İğneyi ne zaman yapmıştınız yani dedikleri gibi 36 saat sonramı çatlamış oldu yumurtalarınız?ciktim canim. 2si de catlamis. simdi sabah aksam 200mg lik progestan kullanacagim. 15 gun ilaca devam dedi. 15gun sonra mutlaka kan testi yaptir ona gore goruselim dedi. genetik pihtilasmam var benim claxane kullanacagim da...
bir de bize soyle iliski onerdi. yumurtalar 18mm olana kadar karismadi. 18mm i gorunce iliski yasak dedi. o gun igneyi oldum. ertesi gun 20mm oldular ve iliski dedi. bugun catlamislar iste. 2 sefer daha gun asiri iliski dedi. toplam 3 iliski cok onemli bizim icin dedi.
22 ocak saat 14 de yaptim igneyi. yumlaf 18mm idi.İğneyi ne zaman yapmıştınız yani dedikleri gibi 36 saat sonramı çatlamış oldu yumurtalarınız?
insallah olsun canim.O masallah canim benim daha ilk olacak olursa :)
Canim peki bugunden gecerli gunasiri 2 iliski mi onemliymis tam olarak.yani 24 ocak ve 26 ocak22 ocak saat 14 de yaptim igneyi. yumlaf 18mm idi.
23 ocak saat 15 te yumlar 20 mm di.
24 ocak saat 16 da ikisi de catlamisti. ama ne zaman catladilar bilemiyorum
simdi canim.Canim peki bugunden gecerli gunasiri 2 iliski mi onemliymis tam olarak.yani 24 ocak ve 26 ocak
Tamam canim cok sagol benim doktor bu kadar ayrintil8 demedi hic bulmusken sorayim dedim :)simdi canim.
22 ocak da igneyi yaptim.
23 ocak gece 12 gibi ilk iliski dedi.
25 ve 27 ocakda da diger ikisi
Sagolasin canim insallah bebegin gelir bu ay. Ben de yarin kontrole gidicem buyumeye gore igne olucaksen aklina geleni sor. biliyorsam yazarim mutlaka. ben de ilk kez yumurta takibine gidiyorum. sag olsun doktorum atlamiyor hicbirseyi.
nurr64
Doktorunuz kim hangi şehirdesiniz?sen aklina geleni sor. biliyorsam yazarim mutlaka. ben de ilk kez yumurta takibine gidiyorum. sag olsun doktorum atlamiyor hicbirseyi.
nurr64
Afyondayim canim. Seda kayman park hastanesiDoktorunuz kim hangi şehirdesiniz?
Evet bir dahaki adetinde vermes gerekir klomeni belki yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşırsa ancak çatlatma iğnesi yapabilir şuandaBenim adetimin 12.gununde gittim ben catlamaya hazir olusan yumurta yok dedi doktor cuma tekrar cagirdi bakmak icin olusmazsa klomen veremez o zaman oyle mi
Buarada son adet tarihininiz nedir ilk günü nedir yani22 ocak saat 14 de yaptim igneyi. yumlaf 18mm idi.
23 ocak saat 15 te yumlar 20 mm di.
24 ocak saat 16 da ikisi de catlamisti. ama ne zaman catladilar bilemiyorum
Hayir canim adetin 3. Veya 5.gunu veriyor. Hic mi yumurta yokmus gecen gun gttgnde
Boyut olarak kucuktur canim. Yumurta 18mm uzerine cikinca catlayabiliyor. Genelde adetin 10-18arasinda catlayacak boyuta ulasiyor..sen gunasiri denemeye bak. Adetin 21nden sonra progeston testi yaptirabilirsen yaptr ki yumurtlama olmusmu ogrenirsin.. Adetin gelirse ki insallah gelmez. Adetin 3.gunu doktora git muhakkak. Genelde 3. Ve ya 5. Gun klomene baskiycaksin, snra yumurta takibin olacak kac mm oldu dye. Snra catlama ignesi snra gunasiri iliski. Ama yumurtanin en az 18 mm olmasi lazim bu igne icinCatlamaya hazir olusmus bir yumurta yok dedi ama anlayamiyorum ilk defa basima geliyor
Boyut olarak kucuktur canim. Yumurta 18mm uzerine cikinca catlayabiliyor. Genelde adetin 10-18arasinda catlayacak boyuta ulasiyor..sen gunasiri denemeye bak. Adetin 21nden sonra progeston testi yaptirabilirsen yaptr ki yumurtlama olmusmu ogrenirsin.. Adetin gelirse ki insallah gelmez. Adetin 3.gunu doktora git muhakkak. Genelde 3. Ve ya 5. Gun klomene baskiycaksin, snra yumurta takibin olacak kac mm oldu dye. Snra catlama ignesi snra gunasiri iliski. Ama yumurtanin en az 18 mm olmasi lazim bu igne icin
Umutsuz olma canim gec yumurtlama olur ya da olmasa bile her kadin 1 yil icinde bikac ay yumurtlamayabilirms. Hormon testi felan yaptrdin mi hicAnladim canim cok sagol ya kafam karismisti benimde yani yumurtam olusmazsa bu ay umutsuz gibi oluyor sanirim Allah razi olsun
Evet hepsini yaptirdim 2 ay adet olmamisim doktor yumurtan tembel pko olabilir dedi ma tahliller iyi cikti smdi yumurta takibi yapacakti ki iste yumurta olusmamis dedi canim peki gunasiri 2 gunde bir oluyor degil mi yeterli olur yaniUmutsuz olma canim gec yumurtlama olur ya da olmasa bile her kadin 1 yil icinde bikac ay yumurtlamayabilirms. Hormon testi felan yaptrdin mi hic
Kucuk pko baslangici ben de de var canim ama duzenli adet oluyorum,inofolic combi dye bi ilac var hem folic asit hem de pkolular icin yumurta destekleyici vitamin.recetesiz satiliyor bi de ondan dene doktoruna sorup. Evet canim gunasiri bir gun yap bir gun yapma. Haftada 3-4kez olmus oluyor.oyle daha iyi oluyomus sperm kalitesi.ben de ise yaramadi henuz ama herkes bu yonde oldugunu soyluyorEvet hepsini yaptirdim 2 ay adet olmamisim doktor yumurtan tembel pko olabilir dedi ma tahliller iyi cikti smdi yumurta takibi yapacakti ki iste yumurta olusmamis dedi canim peki gunasiri 2 gunde bir oluyor degil mi yeterli olur yani
Kucuk pko baslangici ben de de var canim ama duzenli adet oluyorum,inofolic combi dye bi ilac var hem folic asit hem de pkolular icin yumurta destekleyici vitamin.recetesiz satiliyor bi de ondan dene doktoruna sorup. Evet canim gunasiri bir gun yap bir gun yapma. Haftada 3-4kez olmus oluyor.oyle daha iyi oluyomus sperm kalitesi.ben de ise yaramadi henuz ama herkes bu yonde oldugunu soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?