Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Kızlar benim doktorum bu gunde yaptu kendi kafama göre climen aldim bu gun kullandim bir gun bile kaybetmek istemiyorum yarinda ariycam doktorum varsa gidecem
Canım keşke yarını bekleseydin doktorun dediği şekilde alsaydın, reglin kaçıncı günün bugün

Benim bugün doktor kontrolum vardı yumurtan catlamis dedi kan tahlili istedi öğleden sonra gittiğim için sonuçlar yarına kaldı bende regl günümü bekliycem inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Benim bugün doktor kontrolum vardı yumurtan catlamis dedi kan tahlili istedi öğleden sonra gittiğim için sonuçlar yarına kaldı bende regl günümü bekliycem inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Çok güzel iğneye gerek kalmadan çatlamış canımm tez geçsinde sonucunu al inşallah

Canım keşke yarını bekleseydin doktorun dediği şekilde alsaydın, reglin kaçıncı günün bugün
Öyle yapcam ya almayacm ilacı bi tane aldim da bir taneden bir sey olmaz bence yarin gitvem kesin ya ulasamiyorum doktoruma sansima kac gundur yok yarin gidersem tam 5.gunum olcak ya lekeyle birlikte

Benimde adet tarihim 20 Ocak nasıl zaman geçecek bilmiyorum
Trendyol dan 10 adet normal 3 adet de erken gebelik testi sipariş verdim nasıl geçecek böyle geçecek. Daha 2 hafta var uf bu ay çok ümitliyim icimde güzel hisler var. Ilaç kullandınız mi?

Trendyol dan 10 adet normal 3 adet de erken gebelik testi sipariş verdim nasıl geçecek böyle geçecek. Daha 2 hafta var uf bu ay çok ümitliyim icimde güzel hisler var. Ilaç kullandınız mi?
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Benim testler evde beni bekliyor inşallah güzel hisleriniz sevincinize sebeptir

İğneyi vurduktan sonra kontrole çağırdı çatlamış dedi amin inşallah kuzum
Aa pardon canım ben iğne vurmadan kontrole gittin çatlamış sandım olsun yine güzel sonuç almışsın daha güzeline inşallah

Öyle yapcam ya almayacm ilacı bi tane aldim da bir taneden bir sey olmaz bence yarin gitvem kesin ya ulasamiyorum doktoruma sansima kac gundur yok yarin gidersem tam 5.gunum olcak ya lekeyle birlikte
Yarın git sonra onun dediği şekilde başla canım olmadı onun dediğünden bir eksik bırakırsın. Bence geç kalmış olmazsın ya benim reglim salı gününün gecesi başlamıştı bana pazar günü içmeye başla demişti 6. Gün hemen hemen

Aa pardon canım ben iğne vurmadan kontrole gittin çatlamış sandım olsun yine güzel sonuç almışsın daha güzeline inşallah
Beni sürekli yumurta takibine cagirmadigindan bahsetmiştim ya eğer kist olmuş deseydi hastaneyi başına yikacaktim. İyiki çatlamış adet tarihimi bekliycem artık bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…