Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Ben de OPUdan sonraki gün aradım. Embriyolarla ilgili Bilgi veremiyoruz dediler. Sadece transferden bir gün önce arayıp yarın gel diyorlarmış. Daha önceki tedavimde ayrıntılı Bilgi vermişlerdi üç yıl önce.

Acaba merkezlerde yeni bir uygulama mı başladı? Mesela birine 10 tane embriyo var diyorlarsa ama hepsi sonraki güne çıkmıyorsa bu büyük bir şok olur. Bu yüzden olay çıkaran da olmuştur, merkezi şikayet eden olmuştur. Ben bu yüzden olabilirdiye düşündüm Y yasemin773

Çok sevindim sonuç hakkında tedavin hakkında Bilgi verir misin yaş kaç kaç yumurta oluştu Bilgi verirmisin canım nerede yaptırdın mesela darısı başına
Yaşım 27 adana kisla baskentten yaptirdim pkoluyum 27 yumurtam alindi 19 tamesi ile yola devam ettik içlerinden en kaliteli olani 3. Gun 4 adeti donduruldu diger kalanlarla 5. Gune gidildi iclerinden en iyi olanin 1 tanesi yasim geregi transfer yapildi diger kalanlar dan 8 tane si yine donduruldu cok sukur tutundu bklm sonuc ne olursa

Ben de OPUdan sonraki gün aradım. Embriyolarla ilgili Bilgi veremiyoruz dediler. Sadece transferden bir gün önce arayıp yarın gel diyorlarmış. Daha önceki tedavimde ayrıntılı Bilgi vermişlerdi üç yıl önce.

Acaba merkezlerde yeni bir uygulama mı başladı? Mesela birine 10 tane embriyo var diyorlarsa ama hepsi sonraki güne çıkmıyorsa bu büyük bir şok olur. Bu yüzden olay çıkaran da olmuştur, merkezi şikayet eden olmuştur. Ben bu yüzden olabilirdiye düşündüm Y yasemin773
Devlet hastanesi zeynep kamil merkez değil eğer yarında derlerse bir problem.var demektir

Çok saçma ama nasıl bir gün önce haber veriyorlar ki

Back
X