- 18 Aralık 2020
- 166
- 51
- 13
- 26
- Konu Sahibi Benben1212
-
Tahlil falan yapildi mi canim problem var mi ?Amin inş. Rabbim arattırmasın daha fazla
Ay ne güzel yüzümün gülümsettin Allah razı olsun inşallah sizlerin de emeklerini Rabbım boşa çıkarmasınCok iyi anliyorum seni insAllah bebesin seninledir bu yilin ilk sanslisi sen olursun
Benim ve eşimin her şeyi normal. Benim sıkıntım geç evlendim yaşım 40. Tahlillerim normal. Hsg çekildi o da iyi tüpler açıkmış. Kasım ayında klomen ve ovitrelle kullandım olmadı aralık ayında hsg istedim yaptılar.şimdi de regl 2. Günü gel dediler. Bekliyorum.Tahlil falan yapildi mi canim problem var mi ?
Amin insAllah Anne olmak isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin RabbimAy ne güzel yüzümün gülümsettin Allah razı olsun inşallah sizlerin de emeklerini Rabbım boşa çıkarmasın
Hakkinda hayirlisi insAllah vardır Rabbimin senin icinde cizdigi güzel bir yol stres yapma olmaz diye dusunme yasin gayet normal senden yasca daha buyuklerin cocugu oldugunu goruyoruz Rabbim bir an once evlat nasip etsin sanaBenim ve eşimin her şeyi normal. Benim sıkıntım geç evlendim yaşım 40. Tahlillerim normal. Hsg çekildi o da iyi tüpler açıkmış. Kasım ayında klomen ve ovitrelle kullandım olmadı aralık ayında hsg istedim yaptılar.şimdi de regl 2. Günü gel dediler. Bekliyorum.
İşte tüp bebeğe kalmadan doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz. Tüp bebek çok masraflı altından kalkamayız. O yüzden hep normal olsun istiyorum.Hakkinda hayirlisi insAllah vardır Rabbimin senin icinde cizdigi güzel bir yol stres yapma olmaz diye dusunme yasin gayet normal senden yasca daha buyuklerin cocugu oldugunu goruyoruz Rabbim bir an once evlat nasip etsin sana
Evet gercekten cok mastafliİşte tüp bebeğe kalmadan doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz. Tüp bebek çok masraflı altından kalkamayız. O yüzden hep normal olsun istiyorum.
Şuan 6. GünDoktorum 14gun dedi doktorunuz sizi bilgilendirmedi sizin kaçıncı gun
İnşallah bu ay hepimiz burda birbirimize güzel haberler veririzŞuan 6. Gün
İnşallah canımİnşallah bu ay hepimiz burda birbirimize güzel haberler veririz
ay hadi inşallah ya .Benim ve eşimin her şeyi normal. Benim sıkıntım geç evlendim yaşım 40. Tahlillerim normal. Hsg çekildi o da iyi tüpler açıkmış. Kasım ayında klomen ve ovitrelle kullandım olmadı aralık ayında hsg istedim yaptılar.şimdi de regl 2. Günü gel dediler. Bekliyorum.
Olsun artık hepimizin bebişleriay hadi inşallah ya .
Cnm sen doktora gittinmiÇarşambaya reglin geçiyosa yarın git bence de canım
Benimki ara ara oluyo bugünde 11 .günümKızlar herkes akıntı durumu nasıl yazabilir mi birbirimize yol gösterici olsak
Benimki 8 Ocakta belli olacak inşallah vardir nasip5 ocak oldu kimseden sonuç yok mu henüz?
Benim yok gibi yumurta çatladı ve artık çatlama sıvısı da tükendi galiba :) 20 ocağı bekliyorumKızlar herkes akıntı durumu nasıl yazabilir mi birbirimize yol gösterici olsak
Kızlar benim doktorum bu gunde yaptu kendi kafama göre climen aldim bu gun kullandim bir gun bile kaybetmek istemiyorum yarinda ariycam doktorum varsa gidecemCnm sen doktora gittinmi
Climen nedir klomen mi?Kızlar benim doktorum bu gunde yaptu kendi kafama göre climen aldim bu gun kullandim bir gun bile kaybetmek istemiyorum yarinda ariycam doktorum varsa gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?