- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
- Konu Sahibi yasemin773
Yok ben istanbuldayım zeynep kamil hastanesi cuma günü için pazartesi günü transfer demişlerdi şimdi yarına çağırıyorlar
Sormadın mı neden çağırdıklarını transfer için mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben istanbuldayım zeynep kamil hastanesi cuma günü için pazartesi günü transfer demişlerdi şimdi yarına çağırıyorlar
12. GünümKacinci günün?
Ediyorum canim insallh hepimiz ayni duyguyu yasariz rabbim saglikli bir sekilde aminnnNe güzel haber ne olur bizde dua et lütfen darısı başıma
Ama ben dedim hamilesin diye devamı gelsin inşaalah herkesin çocuk sevgileri olsun yaseminde sıra bekliyoruz onuEdiyorum canim insallh hepimiz ayni duyguyu yasariz rabbim saglikli bir sekilde aminnn
Bencede normal daha çok küçük12. Günüm
Bugünde ertelediler artık bir açıklamada yapmıyorlar bilgi istiyoruz dedik bilgi veremeyiz dedilerSormadın mı neden çağırdıklarını transfer için mi
Hangi hastane canimBugünde ertelediler artık bir açıklamada yapmıyorlar bilgi istiyoruz dedik bilgi veremeyiz dediler
Çoook sevindim sağlıkla kucagına alırsın inşallahhhhhhhArkadaslar sonuc cikti çok sukur pozitif bakalim simdilik rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içi sırada bizlere insallh destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Çok sevindim sonuç hakkında tedavin hakkında Bilgi verir misin yaş kaç kaç yumurta oluştu Bilgi verirmisin canım nerede yaptırdın mesela darısı başınaÇoook sevindim sağlıkla kucagına alırsın inşallahhhhhhh
Yaşım 27 adana kisla baskentten yaptirdim pkoluyum 27 yumurtam alindi 19 tamesi ile yola devam ettik içlerinden en kaliteli olani 3. Gun 4 adeti donduruldu diger kalanlarla 5. Gune gidildi iclerinden en iyi olanin 1 tanesi yasim geregi transfer yapildi diger kalanlar dan 8 tane si yine donduruldu cok sukur tutundu bklm sonuc ne olursaÇok sevindim sonuç hakkında tedavin hakkında Bilgi verir misin yaş kaç kaç yumurta oluştu Bilgi verirmisin canım nerede yaptırdın mesela darısı başına
Zeynep kamilHangi hastane canim
Devlet hastanesi zeynep kamil merkez değil eğer yarında derlerse bir problem.var demektirBen de OPUdan sonraki gün aradım. Embriyolarla ilgili Bilgi veremiyoruz dediler. Sadece transferden bir gün önce arayıp yarın gel diyorlarmış. Daha önceki tedavimde ayrıntılı Bilgi vermişlerdi üç yıl önce.
Acaba merkezlerde yeni bir uygulama mı başladı? Mesela birine 10 tane embriyo var diyorlarsa ama hepsi sonraki güne çıkmıyorsa bu büyük bir şok olur. Bu yüzden olay çıkaran da olmuştur, merkezi şikayet eden olmuştur. Ben bu yüzden olabilirdiye düşündüm Y yasemin773
Ben de Samsun’da devlet hastanesine gidiyorum canım. Hastanenin içindeki Tüp Bebek Merkezi sonuçtaDevlet hastanesi zeynep kamil merkez değil eğer yarında derlerse bir problem.var demektir
Yani ama gerçekten bilgilendirilmemeleri kötü bisey söyleyin iptal oldu deyin anlarım ama bekletme ne demekBen de Samsun’da devlet hastanesine gidiyorum canım. Hastanenin içindeki Tüp Bebek Merkezi sonuçta
Belki 5.gün embriyosu transfer ederler. Ama yine de ne olduğunu söylemeliler bence deYani ama gerçekten bilgilendirilmemeleri kötü bisey söyleyin iptal oldu deyin anlarım ama bekletme ne demek
Çok saçma ama nasıl bir gün önce haber veriyorlar kiBen de OPUdan sonraki gün aradım. Embriyolarla ilgili Bilgi veremiyoruz dediler. Sadece transferden bir gün önce arayıp yarın gel diyorlarmış. Daha önceki tedavimde ayrıntılı Bilgi vermişlerdi üç yıl önce.
Acaba merkezlerde yeni bir uygulama mı başladı? Mesela birine 10 tane embriyo var diyorlarsa ama hepsi sonraki güne çıkmıyorsa bu büyük bir şok olur. Bu yüzden olay çıkaran da olmuştur, merkezi şikayet eden olmuştur. Ben bu yüzden olabilirdiye düşündüm Y yasemin773
Yarın kaçıncı gün oluyor canımDevlet hastanesi zeynep kamil merkez değil eğer yarında derlerse bir problem.var demektir
Kızlar hep birlikte 2020 Ekim Anneleri grubunu kuralım ya inşallah. Ne güzel olur :)