- Konu Sahibi Benben1212
-
inanki bende dayanamiyon ama eşim izin vermiyo test yapmama diyo yanliş bişey cikarsa sen cok üzülürsün o yüzden en doğrusu gûnünde test yap diyoAz kalmış canım iğnenin etkisi geçmişmidir acaba ben olsam dayanamazdım sanki
Gercekten günler gecmiyoinanki bende dayanamiyon ama eşim izin vermiyo test yapmama diyo yanliş bişey cikarsa sen cok üzülürsün o yüzden en doğrusu gûnünde test yap diyo
En doğrusu bu aslında evet ama biz o kadar soğuk kanlı yaklaşamıyoruz eşler çok soğukkanlıinanki bende dayanamiyon ama eşim izin vermiyo test yapmama diyo yanliş bişey cikarsa sen cok üzülürsün o yüzden en doğrusu gûnünde test yap diyo
Aynen valla bende öyle bikac defa yaptim ve sonuc çok özülüyodum hatta ağliyodum ondan busefer izin vermiyo aldim bide ben test onuda götürüp saklamişEn doğrusu bu aslında evet ama biz o kadar soğuk kanlı yaklaşamıyoruz eşler çok soğukkanlıben adetime 2 3 gün kala zorla aldırırdım 2 tane alırdı yapardım negatif diğerini 1 hafta geçsin öyle yap derdi nerdeee ben ertesü sabah gözümü açar açmaz diğerinide hallederdim
Mide rahatsızlığın yok ise aç tok farketmez ama var ise yok iç ilacın etki mekanizması değişmiyorCanim klomeni tok karna mi ac karna mi icmeliyim
İşte insan üzülüyor evet, neyse 2 gün az kalmışş inşallah gelmez adette ilk güzel haberi kutlarızAynen valla bende öyle bikac defa yaptim ve sonuc çok özülüyodum hatta ağliyodum ondan busefer izin vermiyo aldim bide ben test onuda götürüp saklamiş
Canım 14. Gün çıkan var bekle biraz daha hemen umudunu kaybetmeKızlar bugun 12 gun adet günüme 5gun war erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatif
Olsaydı eğer silikte çıkmaz miydi yaCanım 14. Gün çıkan var bekle biraz daha hemen umudunu kaybetme
Yok cok sukurMide rahatsızlığın yok ise aç tok farketmez ama var ise yok iç ilacın etki mekanizması değişmiyor
Dua et canim umudunu yitirme sonradan cikanlarda var bir cok yerde okumustumOlsaydı eğer silikte çıkmaz miydi ya
inşallahİşte insan üzülüyor evet, neyse 2 gün az kalmışş inşallah gelmez adette ilk güzel haberi kutlarız
İnşallah yaDua et canim umudunu yitirme sonradan cikanlarda var bir cok yerde okumustum
Canım adet gününde tekrar bak belki daha çok yeni yükseliyordurOlsaydı eğer silikte çıkmaz miydi ya
Ben kafamdan ilaci igneyi bebegi atmak icin tv ye temizlige veriyorum kendimi domestosla kanka oldumKizlar beklemek çok sıkıcı siz neler yapıyorsunuz kafa dağıtmak için
Keşke bende biraz temizlikle kanka olabilsem oldum olasi sevmiyorum sizinki güzel yöntem kafanizdan atabildiniz mi pekiBen kafamdan ilaci igneyi bebegi atmak icin tv ye temizlige veriyorum kendimi domestosla kanka oldum
Canım adet gününde tekrar bak belki daha çok yeni yük 14 demişti doktor ben dayanamadim bugün yaptım
Merhaba bende dün yaptım 9. Gündu clearblue dijital test yaptım 1-2 haftalık hamilelik yazıyordu büyük ihtimalle iğneden kaynaklı yarın 11. gün bi daha yapicam geçen ay 12. Gün negatifi sonuç bu ay bakalımKızlar bugun 12 gun adet günüme 5gun war erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatif
9. Günde iğnenin etkisi olabilir biraz daha bekle tekrarla bence.Merhaba bende dün yaptım 9. Gündu clearblue dijital test yaptım 1-2 haftalık hamilelik yazıyordu büyük ihtimalle iğneden kaynaklı yarın 11. gün bi daha yapicam geçen ay 12. Gün negatifi sonuç bu ay bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?