Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Sonucun noldu arkadaşım. Güzel haberi aldın inşallah.
Keşke güzel haber verebilseydim canım dünden beri bittim ağlamaktan sonucum 0virgülü küsüratı bile yok hiç tutmamış yani 2 tane 5AA hatta çözülünce birisi 6AA olmuş en kaliteli embriyo sözde ama durum böyle canım

Kızlar benimde bugün 7.günüm 5.gün tek embriyo transferi cuma kan vericem inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:dua:

Keşke güzel haber verebilseydim canım dünden beri bittim ağlamaktan sonucum 0virgülü küsüratı bile yok hiç tutmamış yani 2 tane 5AA hatta çözülünce birisi 6AA olmuş en kaliteli embriyo sözde ama durum böyle canım
Çok üzüldüm İnan çok zor günler yaşıyorsun şu an biliyorum. Allah sabır versin bol dua et bir gün olacak öyle düşün

Çok üzüldüm inşallah dondurulmuşun vardır ve o zaman tutar.Allahın takdiri canım.ngs yaptırmış mıydın embriyolarına

:KK54::KK54::KK54::KK54:
Tebrikler kalitesi neydi acaba.ikiz herhalde değer çok iyi
Kalitesi çok ii dedi doktor ama a , b falan demedi hatta biz sorunca çok iyi kalite dedi sadece . Tıbbi terimleri bilmeyin demeye getirdi sanırım :halay: iki tane konuldu canım ikinci denemem bu. Bende ikiz diye düşünüyorum hayırlısı Allahtan :KK200:
Maşşallah gözünüz aydin sağlikla gelsin inşalalhhh
amin inşallah canım darısı her isteyenin başına olsun :KK54:

Ben sonucumu az önce aldım bayanlar transferin 10. Günü 510 çıktı :halay: Allah herkese nasip etsin bir an önce :dua::dua: bende inşallah sağlıkla kucağıma alırım :KK54:
Çok sevindim. Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Bahsetsene nasılsın belirti oldu mu? Transferden sonra neler yaptın? Çookkk sevindim İnan duygularını paylaşıyorum. Hayırlısıyla kuşağına al inşallah

Back
X