- 5 Mart 2013
- 23.560
- 44.692
- 798
- Konu Sahibi Benben1212
-
inşallah canım ilaçlar böyle bir etki yapar mı acaba. ben geçen ay da klomen+ovitrelle kullandım ama hiç belirti yaşamamıştımGünaydın, ben henüz iğne vurulmadım klomen aşamasındayım o yüzden bilmiyorum ama, inşallah bebişin belirtisidir
Ay inşallahSabirsizlikla bekliyorum sonucunu umutluyum ben senden
Yaptın mı test canim senAy inşallah
Hadi inşallah gözel haberi verBugun 14 günümdeyim birazdan test yapcam
Hiç bilmiyorumki bende ilk defa bu ay tedaviye başladım, geçen ay olmamış bu ayın olması bir belirti olabilirmi diye düşünmedim değil senin içininşallah canım ilaçlar böyle bir etki yapar mı acaba. ben geçen ay da klomen+ovitrelle kullandım ama hiç belirti yaşamamıştım
2 saat sonra yapacamYaptın mı test canim sen
Nasil dayanıyorsun ben normalde 11den önce uyanmam bugun test günüm diye 8de uyandım:)2 saat sonra yapacam
bakalım canım artık 11 ay olunca her şeye şüphe eder oldum inşallah yanıltır beniHiç bilmiyorumki bende ilk defa bu ay tedaviye başladım, geçen ay olmamış bu ayın olması bir belirti olabilirmi diye düşünmedim değil senin için
Yaa hadi hayırlısı inşallah canım güzel sonuçlar alırsin Allah'ın izniyleBugun 14 günümdeyim birazdan test yapcam
İnşallah canım valla insan öyle oluyo umutsuz ama birgün gelicek bu gelmeyenlerbakalım canım artık 11 ay olunca her şeye şüphe eder oldum inşallah yanıltır beni
İnşallah canım inşallahİnşallah canım valla insan öyle oluyo umutsuz ama birgün gelicek bu gelmeyenler
Kızlar şaka gibi ama rüyamda bugünü görmüşüm resmen şimdi çıktım doktordan aynı rüyamdaki gibi henğz daha 11 mm olmuş bi kutu daha klomen ve iğne yazdı 3 gün kullancam pazartesi tekrar gelicemKızlar günaydın rüyamda gördüm kontrole gidiyordum hiç büyümemiş yumurtaları bir kutu daha verdi ilacı, çok moralim bozuk uyandım
2 saat sonra yapacam
Kizlar test yaptim ikinci cizgi silik cikti olsaydi tam gürünürdü dimi moralim bozuldu yaNasil dayanıyorsun ben normalde 11den önce uyanmam bugun test günüm diye 8de uyandım:)
Yeni olduğu için silik olabilir ama çokmu silik bizede atsana gözümüz çizgi görsünKizlar test yaptim ikinci cizgi silik cikti olsaydi tam gürünürdü dimi moralim bozuldu ya
Daha yeni oldugu için genellikle silik çıkıyor bende de keşke çıksaydı silik moralini bozma kan ver bnceKizlar test yaptim ikinci cizgi silik cikti olsaydi tam gürünürdü dimi moralim bozuldu ya
Hahaha gözümüz çizgi görsün demi moralim bozuktu güldürdün beni kiz :))Yeni olduğu için silik olabilir ama çokmu silik bizede atsana gözümüz çizgi görsün
Ama napalım hepimiz bekliyoruz inşallah hepimiz bigün atıcaz burayaHahaha gözümüz çizgi görsün demi moralim bozuktu güldürdün beni kiz :))
Kizlar resim attim lütfen bi bakin ve cvp verin sizce hamilemiyim böyle silik ciktiNasil dayanıyorsun ben normalde 11den önce uyanmam bugun test günüm diye 8de uyandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?