Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

İnofolic combi vermedi bana ama bende almayı düşünüyorum açıkçası vitamin sonuçta diyorum ve içip faydasını görende çok fazla . Aynen dikkat ediyorum fazlasıyla adet olunca da incir ve havuç tüketmeye başlayacağım nasipse. Benim eşimde bir sıkıntı yok şu an sadece takviye olsun diye zeytinyağı, harnup pekmezi ve harnupun kaynatma suyunu tüketmeye devam ediyor.
al canım mavi kutusu 81 tl aldım recetesız alınıyor zaten bir zararı olmaz takviye gıdası cunku

İşte ileri hareketlilik bir tane sperm lazım bize fazlası gerekli degıl dedı. O yüzden takviye gıdası verdi oranı degıstırmek ıcın. Keciboynuzunun kendisini de alıp kaynatıp iç dedi asistanı. Biraz dogal bezlenip sigarayı bırakmasını soledıler. Bunları yaparsa bırazda olsa yeterlı olur umarım diye umut edıyorum
evet bir tanecik yumurta ve sperm yeterli kısmetimize bakalım

iyi düşün iyi olsun. Ben aslında burayı okudukça olumsuz seyler dusunmeye baslıorm pozitif kadar negatif de var bazen herseyı bılmek de ıyı değil sanki :KK43:
olumsuzlukları da düşünmek gerek insanlar bazı şeylere körü körüne inanıp görmüyor
Bize en uygun yöntem nedir bunu düşünmek lazım eğer bir yöntemde tutmamışsa sürekli aynı tedaviyi uygulamanın mantığı nedir ?
Bazı insanlar bunu yapıyor bir üst yöntemlere geçilmeli diye düşünüyorum
Ben eğer bana uygulanan yöntemle olmuyorsa ben özelde benim istediğim yöntemleri uygulatacağım sonuçta para veriyorum kredi çekmeyi düşünüyorum tüp bebek için eğer burada olmazsa neden bir üst tekniğe geçmiyim ki ..
Teknoloji gelişti , herşeyin bir üst gelişimi çıkıyor ..

Selamlar
Bende bu ay 2. Tup bebek denememe basladim. Dun opu yapildi transfer icin telefon beklemeye basladim. Aslinda hep bildigimiz ama her asamasinda heyecanlandigimiz konular
İnsallah hepimiz olumlu haberleri alirizz
hayırlı olsun canım benimde ilk denemem İnşallah kucağımıza Bebişlerimizi alırız .. :KK200:
Nerede yaptırıyorsun ?

Benim hiç bilgim yok ya hem tüp bebek hem devletteki süreç hakkında. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama. Ne dedi doktorun gittiğinde ?
Alttan bakti sagda ve solda her iki tarafta 2-3 yumurtan var dedi guzel gozukuyorlar dedi . Sonra iste evraklar icin kosustursuk biraz o kadar

olumsuzlukları da düşünmek gerek insanlar bazı şeylere körü körüne inanıp görmüyor
Bize en uygun yöntem nedir bunu düşünmek lazım eğer bir yöntemde tutmamışsa sürekli aynı tedaviyi uygulamanın mantığı nedir ?
Bazı insanlar bunu yapıyor bir üst yöntemlere geçilmeli diye düşünüyorum
Ben eğer bana uygulanan yöntemle olmuyorsa ben özelde benim istediğim yöntemleri uygulatacağım sonuçta para veriyorum kredi çekmeyi düşünüyorum tüp bebek için eğer burada olmazsa neden bir üst tekniğe geçmiyim ki ..
Teknoloji gelişti , herşeyin bir üst gelişimi çıkıyor ..
Aynen canım aynen bakalım nasip kısmet.

Back
X