Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Ben de OPUdan sonraki gün aradım. Embriyolarla ilgili Bilgi veremiyoruz dediler. Sadece transferden bir gün önce arayıp yarın gel diyorlarmış. Daha önceki tedavimde ayrıntılı Bilgi vermişlerdi üç yıl önce.

Acaba merkezlerde yeni bir uygulama mı başladı? Mesela birine 10 tane embriyo var diyorlarsa ama hepsi sonraki güne çıkmıyorsa bu büyük bir şok olur. Bu yüzden olay çıkaran da olmuştur, merkezi şikayet eden olmuştur. Ben bu yüzden olabilirdiye düşündüm Y yasemin773
Ben Fransadayım, burada benim merkezim de ilk olarak opunun bir sonraki günü arıyor ve daha sonra sadece 5. Gün ve 6. Gün bilgi veriyor, aralarda bilgilendirmiyor yanıltıcı olmaması için

Gonal f kullanırken bütün yumurtalar niye aynı anda büyümüyor bazıları küçük kalıyor sınır oldum ya

Gonal f kullanırken bütün yumurtalar niye aynı anda büyümüyor bazıları küçük kalıyor sınır oldum ya
Ne kadar fark var aralarında? Yani mesela ben farklı ilaç kullanıyırdum ovitrelle diye ve 7mm olan varken 12 mm olan da vardı aynı anda. Ama sonradan sıkıntı olmadı kimisi 22-23 civarında toplanmş oluyor kimisi 17-18. Ve bu aralık uygun bir aralıkmış.

Valla çok da büyüyünce çatlama riski olabiliyormuş ondan doktor 20 yi görünce catlstma iğnesi vurdurdu diğerleri değişiyor18 var 17 var 14 mm var sınır bozucu hepsi niye birden buyumuyo

Valla çok da büyüyünce çatlama riski olabiliyormuş ondan doktor 20 yi görünce catlstma iğnesi vurdurdu diğerleri değişiyor18 var 17 var 14 mm var sınır bozucu hepsi niye birden buyumuyo
Aslında bu yüzden cetrotide gibi çatlatma önleyici ikinci bir iğneye başlatıyorlar. Ben 5. Gün o iğneye de başlamıştım önden bir çatlama olmadı. 12. Gün de çatlatma iğnesi vuruldum. Hatta en son baktığında 22 yumurta görmüşken opuda 24 tane toplamış hiç çatlama olmamış. Çok takılma sen farklara inşallah toplanan yumurta sayın güzel olur. Ama çatlama riski görüp çatlatma önleyici iğne başlatmadıysa belki nedenini sorabilirsin doktoruna

Catlatma ignesi5.gün mu başladın cnm ben 7.gün başlamıştım.. yok ovitrelle son 1 gün önce vuruldum da ..ynede de nadirde olsa yum cok buyuyunce carlamama iğnesine rağmen çatlayabilir dedi bir hemşire tabinadir dedi

Yok canım çatlatmama iğnesine yani çatlama önleyici iğneye 5. Gün başlayıp 5 gün kullandım sonrasında çatlatma iğnesini vurdurttu. Mutlaka vardır doktorunun da bir bildiği stres yapıp yumyrtalarını da strese sokma derim:)

Baktım şimdi benim de beşinci gün Çatlama önleyici iğne başlatmışlar önceki tedavimde. Bunda da bugn beşinci gün olacak edinmemi isteyeceklerini söylediler.

toplama günü sayılmıyor canım o yüzden beşinci gün dür rahat ol bence rabbim yüzünü güldürsün

Back
X