- Konu Sahibi Benben1212
-
Benimkide bi tanesi 19 mm olmuştu bitaneside 14 bucuk mm olmuştu doktorum bana iki gün sonra iğne yapmiştiBana doktorum kendi yaptı iğneyi göbekten birtane 19mm yumurta yanında hemen 15mm yumurta ve sol tarafımda 3 tane. 10mm civarında yumurta saha olduğunu söyledi ama 1 tanesi için çok güzel olgunlaşmış demişti zaten bende PCo var oyüzden hepsinin güzle gelişmesini beklemiyorduminşllah senin gibi güzel haberler alırız
bana hemen o gün yaptı diğer yumurtaların çok iyi değiller beğenmedim bu yumurtan çok güzel dedi rahim içi 8.8m kalınlık çıktı ona da çok iyi dedi bastı iğneyiBenimkide bi tanesi 19 mm olmuştu bitaneside 14 bucuk mm olmuştu doktorum bana iki gün sonra iğne yapmişti
Bende klomeni kullanırken sağlı sollu kasıklarımda ağrılar oluyodu iki taraftada gelişir heralde diye düşündüm. Bugün doktor 1 tane deyince bi üzülmedim değilbende hafif pco var pco da yumurta sayın çok oluyor ama sağlıklı değiller yani çatlamıyorlar. yani ne kadar yumurtan olduğu önemli değil bizde güzel olgunlaşan olması lazım benimde olgunlaşan 1 tane vardı 13. günümde
Canım ne yaptın regl oldunmu olmadıysan test yaptınmı bidahaAllah büyük elbet bizde o cift çizgiyi görecez
Gunde 3 tane içtiğim halde benimde 1 tane oluştu 23mm az olunca sağlıklı oluyo diyee biliyorum mühim olan tutması inşallah tutar canim yumurta cok olunca da çoğul gebelik riski de war ayriyetenBende klomeni kullanırken sağlı sollu kasıklarımda ağrılar oluyodu iki taraftada gelişir heralde diye düşündüm. Bugün doktor 1 tane deyince bi üzülmedim değil
Bugun test yaptım erken gebelik testi çöpe attım negatifti çünkü sonra tekrar gidip baktım cok hafif silik cizgi wardi normal test alıp denedim bisey çıkmadı adeti bekliyorum maalesefCanım ne yaptın regl oldunmu olmadıysan test yaptınmı bidaha
Nebileyim canım hani bikaç tane olsa birinden biri tutar diye umud ederdimde 1 tane oluncaGunde 3 tane içtiğim halde benimde 1 tane oluştu 23mm az olunca sağlıklı oluyo diyee biliyorum mühim olan tutması inşallah tutar canim yumurta cok olunca da çoğul gebelik riski de war ayriyeten
Hayırlısı neyse o olsun canım yine de adet olana kadar umut var benceeBugun test yaptım erken gebelik testi çöpe attım negatifti çünkü sonra tekrar gidip baktım cok hafif silik cizgi wardi normal test alıp denedim bisey çıkmadı adeti bekliyorum maalesef
Aynen genede az bisey umudum war gec döllenme olabilir deyip avutuyorum kendimi:)Hayırlısı neyse o olsun canım yine de adet olana kadar umut var bencee
Ben kendime güvenmiyorum ikiz olursa bakmak konusunda zorlanirim ikinci evlilik benimki eşimin 3 kızı war ben bakıyorum küçükler daha oyuzden bir tane olsun benimki:)Nebileyim canım hani bikaç tane olsa birinden biri tutar diye umud ederdimde 1 tane oluncabakalım oda istenilen boyuta gelebilecekmi
Çoğul gebelikte evet zor canım ama belki bi kerede dükkanı kapatırız ikiz falan olursa
Bencede canım inşallah güzel sonuclanırAynen genede az bisey umudum war gec döllenme olabilir deyip avutuyorum kendimi:)
O konuda haklısın o halde zor olur canım rabbim baktığın yavruların hatrına seninde kucağını doldursun inşallah ne güzel bir şey yapıyosunBen kendime güvenmiyorum ikiz olursa bakmak konusunda zorlanirim ikinci evlilik benimki eşimin 3 kızı war ben bakıyorum küçükler daha oyuzden bir tane olsun benimki:)
Amin inşallahhhh evet herkes öyle diyor ilk zamanlarda çevre bana güvenmiyordu hiç doğurmadın zorluk çekersin bakamazsın vesayle zorlukları war ama baktım anne diyorlar şimdi bana 1 yılı geride bıraktık beraber:)O konuda haklısın o halde zor olur canım rabbim baktığın yavruların hatrına seninde kucağını doldursun inşallah ne güzel bir şey yapıyosun
Allah daim etsin inşallah ne mutlu sana eminim zorlukları çoktur ama Allah katında mükafatıda vardırAmin inşallahhhh evet herkes öyle diyor ilk zamanlarda çevre bana güvenmiyordu hiç doğurmadın zorluk çekersin bakamazsın vesayle zorlukları war ama baktım anne diyorlar şimdi bana 1 yılı geride bıraktık beraber:)
Bende sol göğsüm fenaGünaydın kızlar.
Göğsünde sızlama hissi yaşayan var mı tek taraflı? Bugün sağ göğsüm kopacak gibi sızlıyor ovitrelle iğne sonrası 7. Günüm
Kan testi versene canımAynen genede az bisey umudum war gec döllenme olabilir deyip avutuyorum kendimi:)
Hayra alamettir inşallahBende sol göğsüm fena
İnşallah canımHayra alamettir inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize de nasip olur inşallahCnm iğne yaptiğim gün ven ondan sonraki günde oldu ondan sonra gün aşırı
Aynen oyle:)Allah daim etsin inşallah ne mutlu sana eminim zorlukları çoktur ama Allah katında mükafatıda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?