- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.874
- 298
- Konu Sahibi yasemin773
Toplama günü sayılmadan altıncı gün de oluyortoplama günü sayılmıyor canım o yüzden beşinci gün dür rahat ol bence rabbim yüzünü güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplama günü sayılmadan altıncı gün de oluyortoplama günü sayılmıyor canım o yüzden beşinci gün dür rahat ol bence rabbim yüzünü güldürsün
Ben de şimdi embriyoloji laboratuvarını aradım. Bugün 5.gün ve 1 tane varmış. Ama durumu pek iyi değil dedi. 6.güne bırakacağız, belki toparlar, o zaman dondururuz dedi.Ben ilk defa duyuyorum
Hadi hayırlısı. İlk senin güzel haberini alırız inşallah. Sonra da 2020 EKİM ANNELERİ grubunu kurarız :) :) çok aminnn :)
Amin insallah öyle olurBen de şimdi embriyoloji laboratuvarını aradım. Bugün 5.gün ve 1 tane varmış. Ama durumu pek iyi değil dedi. 6.güne bırakacağız, belki toparlar, o zaman dondururuz dedi.
Kızım da 6. Gün dondurulmuş embriyoydu. Şükürler olsun şimdi kucağımda :)
Bir de 6.günde embriyo dış zarı yırtıp rahme yerleşiyor. O yüzden bu güzel n dinlen canım. İnşallah tutunur
O zaman altı gün mü oluyor tek embriyo mu hiç bir Bilgi yok mu şimdiKızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki.
Zaten diğerleri yaşamamıştı. Tek embriyo vardı. Ama kendileri aramadı, biz peşine düşmesek haberimiz olmayacaktı. Toplama günüyle yarın 6.günO zaman altı gün mü oluyor tek embriyo mu hiç bir Bilgi yok mu şimdi
Dikkat et kendine hayırlıs olsun benimde iki tane cuma toplayacaklar dinlenmez diye korkuyorumZaten diğerleri yaşamamıştı. Tek embriyo vardı. Ama kendileri aramadı, biz peşine düşmesek haberimiz olmayacaktı. Toplama günüyle yarın 6.gün
İnşallah döllenir canım. Kaliteli olsun yeterDikkat et kendine hayırlıs olsun benimde iki tane cuma toplayacaklar dinlenmez diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun bende ilk tedavimi kışla başkentte yapmıştım çok güzel bir hastane gerçekten çok beğenmiştim bende pozitif aldım ama 5+3 de yoğun kanama ile düşük yaptım malesef nasip en azından hamile kalabiliyorsun inşallah 2. Denemende olur canimArkadaslar benim gibi olan var mi acaba aranizda değeri pozitif olupda gun sonra negetif olan cok uzgunum
Var tabi canım. Daha önce okumuştum. Ocak 2019da doğal yolla hamile kaldım. Benim de 450 olan değerim birkaç gün sonda 45’e düştü, yoğun kanamayla düşük yaptımArkadaslar benim gibi olan var mi acaba aranizda değeri pozitif olupda gun sonra negetif olan cok uzgunum
Hangi merkez? Yada hastaneKızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki.
Bu 6. Gün normal mi banada 6. Gün transfer ettilerZaten diğerleri yaşamamıştı. Tek embriyo vardı. Ama kendileri aramadı, biz peşine düşmesek haberimiz olmayacaktı. Toplama günüyle yarın 6.gün
Toplama günü sayılmıyor canım. Yukarıda yazan arkadaşın 5.gün embriyosu. Sayfada 6.gün embriyosu diye aratırsan normal olduğunu göreceksinBu 6. Gün normal mi banada 6. Gün transfer ettiler
Fırat üniversitesi canımHangi merkez? Yada hastane
5.gün sayılıyor canım. Senin ne zaman oldu transferinBu 6. Gün normal mi banada 6. Gün transfer ettiler
Bugün transfer yaptilar5.gün sayılıyor canım. Senin ne zaman oldu transferin
5. Günü duyuyordum kaliteli diyorlardı ama ben transfer yapıldıktan sonra bilgi verdiler bana 6. Gün embriyosu dediler kalitesi nedir dedim kalite orta dedi5.gün sayılıyor canım. Senin ne zaman oldu transferin
Sağlıkla tutunun canım inşallah bebişin.Bugün transfer yaptilar