Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Benim kızım olduğu için rapor çıkmıyor. Sadece yumurta geliştirici ilacın kutusu 900 lira idi. 2 kutu 3 gün yetiyor. Toplamda 5.500 ilaçlara vardim. 5.750 lira da hastaneye verdim

Oldumu surectemisin hayirlisi olsun hepimiz icin
Yarın transfer var. Tutacağını sanmıyorum çünkü OPUda rahmin doğal ortamı bozuluyor. Dondurulmuşun tutma ihtimali daha fazla zaten. Ama hayırlısı tabii Allah bilir

Arkadaslar kb biraz tuhaf soru sorcam😁
Progesteron fitili sokarken bazen sag bazen sola gidiyo. Arada ortada duvar var sanki. Farkedermi sag sol yukari asag ??? Biraz komik ama napim

Screenshot_20200120-071429_YouTube.webp

Bilmiyorum ki. Arkadaşıma dört tane transfer etmişlerdi, ikizi oldu. Sana üç embriyo transfer edelim mi diye sordu doktor. Ben o kadar çocuğa bakamam dedim. Hepsi kesin tutacak diye birleyen yok dedi. Ben de hepsi kaliteliyse tutabilir dedim. Yok kaliteli değil dedi. Bence de inşallah hepsi tutmaz kızlar

Arkadaslar sonuc cikti çok sukur pozitif bakalim simdilik rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içi sırada bizlere insallh destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Ayy çok sevindim. Grubun ilk güzel haberi bu :) kaç çıktı değer? Acaba ikiz mi tek mi :)

Back
X