumurta yok dedi doktor cuma tekrar cagirdi bakmak icin olusmazsa klomen veremez o zaman oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?