Beklemedeyim 3. Gunu. 22 si test gunum bakalim abi ben o kadar bekleyemem muhtemelendeAmin canim sendende nasilsin sen ne durumdasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklemedeyim 3. Gunu. 22 si test gunum bakalim abi ben o kadar bekleyemem muhtemelendeAmin canim sendende nasilsin sen ne durumdasin
hoşbuldum :)Hoşgeldin cnm tabiki![]()
Bol sans cnm guzel haberlerini aliriz ins.hoşbuldum :)
çok şükür iyyim canım daha iyi olucaz inşallah. ben kasımda başlamıştım tedavime bazı hormon yüksekliği sebebiyle transferim ertelenmişti. bu ay adetimle beraber başladık çarşamba 3. kontrolüm var ve haftaya salı nasip olursa transferim olacak
Sagol canim merkeze gidince iceyim bu seferCanim ben merkeze yaklasinca icmeye basladim 5 su bardagi yeterli demislerdi hayirlisi ins. Guzel haberlerini bekliyoruz
Sagol canimArkadaşım bence sıkışok gitmemelisin. Merkeze gittiğinde su içmeye başlayabilirsin diye söylüyorlar en azından bende öyleydi.. zaten tam 1 lt içmeden benim için yeterli geldi :))
Canim senin nensorunun vardi oncelikle mesela pko hastalarinin com oluyor yumurtasi ve gelisimi daha iyi oluyor her bunyede farkli farkli yani burda yazsalarda 20 tane benim ama ne kadari yasar kaliteli kalir 5 tane yazaninda belki 5 de kaliteli olur sen ona takilma ins. Senin enn cok ve en kalitelisi olurSelam kizlar birşey sormak istiyorum kaç yumurtaniz oluştu ve kaç tanesin sağlikliydi ve kaç mm olunca toplaniyor çok oldu lutfen kusura bakmayin![]()
Teşekkür ederim cevpladiğin için benim Amh değerim çok düşük 0.03 ama fsh normal eşiminde sprm sayiliri düşük. Tüp bebek tedavimizie başladik. 1 hafta oldu şuan iğnelere devam ediyorum yarin kontrolum var sol tarafta 1 tane sağdada 7 tane yumurta var miş 18 mm dedi biraz daha büyümesi lazim dedi doktorum ama kaç tanesi işimize yarar toplandiktan sonra belli olur dedi bazi sayfalarda 20 ve ya üzeri yumurtasi olanlari duydum aklima takildi o yüzden canımCanim senin nensorunun vardi oncelikle mesela pko hastalarinin com oluyor yumurtasi ve gelisimi daha iyi oluyor her bunyede farkli farkli yani burda yazsalarda 20 tane benim ama ne kadari yasar kaliteli kalir 5 tane yazaninda belki 5 de kaliteli olur sen ona takilma ins. Senin enn cok ve en kalitelisi olur![]()
Teşekkür ederim canım Allah razi olsun inşalalh hepimiz emeklerimizin karşiliğini minnak bebişlerimizle alirizAma baskalarinin bunyesi ile seninki benimki bir degil o yuzden sakin etkilenme ve motiven yuksek olsun moral cok onemli unutma cnm
Beklemedeyim 3. Gunu. 22 si test gunum bakalim abi ben o kadar bekleyemem muhtemelende
Gozun aydin cnm beklemek hepsindende zor olani vakit cabuk gecsin diye dua eder haldeyimSelam canım nasılsın.Nasıl geçiyor bekleme süreci ben de dün transferimi oldum atlattım hayırlısıyla
Gozun aydin cnm beklemek hepsindende zor olani vakit cabuk gecsin diye dua eder haldeyim
Selam hanimlar cumartesi günü yumurtalarim toplanicak inşallaahh daha çok başindayim biliyorum o yüzden tedirginim biraz tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz![]()