Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Ben ilk defa duyuyorum
Ben de şimdi embriyoloji laboratuvarını aradım. Bugün 5.gün ve 1 tane varmış. Ama durumu pek iyi değil dedi. 6.güne bırakacağız, belki toparlar, o zaman dondururuz dedi.

Kızım da 6. Gün dondurulmuş embriyoydu. Şükürler olsun şimdi kucağımda :)

Bir de 6.günde embriyo dış zarı yırtıp rahme yerleşiyor. O yüzden bu güzel n dinlen canım. İnşallah tutunur

Ben de şimdi embriyoloji laboratuvarını aradım. Bugün 5.gün ve 1 tane varmış. Ama durumu pek iyi değil dedi. 6.güne bırakacağız, belki toparlar, o zaman dondururuz dedi.

Kızım da 6. Gün dondurulmuş embriyoydu. Şükürler olsun şimdi kucağımda :)

Bir de 6.günde embriyo dış zarı yırtıp rahme yerleşiyor. O yüzden bu güzel n dinlen canım. İnşallah tutunur
Amin insallah öyle olur

Kızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki.

Kızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki.
O zaman altı gün mü oluyor tek embriyo mu hiç bir Bilgi yok mu şimdi

Arkadaslar benim gibi olan var mi acaba aranizda değeri pozitif olupda gun sonra negetif olan cok uzgunum
Çok geçmiş olsun bende ilk tedavimi kışla başkentte yapmıştım çok güzel bir hastane gerçekten çok beğenmiştim bende pozitif aldım ama 5+3 de yoğun kanama ile düşük yaptım malesef nasip en azından hamile kalabiliyorsun inşallah 2. Denemende olur canim

Arkadaslar benim gibi olan var mi acaba aranizda değeri pozitif olupda gun sonra negetif olan cok uzgunum
Var tabi canım. Daha önce okumuştum. Ocak 2019da doğal yolla hamile kaldım. Benim de 450 olan değerim birkaç gün sonda 45’e düştü, yoğun kanamayla düşük yaptım

Hangi merkez? Yada hastane

Back
X