- 18 Aralık 2020
- 166
- 51
- 13
- 26
- Konu Sahibi Benben1212
-
Aynen gidicem bu gun mutlakaOlmazdır canım inşallah ama yarın kaçırma git mutl
Yok canim o pembe birde climen yaziyorEki Görüntüle 2754947 Canım klomen bu eczacının verdiği değilmi
Ay hadi insAllah ya bi guzel haber alalim da umudumuz dahada artsinBayanlar durumunuz nedir güzel haberleri olan yokmu yarin 12 günüm benimde test yapmamak için direniyorum kendimle
adetin kaçıncı günü peki şu an?Sanırım oyle oldu aslinda onun bi zarari yokmus menopoz geciktirici ilacmis yumurta eksikligi icinde kullaniliyormus
O zaman farklı bişey acaba muadili falanmı yoksa tamamen bambaşka bişey içinmiYok canim o pembe birde climen yaziyor
Bana gore 4 lekeye gore 5adetin kaçıncı günü peki şu an?
Menepoz geciktiriciymis canim bir sey degilmisO zaman farklı bişey acaba muadili falanmı yoksa tamamen bambaşka bişey içinmi
Dianenin muadili diye biliyorum doğum kontrol hapı ClimenMenepoz geciktiriciymis canim bir sey degilmis
Oyle yazmiyor iceriginde aksine ilacin ustunde dogum kontrol hapi degildir diyorDianenin muadili diye biliyorum doğum kontrol hapı Climen
Öyleyse çok iyi zarar vermemiştirOyle yazmiyor iceriginde aksine ilacin ustunde dogum kontrol hapi degildir diyor
Canim klomeni tok karna mi ac karna mi icmeliyimÖyleyse çok iyi zarar vermemiştir
Hadi gözün aydın canım hoşgeldin bu serüvene sonu güzel olsun inşallahBana gore 4 lekeye gore 5kizlar hastaneden ciktim simdi ultrasonda bakti bi sıkintı yok dedi kist falanda yokmus sukur tek sorunum yumurtaliklarim biraz tembel onun icinde klomen verdi 5 gun kullan dedi 6.gün alma 7.gün kontrole gel dedi gelismisse igne gelismemisse bi 5 gun daha alicakmisim
İyi bari canım farklı bişey değilmişMenepoz geciktiriciymis canim bir sey degilmis
normalde adetin 2. ya da 3. günü veriyorlar olsun seninki geç çatlar yeter ki büyüsünBana gore 4 lekeye gore 5kizlar hastaneden ciktim simdi ultrasonda bakti bi sıkintı yok dedi kist falanda yokmus sukur tek sorunum yumurtaliklarim biraz tembel onun icinde klomen verdi 5 gun kullan dedi 6.gün alma 7.gün kontrole gel dedi gelismisse igne gelismemisse bi 5 gun daha alicakmisim
ben sabah direkt içiyordum aç tok fark etmiyor bir de akşam yemeğinden sonra içiyordum günde 2Kizlar klomen ac karna mi tok karina mi icilir ?
Bana gunde 1 tane dedi ama az mi kiHadi gözün aydın canım hoşgeldin bu serüvene sonu güzel olsun inşallah
İyi bari canım farklı bişey değilmiş
Kizlar klomen ac karna mi tok karina mi icilir ?
Canım bana hiç aç tok bişey demedi ecZane bende günde 3 tane saatlere ayırdım akşam olan hep aç olduğum ana denk geldi
Gunde bi tane az mi acaba siz boyle cok alinca bende mi 2 tane alsam obur aya birakmak istemiyorum yaben sabah direkt içiyordum aç tok fark etmiyor bir de akşam yemeğinden sonra içiyordum günde 2
Canım doktor belkide senin yumurtalıklarına göre vermiştir, bende acaba çokmu diye tedirginimBana gunde 1 tane dedi ama az mi ki
Valla bende öyle günümü bekliyom 8 ocakta adet olmazsam test yapacam ama kasiklarimda ve belimde adet olacakmiş gibi ağri var yani hic umutlu deyilim bu ayYok canım cuma günü gidicem ben sen naptın
Az kalmış canım iğnenin etkisi geçmişmidir acaba ben olsam dayanamazdım sankiValla bende öyle günümü bekliyom 8 ocakta adet olmazsam test yapacam ama kasiklarimda ve belimde adet olacakmiş gibi ağri var yani hic umutlu deyilim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?