Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

İğneyi ne zaman yapmıştınız yani dedikleri gibi 36 saat sonramı çatlamış oldu yumurtalarınız?

İğneyi ne zaman yapmıştınız yani dedikleri gibi 36 saat sonramı çatlamış oldu yumurtalarınız?
22 ocak saat 14 de yaptim igneyi. yumlaf 18mm idi.
23 ocak saat 15 te yumlar 20 mm di.
24 ocak saat 16 da ikisi de catlamisti. ama ne zaman catladilar bilemiyorum

22 ocak saat 14 de yaptim igneyi. yumlaf 18mm idi.
23 ocak saat 15 te yumlar 20 mm di.
24 ocak saat 16 da ikisi de catlamisti. ama ne zaman catladilar bilemiyorum
Canim peki bugunden gecerli gunasiri 2 iliski mi onemliymis tam olarak.yani 24 ocak ve 26 ocak

Canim peki bugunden gecerli gunasiri 2 iliski mi onemliymis tam olarak.yani 24 ocak ve 26 ocak
simdi canim.
22 ocak da igneyi yaptim.
23 ocak gece 12 gibi ilk iliski dedi.
25 ve 27 ocakda da diger ikisi

sen aklina geleni sor. biliyorsam yazarim mutlaka. ben de ilk kez yumurta takibine gidiyorum. sag olsun doktorum atlamiyor hicbirseyi.
nurr64

Benim adetimin 12.gununde gittim ben catlamaya hazir olusan yumurta yok dedi doktor cuma tekrar cagirdi bakmak icin olusmazsa klomen veremez o zaman oyle mi
Evet bir dahaki adetinde vermes gerekir klomeni belki yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşırsa ancak çatlatma iğnesi yapabilir şuanda

Catlamaya hazir olusmus bir yumurta yok dedi ama anlayamiyorum ilk defa basima geliyor
Boyut olarak kucuktur canim. Yumurta 18mm uzerine cikinca catlayabiliyor. Genelde adetin 10-18arasinda catlayacak boyuta ulasiyor..sen gunasiri denemeye bak. Adetin 21nden sonra progeston testi yaptirabilirsen yaptr ki yumurtlama olmusmu ogrenirsin.. Adetin gelirse ki insallah gelmez. Adetin 3.gunu doktora git muhakkak. Genelde 3. Ve ya 5. Gun klomene baskiycaksin, snra yumurta takibin olacak kac mm oldu dye. Snra catlama ignesi snra gunasiri iliski. Ama yumurtanin en az 18 mm olmasi lazim bu igne icin

Anladim canim cok sagol ya kafam karismisti benimde yani yumurtam olusmazsa bu ay umutsuz gibi oluyor sanirim Allah razi olsun

Anladim canim cok sagol ya kafam karismisti benimde yani yumurtam olusmazsa bu ay umutsuz gibi oluyor sanirim Allah razi olsun
Umutsuz olma canim gec yumurtlama olur ya da olmasa bile her kadin 1 yil icinde bikac ay yumurtlamayabilirms. Hormon testi felan yaptrdin mi hic

Umutsuz olma canim gec yumurtlama olur ya da olmasa bile her kadin 1 yil icinde bikac ay yumurtlamayabilirms. Hormon testi felan yaptrdin mi hic
Evet hepsini yaptirdim 2 ay adet olmamisim doktor yumurtan tembel pko olabilir dedi ma tahliller iyi cikti smdi yumurta takibi yapacakti ki iste yumurta olusmamis dedi canim peki gunasiri 2 gunde bir oluyor degil mi yeterli olur yani

Evet hepsini yaptirdim 2 ay adet olmamisim doktor yumurtan tembel pko olabilir dedi ma tahliller iyi cikti smdi yumurta takibi yapacakti ki iste yumurta olusmamis dedi canim peki gunasiri 2 gunde bir oluyor degil mi yeterli olur yani
Kucuk pko baslangici ben de de var canim ama duzenli adet oluyorum,inofolic combi dye bi ilac var hem folic asit hem de pkolular icin yumurta destekleyici vitamin.recetesiz satiliyor bi de ondan dene doktoruna sorup. Evet canim gunasiri bir gun yap bir gun yapma. Haftada 3-4kez olmus oluyor.oyle daha iyi oluyomus sperm kalitesi.ben de ise yaramadi henuz ama herkes bu yonde oldugunu soyluyor

Iste simdi ilk bu doktora yeni başladım onceden gittigimden memnun kalmadim bakalim baya takip ediyor insallah iyi gelir kilo ver dedi vermeye calisiyorum bende bakalim zor islermis gerçekten . Pko baslangici mi oluyoruz yani bana senin yumurtaliklarin multikistik goruntude dedi

Ben de kistte yok canim ama lh ve tsh hormanlari ayni deger araliginda olcakmis hemen hemen. Benimkisnde 0,7 fark var cok az pko var dedi. Pko her zmaan kist olmasi ya da adet dyzensizligi degil her sey yolundaykende olabiliyomus ve ileri boyut olmadgnda gebelige cokta engel degil.senin kistin de muhakkak kucuktur ku eger buyuk olsaydi atman icin dogum kontrol hapi verirdi. Kilom varsa dedigi gbi biraz zayiflayinca da yumurtaliklar daha kaliteli calisiyormus.sogan kuru arastir bir de o da kiste iyi geliyor dyolar. Alternatif tibbida yabana atmamak lazim bu surecte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…