- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
2 ocakta igne oldum 20 ocakta adetimi bekliycemNe zaman oldu iğne? Adet ne zaman
İnşallah Rabbimden umut kesilmez. Benim çikolata ve yumurtalık kistlerim var ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandimInsallah senin de güzel haberini alırım aynı günü aynı heyecanla beklemek:)
Bende miyom var 5.5 cm bayağı büyük bu ay hamilelik olmazsa doktorum önce onu alacakmış. Ciddi bir yerde değil ama hiç riske atmayalım diyor. Çikolata kisti nasıl bir şey kiİnşallah Rabbimden umut kesilmez. Benim çikolata ve yumurtalık kistlerim var ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandim
Oyle yapcam canim insAllah fec olmaz ilac icinYarın git sonra onun dediği şekilde başla canım olmadı onun dediğünden bir eksik bırakırsın. Bence geç kalmış olmazsın ya benim reglim salı gününün gecesi başlamıştı bana pazar günü içmeye başla demişti 6. Gün hemen hemen
Acele ettim hata yaptim sanirim neyseki kullanmadim 1 tane tek aldim yarinda hic doktora bahsetmiycemOnu duymadim da klomen diye bir ilaç var ve ben kafama göre 2 ay kullandım doktorum çok kızdı her ilaç herkeste etki etmez o sana olmaz dedi ve zaten işe yaramadı.
Rahmin başka bir yerde kaynanasiyla oluşan kesecik içi kahverengi olduğu için çikolata kisti deniyor. Çok geçmiş olsun canımBende miyom var 5.5 cm bayağı büyük bu ay hamilelik olmazsa doktorum önce onu alacakmış. Ciddi bir yerde değil ama hiç riske atmayalım diyor. Çikolata kisti nasıl bir şey ki
Ya keşke internetten bi baksaydınız o ilaç neye yarıyormuş belli ki telafuz benzerligiAcele ettim hata yaptim sanirim neyseki kullanmadim 1 tane tek aldim yarinda hic doktora bahsetmiycem
Aa sana da geçmiş olsun hamilelikte engel değil anladigim kadarıylaRahmin başka bir yerde kaynanasiyla oluşan kesecik içi kahverengi olduğu için çikolata kisti deniyor. Çok geçmiş olsun canım
Benim cikolatam çok büyük değil şükür ki engel değilmiş evet bende bu ay tecrübe edeceğim bakalım hayırlısı olsunAa sana da geçmiş olsun hamilelikte engel değil anladigim kadarıyla
Insallah her isteyenin olsun. Haberleşelim sık sık gelişmeleri yaz mutlaka . Benim iğnem de 2 ocakta oldu.Benim cikolatam çok büyük değil şükür ki engel değilmiş evet bende bu ay tecrübe edeceğim bakalım hayırlısı olsun
Haberleselim tabiki şuan bı gelişme yok ara ara kaşık ağrıları giriyor o kadarInsallah her isteyenin olsun. Haberleşelim sık sık gelişmeleri yaz mutlaka . Benim iğnem de 2 ocakta oldu.
Yoğun ilişki de yapıyor ağrı maalesef. Doktorum bana gün aşırı dedi vardır bir bildiğiHaberleselim tabiki şuan bı gelişme yok ara ara kaşık ağrıları giriyor o kadar
Olmazdır canım inşallah ama yarın kaçırma git mutlakaOyle yapcam canim insAllah fec olmaz ilac icin
Banada iğneden birgün önce birgün sonra dedi yarın sonuca göre ilişki olup olmayacağını söylerim dediYoğun ilişki de yapıyor ağrı maalesef. Doktorum bana gün aşırı dedi vardır bir bildiği
Eczaciya klomen verirmisin dedim climen verdi
AynisiBanada iğneden birgün önce birgün sonra dedi yarın sonuca göre ilişki olup olmayacağını söylerim dedi
Benim akinti resmen süt gibi benzetme için kusura bakma:)Kızlar herkes akıntı durumu nasıl yazabilir mi birbirimize yol gösterici olsak
Estagfirullah zaten çok merak ediyorumBenim akinti resmen süt gibi benzetme için kusura bakma:)
Sanırım oyle oldu aslinda onun bi zarari yokmus menopoz geciktirici ilacmis yumurta eksikligi icinde kullaniliyormusYa keşke internetten bi baksaydınız o ilaç neye yarıyormuş belli ki telafuz benzerligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?