- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
Allah razı olsunDualarim seninle ve anne olmak isteyen herkese
Ya insAllah pozitiftirAy kizlar çok heycanliyim yarin test yapacam dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez inşallah iki cizgi çıkar gercekten artik varya beklemekten batlayacam yarin 14.günüm olsa cikar herhalde
Kız inanki saater gecmiyo sanki gün durmuş inşallah cnm hepimiz burda gözel haberler birbirimize veririzYa insAllah pozitiftirben olsam catlardim sen yine iyi dayaniyorsun
Bu gun hic idrar testi yaptin mi canim ?Kız inanki saater gecmiyo sanki gün durmuş inşallah cnm hepimiz burda gözel haberler birbirimize veririz
Yok yarin yapacam inşallahBu gun hic idrar testi yaptin mi canim ?
Hadi çok az kaldı hemen uyuda sabah olsun güZel haberi verKız inanki saater gecmiyo sanki gün durmuş inşallah cnm hepimiz burda gözel haberler birbirimize veririz
Benim doktorun iğneden 12 saat sonra ilişki ertesi gün tekrar iliski diğer günlerse gun aşırı dedi yani 1 hafta içinde 4 kere ilişki oldu bidaha olmadiKızlar merhaba polikistik over olmamdan kaynaklı adetlerim düzensiz ilaçla oluyorum genelde malesefe neyse konuya gireyimşimdi ben doktor tedavisine başladım 8 tane menopur 75 iğne bide letrol diye bir hap kullandım 5 gün içinde bugün kontrole gittim baktı gayet güzel dedi herşey yumurtaların yeterli olgunluğa gelmiş rahim duvarin falan da iyi ve çatlatma iğnesi verdi onu da bugün saat 2 buçukta yaptım 9 ocakta ilişki önerdi tek bir gün ama 9 ocaktan öncede sonra da ilişki olmayacak dedi sadece 9 ocakta ilişki ve 22 ocakta da kan ver dedi sorum şu sizce 1 günde tutma ihtimali ne kadar olur yeterli olur mu bir gün ya kafam çok karışık ovulasyon testi de yapıyorum ama hiç öyle aman aman bir koyuluk görmedim daha lütfen bilgisi olan yorum yapabilir mi napsam acaba cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden herkese doktorunuz size nasıl bir ilişki takvimi önerdi acaba tecrübeli olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim teşekkürler
Normal canim genellikle öyle akinti oluyorBembeyaz süt gibi akıntım var dünden beri bugün çatlatma iğnesi yaptım devam ediyor
Herhalde benim doktorum bende bir ilk yapıyor ilk defa çatlatma iğnesinden sonra bir günlük ilişki duydum inşallah yanlış bir şey yaptırmıyordur bana hem maddi hem manevi çok emek veriyoruz yani deneme tahtası değiliz sonuçta inşallah Rabbim şifa verir gönlümüzden geçeni yaşatır hepimizeBenim doktorun iğneden 12 saat sonra ilişki ertesi gün tekrar iliski diğer günlerse gun aşırı dedi yani 1 hafta içinde 4 kere ilişki oldu bidaha olmadi
Normal canim genellikle öyleBembeyaz süt gibi akıntım var dünden beri bugün çatlatma iğnesi yaptım devam ediyor
İnşallah vardır canım tek temennim ama kime sorduysam nerdeyse buradaki bütün yorumları okudum herkesin doktoru gün aşırı demiş sadece benim doktorum bir gün demişBende şahsen ilk defa duydum hayirlisi wardir bi bildiği boşuna okumuyorlar demi:)
Gebelik oldu mu peki yada kaçıncı gününüzdesinizBenim doktorun iğneden 12 saat sonra ilişki ertesi gün tekrar iliski diğer günlerse gun aşırı dedi yani 1 hafta içinde 4 kere ilişki oldu bidaha olmadi
Sabirsizlikla bekliyorum sonucunu umutluyum ben sendenYok yarin yapacam inşallah
Bugun 14 günümdeyim birazdan test yapcamGebelik oldu mu peki yada kaçıncı gününüzdesiniz
Günaydın, ben henüz iğne vurulmadım klomen aşamasındayım o yüzden bilmiyorum ama, inşallah bebişin belirtisidirGünaydın kızlar.
Göğsünde sızlama hissi yaşayan var mı tek taraflı? Bugün sağ göğsüm kopacak gibi sızlıyor ovitrelle iğne sonrası 7. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?