Ben de kistte yok canim ama lh ve tsh hormanlari ayni deger araliginda olcakmis hemen hemen. Benimkisnde 0,7 fark var cok az pko var dedi. Pko her zmaan kist olmasi ya da adet dyzensizligi degil her sey yolundaykende olabiliyomus ve ileri boyut olmadgnda gebelige cokta engel degil.senin kistin de muhakkak kucuktur ku eger buyuk olsaydi atman icin dogum kontrol hapi verirdi. Kilom varsa dedigi gbi biraz zayiflayinca da yumurtaliklar daha kaliteli calisiyormus.sogan kuru arastir bir de o da kiste iyi geliyor dyolar. Alternatif tibbida yabana atmamak lazim bu surecte
Bak bakalim sonuclarina canim iki deger arasinda fark ne kadar. Dedigim gibi hemen hemen ayni olmaliymis.ben yaklasik 1 yildr doktora,gdip geliyorum. Iki yildr evliyim. Ilk zmaan kist var dye dogum kontrol ilaci verdi 3 kutu ama ben 1 kutu ictim icerken sogan kuru yaptim ilk aydan gitti kist doktor degstrdim hatta kizmisti o ilaca gerek yokmus neden ictin dye. Snra 4 aydr klomen kullaniyorum iste. Gecen ay hsg cekildim temiz cikti.bakalim zor bir surec. En kisa zamanda hepimiz sonuc alir bebegimizi kucagimiza aliriz insallahIste bende oyle yapacaktim ama kist degil kist gorunumlu dedi snra yapmadm sogan kuru tsh ve lh bilmiyorum ne gibi baglanti bende bakayim canim
Bak bakalim sonuclarina canim iki deger arasinda fark ne kadar. Dedigim gibi hemen hemen ayni olmaliymis.ben yaklasik 1 yildr doktora,gdip geliyorum. Iki yildr evliyim. Ilk zmaan kist var dye dogum kontrol ilaci verdi 3 kutu ama ben 1 kutu ictim icerken sogan kuru yaptim ilk aydan gitti kist doktor degstrdim hatta kizmisti o ilaca gerek yokmus neden ictin dye. Snra 4 aydr klomen kullaniyorum iste. Gecen ay hsg cekildim temiz cikti.bakalim zor bir surec. En kisa zamanda hepimiz sonuc alir bebegimizi kucagimiza aliriz insallah
Tsh canim. Enfeksiyon mantar geveligi engelliyor ama tupleri tikamaz dte biliyrm canimTsh , serbest t3,t4 hangisine bakayim canim
Iste iyi doktor bulmak cok zor tupleri mantar felan tikiyor mu acaba aklima hersey geliyor benimde
Aslinda cogu doktor klomene baslamadan hsg istiyor hani tup tikaliysa bosa,kurek cekmeyelim dye. Oyle bir imkanin varsa once hsg cektirTsh canim. Enfeksiyon mantar geveligi engelliyor ama tupleri tikamaz dte biliyrm canim
Aslinda cogu doktor klomene baslamadan hsg istiyor hani tup tikaliysa bosa,kurek cekmeyelim dye. Oyle bir imkanin varsa once hsg cektir
Tsh 1,91 benim
Lh 5,89[/Q. Fsh kac canim
Fsh kac canim. Evet 1 yil korunmasz olmadan cektrniyolar canimBen yeni evliyim diye cektirmiolar t ay oldu henuz 1 seneden snra dediler
Fsh 6,40Fsh kac canim. Evet 1 yil korunmasz olmadan cektrniyolar canim
amin. insallah olgun yumurtalar olmustur sizindeSagolasin canim insallah bebegin gelir bu ay. Ben de yarin kontrole gidicem buyumeye gore igne olucak
ankaradayim ben. erol bayraktar doktorum.Doktorunuz kim hangi şehirdesiniz?
birden hatirlayamadimBuarada son adet tarihininiz nedir ilk günü nedir yani
Canim simdi bakt8m lh ve fsh imis yanlis soylemisim. Bak senin biri 6.40 dgeri 5,89 ayni ben gbi nerdeyse aradaki fark cok az. Pkon yok denilecek kadar az sikma sakin caniniFsh 6,40
Tamam canim sagolasinCanim simdi bakt8m lh ve fsh imis yanlis soylemisim. Bak senin biri 6.40 dgeri 5,89 ayni ben gbi nerdeyse aradaki fark cok az. Pkon yok denilecek kadar az sikma sakin canini
Bana da doktorum cok iyi dedi ama demek ki fark önemliymişBenimde lh 3,75 fsh 5,92 doktor normal dedi ama normalmi sizcr?
Ilk bebek olacak canim. 1 yildir deniyoruz yaklasik 2 yildr evliyimnurr64 ilk bebegin mi olacak seninde sen ne zamandir istyrsn
Ilk bebek olacak canim. 1 yildir deniyoruz yaklasik 2 yildr evliyim
Ilk 3 ay dogum kontrol ilaci icmistim.sonra ilac bana dokundu. 7-8ay esim korundktan snra da 1yildr ugrasiyoruz iste canimIlk basta krundunmu
Ilk 3 ay dogum kontrol ilaci icmistim.sonra ilac bana dokundu. 7-8ay esim korundktan snra da 1yildr ugrasiyoruz iste canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?