Sonucun noldu arkadaşım. Güzel haberi aldın inşallah.İnşallah canım ssğol cevabın için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun noldu arkadaşım. Güzel haberi aldın inşallah.İnşallah canım ssğol cevabın için
Keşke güzel haber verebilseydim canım dünden beri bittim ağlamaktan sonucum 0virgülü küsüratı bile yok hiç tutmamış yani 2 tane 5AA hatta çözülünce birisi 6AA olmuş en kaliteli embriyo sözde ama durum böyle canımSonucun noldu arkadaşım. Güzel haberi aldın inşallah.
Çok üzüldüm İnan çok zor günler yaşıyorsun şu an biliyorum. Allah sabır versin bol dua et bir gün olacak öyle düşünKeşke güzel haber verebilseydim canım dünden beri bittim ağlamaktan sonucum 0virgülü küsüratı bile yok hiç tutmamış yani 2 tane 5AA hatta çözülünce birisi 6AA olmuş en kaliteli embriyo sözde ama durum böyle canım
Yaa çok heyecanlı bende 5. Gün tek embriyo transferi yaptırıcam. Çok merak ettim sonucu inşallah tutar. ÖpüyorumKızlar benimde bugün 7.günüm 5.gün tek embriyo transferi cuma kan vericem inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
İnşallah hepimizinki tutar ve kucağımıza almak nasip olur canım inşallahhhYaa çok heyecanlı bende 5. Gün tek embriyo transferi yaptırıcam. Çok merak ettim sonucu inşallah tutar. Öpüyorum
Ben varım canım. Nasipse yarın transferim var![]()
twbrik ederim ne guzl bi haber. sonrasida su gibi akip gitsin insallahBen sonucumu az önce aldım bayanlar transferin 10. Günü 510 çıktıAllah herkese nasip etsin bir an önce
bende inşallah sağlıkla kucağıma alırım
![]()
Amin inşallah inşallah. Allah isteyen herkesi uğraştırmasan çocuk sahibi olsuntwbrik ederim ne guzl bi haber. sonrasida su gibi akip gitsin insallah
tsk ederm cnm insallah hep jirlikteAmin inşallah inşallah. Allah isteyen herkesi uğraştırmasan çocuk sahibi olsun
Çok üzüldüm inşallah dondurulmuşun vardır ve o zaman tutar.Allahın takdiri canım.ngs yaptırmış mıydın embriyolarınaKeşke güzel haber verebilseydim canım dünden beri bittim ağlamaktan sonucum 0virgülü küsüratı bile yok hiç tutmamış yani 2 tane 5AA hatta çözülünce birisi 6AA olmuş en kaliteli embriyo sözde ama durum böyle canım
Tebrikler kalitesi neydi acaba.ikiz herhalde değer çok iyiBen sonucumu az önce aldım bayanlar transferin 10. Günü 510 çıktıAllah herkese nasip etsin bir an önce
![]()
Tebrikler kalitesi neydi acabaBen idrarda hiç bakmadim uzulmeyim bosyere diye...bugun 10.gunum 153 cikti beta hcg...en iyisi hic idrar testi yapmamak
Maşşallah gözünüz aydin sağlikla gelsin inşalalhhhBen sonucumu az önce aldım bayanlar transferin 10. Günü 510 çıktıAllah herkese nasip etsin bir an önce
![]()
Kalitesi çok ii dedi doktor ama a , b falan demedi hatta biz sorunca çok iyi kalite dedi sadece . Tıbbi terimleri bilmeyin demeye getirdi sanırımTebrikler kalitesi neydi acaba.ikiz herhalde değer çok iyi
amin inşallah canım darısı her isteyenin başına olsunMaşşallah gözünüz aydin sağlikla gelsin inşalalhhh
Çok sevindim. Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Bahsetsene nasılsın belirti oldu mu? Transferden sonra neler yaptın? Çookkk sevindim İnan duygularını paylaşıyorum. Hayırlısıyla kuşağına al inşallahBen sonucumu az önce aldım bayanlar transferin 10. Günü 510 çıktıAllah herkese nasip etsin bir an önce
![]()