Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Iste bende oyle yapacaktim ama kist degil kist gorunumlu dedi snra yapmadm sogan kuru tsh ve lh bilmiyorum ne gibi baglanti bende bakayim canim

Iste bende oyle yapacaktim ama kist degil kist gorunumlu dedi snra yapmadm sogan kuru tsh ve lh bilmiyorum ne gibi baglanti bende bakayim canim
Bak bakalim sonuclarina canim iki deger arasinda fark ne kadar. Dedigim gibi hemen hemen ayni olmaliymis.ben yaklasik 1 yildr doktora,gdip geliyorum. Iki yildr evliyim. Ilk zmaan kist var dye dogum kontrol ilaci verdi 3 kutu ama ben 1 kutu ictim icerken sogan kuru yaptim ilk aydan gitti kist doktor degstrdim hatta kizmisti o ilaca gerek yokmus neden ictin dye. Snra 4 aydr klomen kullaniyorum iste. Gecen ay hsg cekildim temiz cikti.bakalim zor bir surec. En kisa zamanda hepimiz sonuc alir bebegimizi kucagimiza aliriz insallah

Tsh , serbest t3,t4 hangisine bakayim canim

Iste iyi doktor bulmak cok zor tupleri mantar felan tikiyor mu acaba aklima hersey geliyor benimde

Tsh , serbest t3,t4 hangisine bakayim canim

Iste iyi doktor bulmak cok zor tupleri mantar felan tikiyor mu acaba aklima hersey geliyor benimde
Tsh canim. Enfeksiyon mantar geveligi engelliyor ama tupleri tikamaz dte biliyrm canim

Sagolasin canim insallah bebegin gelir bu ay. Ben de yarin kontrole gidicem buyumeye gore igne olucak
amin. insallah olgun yumurtalar olmustur sizinde

Doktorunuz kim hangi şehirdesiniz?
ankaradayim ben. erol bayraktar doktorum.

Buarada son adet tarihininiz nedir ilk günü nedir yani
birden hatirlayamadim
son adetin ilk gununden sayarsak 14.gun oglen igne oldum.
15.gun aksam iliski dedi doktor, yumurta catlamak uzere dedi.
16.gun yani bugun catlamislar.
17. ve 19. gunde iliski dedi. o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…