- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Benben1212
-
Yok canım cuma günü gidicem ben sen naptınCnm sen doktora gittinmi
Sizde mi 20 ocakta regl olacaksinizBenim yok gibi yumurta çatladı ve artık çatlama sıvısı da tükendi galiba :) 20 ocağı bekliyorum
Canım keşke yarını bekleseydin doktorun dediği şekilde alsaydın, reglin kaçıncı günün bugünKızlar benim doktorum bu gunde yaptu kendi kafama göre climen aldim bu gun kullandim bir gun bile kaybetmek istemiyorum yarinda ariycam doktorum varsa gidecem
Çok güzel iğneye gerek kalmadan çatlamış canımm tez geçsinde sonucunu al inşallahBenim bugün doktor kontrolum vardı yumurtan catlamis dedi kan tahlili istedi öğleden sonra gittiğim için sonuçlar yarına kaldı bende regl günümü bekliycem inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
İğneyi vurduktan sonra kontrole çağırdı çatlamış dediÇok güzel iğneye gerek kalmadan çatlamış canımm tez geçsinde sonucunu al inşallah
Eczaciya klomen verirmisin dedim climen verdiClimen nedir klomen mi?
Öyle yapcam ya almayacm ilacı bi tane aldim da bir taneden bir sey olmaz benceCanım keşke yarını bekleseydin doktorun dediği şekilde alsaydın, reglin kaçıncı günün bugün
Ay inşallah olmam ama evet bat 20 ocakSizde mi 20 ocakta regl olacaksiniz
Onu duymadim da klomen diye bir ilaç var ve ben kafama göre 2 ay kullandım doktorum çok kızdı her ilaç herkeste etki etmez o sana olmaz dedi ve zaten işe yaramadı.Eczaciya klomen verirmisin dedim climen verdi
Benimde adet tarihim 20 Ocak nasıl zaman geçecek bilmiyorumAy inşallah olmam ama evet bat 20 ocak
Trendyol dan 10 adet normal 3 adet de erken gebelik testi sipariş verdimBenimde adet tarihim 20 Ocak nasıl zaman geçecek bilmiyorum
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Benim testler evde beni bekliyorTrendyol dan 10 adet normal 3 adet de erken gebelik testi sipariş verdimnasıl geçecek böyle geçecek. Daha 2 hafta var uf bu ay çok ümitliyim icimde güzel hisler var. Ilaç kullandınız mi?
Aa pardon canım ben iğne vurmadan kontrole gittin çatlamış sandımİğneyi vurduktan sonra kontrole çağırdı çatlamış dediamin inşallah kuzum
Yarın git sonra onun dediği şekilde başla canım olmadı onun dediğünden bir eksik bırakırsın. Bence geç kalmış olmazsın ya benim reglim salı gününün gecesi başlamıştı bana pazar günü içmeye başla demişti 6. Gün hemen hemenÖyle yapcam ya almayacm ilacı bi tane aldim da bir taneden bir sey olmaz benceyarin gitvem kesin ya ulasamiyorum doktoruma sansima kac gundur yok yarin gidersem tam 5.gunum olcak ya lekeyle birlikte
Beni sürekli yumurta takibine cagirmadigindan bahsetmiştim ya eğer kist olmuş deseydi hastaneyi başına yikacaktim.Aa pardon canım ben iğne vurmadan kontrole gittin çatlamış sandımolsun yine güzel sonuç almışsın daha güzeline inşallah
Ben de femara ve catlatma iğnesi kullandım. Kasım ayında kimyasal yaşadım umarım bu sefer sapasağlam dururKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Benim testler evde beni bekliyorinşallah güzel hisleriniz sevincinize sebeptir
İnşallahBen de femara ve catlatma iğnesi kullandım. Kasım ayında kimyasal yaşadım umarım bu sefer sapasağlam durur
Ne zaman oldu iğne? Adet ne zamanBeni sürekli yumurta takibine cagirmadigindan bahsetmiştim ya eğer kist olmuş deseydi hastaneyi başına yikacaktim.İyiki çatlamış adet tarihimi bekliycem artık bundan sonra
Insallah senin de güzel haberini alırım aynı günü aynı heyecanla beklemek:)İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?