Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Hoşgeldin cnm tabiki :KK66:
hoşbuldum :)
çok şükür iyyim canım daha iyi olucaz inşallah. ben kasımda başlamıştım tedavime bazı hormon yüksekliği sebebiyle transferim ertelenmişti. bu ay adetimle beraber başladık çarşamba 3. kontrolüm var ve haftaya salı nasip olursa transferim olacak

hoşbuldum :)
çok şükür iyyim canım daha iyi olucaz inşallah. ben kasımda başlamıştım tedavime bazı hormon yüksekliği sebebiyle transferim ertelenmişti. bu ay adetimle beraber başladık çarşamba 3. kontrolüm var ve haftaya salı nasip olursa transferim olacak
Bol sans cnm guzel haberlerini aliriz ins.

Selam kizlar birşey sormak istiyorum kaç yumurtaniz oluştu ve kaç tanesin sağlikliydi ve kaç mm olunca toplaniyor çok oldu lutfen kusura bakmayin:KK200:

Selam kizlar birşey sormak istiyorum kaç yumurtaniz oluştu ve kaç tanesin sağlikliydi ve kaç mm olunca toplaniyor çok oldu lutfen kusura bakmayin:KK200:
Canim senin nensorunun vardi oncelikle mesela pko hastalarinin com oluyor yumurtasi ve gelisimi daha iyi oluyor her bunyede farkli farkli yani burda yazsalarda 20 tane benim ama ne kadari yasar kaliteli kalir 5 tane yazaninda belki 5 de kaliteli olur sen ona takilma ins. Senin enn cok ve en kalitelisi olur ;)

Canim senin nensorunun vardi oncelikle mesela pko hastalarinin com oluyor yumurtasi ve gelisimi daha iyi oluyor her bunyede farkli farkli yani burda yazsalarda 20 tane benim ama ne kadari yasar kaliteli kalir 5 tane yazaninda belki 5 de kaliteli olur sen ona takilma ins. Senin enn cok ve en kalitelisi olur :KK66:
Teşekkür ederim cevpladiğin için benim Amh değerim çok düşük 0.03 ama fsh normal eşiminde sprm sayiliri düşük. Tüp bebek tedavimizie başladik. 1 hafta oldu şuan iğnelere devam ediyorum yarin kontrolum var sol tarafta 1 tane sağdada 7 tane yumurta var miş 18 mm dedi biraz daha büyümesi lazim dedi doktorum ama kaç tanesi işimize yarar toplandiktan sonra belli olur dedi bazi sayfalarda 20 ve ya üzeri yumurtasi olanlari duydum aklima takildi o yüzden canım

Selam hanimlar cumartesi günü yumurtalarim toplanicak inşallaahh daha çok başindayim biliyorum o yüzden tedirginim biraz tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz❤️❤️

Selam, yumurta toplama en kolay işlem anestezi altında olduğun için bişey anlamıyorsun çıkınca da hafif kasık ağrıların oluyor biraz dinlendiriyorlar sonra evine gidebilirsin

Back
X