Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

inanki bende dayanamiyon ama eşim izin vermiyo test yapmama diyo yanliş bişey cikarsa sen cok üzülürsün o yüzden en doğrusu gûnünde test yap diyo
En doğrusu bu aslında evet ama biz o kadar soğuk kanlı yaklaşamıyoruz eşler çok soğukkanlı ben adetime 2 3 gün kala zorla aldırırdım 2 tane alırdı yapardım negatif diğerini 1 hafta geçsin öyle yap derdi nerdeee ben ertesü sabah gözümü açar açmaz diğerinide hallederdim

Aynen valla bende öyle bikac defa yaptim ve sonuc çok özülüyodum hatta ağliyodum ondan busefer izin vermiyo aldim bide ben test onuda götürüp saklamiş

Aynen valla bende öyle bikac defa yaptim ve sonuc çok özülüyodum hatta ağliyodum ondan busefer izin vermiyo aldim bide ben test onuda götürüp saklamiş
İşte insan üzülüyor evet, neyse 2 gün az kalmışş inşallah gelmez adette ilk güzel haberi kutlarız

Kızlar bugun 12 gun adet günüme 5gun war erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatif
Merhaba bende dün yaptım 9. Gündu clearblue dijital test yaptım 1-2 haftalık hamilelik yazıyordu büyük ihtimalle iğneden kaynaklı yarın 11. gün bi daha yapicam geçen ay 12. Gün negatifi sonuç bu ay bakalım

9. Günde iğnenin etkisi olabilir biraz daha bekle tekrarla bence.
bu dijital gebelik testini hep merak etmişimdir tek kullanımlıkmı canım o test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…