Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

9. Günde iğnenin etkisi olabilir biraz daha bekle tekrarla bence.
bu dijital gebelik testini hep merak etmişimdir tek kullanımlıkmı canım o test
Evet tek kullanımlık kaç haftalık olduğunu bile gösterdi tabi gerçekten varsa 11 yada 12 gün bidaha yapicam

İlk defa duydum iyiyse bende alırım ya yanıltma payı warmi
Yok geçen ayda yaptım çünkü iğnenin 12 günü direk negatifdi 2 gün sonra da adet olmuştum zaten bu ay da 1 2 haftalık gösteriyor ama emin değilim iğnenin etkisi diye

Keşke bende biraz temizlikle kanka olabilsem oldum olasi sevmiyorum sizinki güzel yöntem kafanizdan atabildiniz mi peki
Ya tabiki komple atilip silinmiyor ozellikle geceleri cok tetikliyor uyumadan onceki o dusunce varya iste cok kotu yapiyor insani ama birseylerle ugrasmadan durmak insana kafayi yedirir belki bir sylerle ugrasmasam psikolojim bile bozulur

Yok geçen ayda yaptım çünkü iğnenin 12 günü direk negatifdi 2 gün sonra da adet olmuştum zaten bu ay da 1 2 haftalık gösteriyor ama emin değilim iğnenin etkisi diye
Eczaneler demi yoksa İnternet sitesinden mi aldiniz kac tl bide eşime aldırırım yarın

Ya tabiki komple atilip silinmiyor ozellikle geceleri cok tetikliyor uyumadan onceki o dusunce varya iste cok kotu yapiyor insani ama birseylerle ugrasmadan durmak insana kafayi yedirir belki bir sylerle ugrasmasam psikolojim bile bozulur
Dışarı çıkıp bişeyler de yapılmıyor pandemiden dolayı evlere tikilip kaldık ama biz kadınların yapacağı çok şey var. Örgü yapabilirsiniz yeni yemekler yada tatlilar deneyebilirsiniz dizi film izleyebilirsiniz

Evet tek kullanımlık kaç haftalık olduğunu bile gösterdi tabi gerçekten varsa 11 yada 12 gün bidaha yapicam
Hmm bende dijital olunca temizleyip temizleyip kullanılır diye düşünmüştüm

KIZLAr merhaba aşılama oldum ben geçtiğimiz Cumartesi akşam 10 da iğneyi vurdum Pazartesi sabah 11 gibi aşılamam oldu aşılanan olana kadar ağrım olmadı ama olduktan sonra acayip bir ağrım oldu doktor Pazartesi akşam ilişki önerdi ama olmadı dün akşam oldu birde bugün oldu dün ilşki esnasında eşimin penisine benden beyaz süt kesiği gibi şeyler yapışmıştı acaba benim yumurtalar aşılamadan sonramı çatladı doktor çatlamışmı diye bakmadan direk aşılama yaptı anlamadım ben baban yardımcı olacak varmı 2 gündürde iç çamaşırım bembeyaz akıntı oluyor

Yumurta çatladıgi içindir ben iğneden 2gn sonra kontrole gittim çatlamış dedi doktor sut kesiği gibi akintim oluyordu şimdi sut gibi sivi oldu ve ara ara geliyor azaldı

Yumurta çatladıgi içindir ben iğneden 2gn sonra kontrole gittim çatlamış dedi doktor sut kesiği gibi akintim oluyordu şimdi sut gibi sivi oldu ve ara ara geliyor azaldı
Aşılamamı oldunuz acaba baban bakmadan direk aşılamayı yaptı

Kızlar günaydın rüyamda gördüm kontrole gidiyordum hiç büyümemiş yumurtaları bir kutu daha verdi ilacı, çok moralim bozuk uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…