- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
Psikolojimiz alt ust kabus goruyoruz artik bende rüyamda iki defadır bebek emzirdimi görüyorum ama testimi bu sabah da tekrarladım negatifKızlar günaydın rüyamda gördüm kontrole gidiyordum hiç büyümemiş yumurtaları bir kutu daha verdi ilacı, çok moralim bozuk uyandım
Ay gercekten öyle yaPsikolojimiz alt ust kabus goruyoruz artik bende rüyamda iki defadır bebek emzirdimi görüyorum ama testimi bu sabah da tekrarladım negatif
Ben en son yaptırdığımda 50 tlydi canım şuan bilmiyorum hiç uzunnzamandır yaptırmadımBayanlar ozel hastanede gebelik için kan testi ne kadar
Neden yok yaTürkiye de yok canım
Evet 13 bugünAy gercekten öyle yabugün 13. Gününmü canım
Ben en son yaptırdığımda 50 tlydi canım şuan bilmiyorum hiç uzunnzamandır yaptırmadım
Bir gun var aslinda ama silik cizgi cikardi olsaydi diye dusunmedim degilEvet 13 bugün
Aynen bende öyle düşünüyorum oyuzden moral bozulmuyor değil yarin ve pazartesi gene tekrarlicam sonra adet günüm zatenBir gun var aslinda ama silik cizgi cikardi olsaydi diye dusunmedim degil
İnşallah geç döllenmedir canım olmazsın adetAynen bende öyle düşünüyorum oyuzden moral bozulmuyor değil yarin ve pazartesi gene tekrarlicam sonra adet günüm zaten
İnşallah sonuçları paylaşırım sizlerleİnşallah geç döllenmedir canım olmazsın adet
Aynı akıntı 3 gündür bende de var bugün 6. Günüm ilk 2 gün kaygan Şeffaf akıntıydı sonra süt kıvamına döndü ve birden geliyor akıntı yoğun şekilde. Ama iğne etkisidir diye düşünüyorum ben çünkü ne kasık ağrım ne göğüs ağrım var bat da 16 ocakKızlar ovitrelle sonrası sürekli beyaz akıntısı olan var mı yani ben 30 aralıkta vurdum o günden beri ilişki deniyoruz ve 1 ocaktan beri sürekli beyaz akıntım var
Umarım ignenin etkisi degildirde hamissindirAynı akıntı 3 gündür bende de var bugün 6. Günüm ilk 2 gün kaygan Şeffaf akıntıydı sonra süt kıvamına döndü ve birden geliyor akıntı yoğun şekilde. Ama iğne etkisidir diye düşünüyorum ben çünkü ne kasık ağrım ne göğüs ağrım var bat da 16 ocak
umarım canım ama iğne sonrası oluyormuş sanırım böyle beyaz akıntı o yüzden umut edemiyorum...Umarım ignenin etkisi degildirde hamissindir
Her seye ragmen bekliyoruz guzel haberleriniumarım canım ama iğne sonrası oluyormuş sanırım böyle beyaz akıntı o yüzden umut edemiyorum...
İnşallah canımHer seye ragmen bekliyoruz guzel haberlerini
Amin inşallah cnm benimİşte insan üzülüyor evet, neyse 2 gün az kalmışş inşallah gelmez adette ilk güzel haberi kutlarız
Ay kizlar çok heycanliyim yarin test yapacam dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez inşallah iki cizgi çıkar gercekten artik varya beklemekten batlayacam yarin 14.günüm olsa cikar herhaldeUmarım ignenin etkisi degildirde hamissindir
Insallah güzel haberlerle dönersin yarin benimde 14 günüm ama bugün test yaptım çıkmadı yarin tekrar yapacamAy kizlar çok heycanliyim yarin test yapacam dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez inşallah iki cizgi çıkar gercekten artik varya beklemekten batlayacam yarin 14.günüm olsa cikar herhalde
Yarin tekrar yap inşallah olurInsallah güzel haberlerle dönersin yarin benimde 14 günüm ama bugün test yaptım çıkmadı yarin tekrar yapacam
Dualarim seninle ve anne olmak isteyen herkeseInsallah güzel haberlerle dönersin yarin benimde 14 günüm ama bugün test yaptım çıkmadı yarin tekrar yapacam
Cnm senin ilkmiydi yani bu tedaviye başlamanDualarim seninle ve anne olmak isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?