Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Aynen cnm tafsiyen icin sağol öyle yapacam

Benim. Bugün iğnenin 3. Günü benim acaba başka bir sorun mu var anlamadım yürüyemeyecek gibi oluyorum sanki kasığımda paylayacak birşey varmış gibi bir batma var yani adet ağrısı gibi değilde. Tarif etmesi güç daha önce yaptırdıklarında yumurtlama ağrısı bu kadar olmamıştı. Yumurta kist olup patlamaz inşllah

Cnm benimde ilk 3 4 günüm ben ağridan yürüyemiyodum hatta ağliyodum ağridan yani normaldir bence

Kizlar klomen kahverengi leke yapar mi ya ananmam durdu bu seferde camur gibi leke geliyor cok afedersiniz soyledigim icin ama sormaliyim

Bugün 14. Günüm canim bide iğneyi göbekten yaptim
Tebrikler canım Rabbim bizlere de nasip etsin bende dün çatlatma iğnesi yaptım ama benim doktorum tek bir gün ilişki önerdi risk alıp doktorun dediğini yapacam bakalım nolacak 22 ocakta kan testi yap dedi senin ilişki takvimin nasıldı canım

Bugün 14. Günüm canim bide iğneyi göbekten yaptim
Bana doktorum kendi yaptı iğneyi göbekten birtane 19mm yumurta yanında hemen 15mm yumurta ve sol tarafımda 3 tane. 10mm civarında yumurta saha olduğunu söyledi ama 1 tanesi için çok güzel olgunlaşmış demişti zaten bende PCo var oyüzden hepsinin güzle gelişmesini beklemiyordum inşllah senin gibi güzel haberler alırız

Pko olunca dahamı çok yumurta gelişiyo canım kaçıncı gününde o büyüklüğe geldiler ya bende pkoyum bugün döngümün 11. Günü 1 tane yumurta 11 mm olmuş daha bana çok az geldi nedense 3 gün daha klomen kullancam bide merional diye bir iğne olcam pazartesi gidicem bakalım nolcak

Cnm iğne yaptiğim gün ven ondan sonraki günde oldu ondan sonra gün aşırı

Amin cnm inşallah

bende hafif pco var pco da yumurta sayın çok oluyor ama sağlıklı değiller yani çatlamıyorlar. yani ne kadar yumurtan olduğu önemli değil bizde güzel olgunlaşan olması lazım benimde olgunlaşan 1 tane vardı 13. günümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…