Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Benimkide bi tanesi 19 mm olmuştu bitaneside 14 bucuk mm olmuştu doktorum bana iki gün sonra iğne yapmişti

Benimkide bi tanesi 19 mm olmuştu bitaneside 14 bucuk mm olmuştu doktorum bana iki gün sonra iğne yapmişti
bana hemen o gün yaptı diğer yumurtaların çok iyi değiller beğenmedim bu yumurtan çok güzel dedi rahim içi 8.8m kalınlık çıktı ona da çok iyi dedi bastı iğneyi

Bende klomeni kullanırken sağlı sollu kasıklarımda ağrılar oluyodu iki taraftada gelişir heralde diye düşündüm. Bugün doktor 1 tane deyince bi üzülmedim değil

Bende klomeni kullanırken sağlı sollu kasıklarımda ağrılar oluyodu iki taraftada gelişir heralde diye düşündüm. Bugün doktor 1 tane deyince bi üzülmedim değil
Gunde 3 tane içtiğim halde benimde 1 tane oluştu 23mm az olunca sağlıklı oluyo diyee biliyorum mühim olan tutması inşallah tutar canim yumurta cok olunca da çoğul gebelik riski de war ayriyeten

Gunde 3 tane içtiğim halde benimde 1 tane oluştu 23mm az olunca sağlıklı oluyo diyee biliyorum mühim olan tutması inşallah tutar canim yumurta cok olunca da çoğul gebelik riski de war ayriyeten
Nebileyim canım hani bikaç tane olsa birinden biri tutar diye umud ederdimde 1 tane olunca bakalım oda istenilen boyuta gelebilecekmi
Çoğul gebelikte evet zor canım ama belki bi kerede dükkanı kapatırız ikiz falan olursa

Bugun test yaptım erken gebelik testi çöpe attım negatifti çünkü sonra tekrar gidip baktım cok hafif silik cizgi wardi normal test alıp denedim bisey çıkmadı adeti bekliyorum maalesef
Hayırlısı neyse o olsun canım yine de adet olana kadar umut var bencee

Ben kendime güvenmiyorum ikiz olursa bakmak konusunda zorlanirim ikinci evlilik benimki eşimin 3 kızı war ben bakıyorum küçükler daha oyuzden bir tane olsun benimki:)

Ben kendime güvenmiyorum ikiz olursa bakmak konusunda zorlanirim ikinci evlilik benimki eşimin 3 kızı war ben bakıyorum küçükler daha oyuzden bir tane olsun benimki:)
O konuda haklısın o halde zor olur canım rabbim baktığın yavruların hatrına seninde kucağını doldursun inşallah ne güzel bir şey yapıyosun

O konuda haklısın o halde zor olur canım rabbim baktığın yavruların hatrına seninde kucağını doldursun inşallah ne güzel bir şey yapıyosun
Amin inşallahhhh evet herkes öyle diyor ilk zamanlarda çevre bana güvenmiyordu hiç doğurmadın zorluk çekersin bakamazsın vesayle zorlukları war ama baktım anne diyorlar şimdi bana 1 yılı geride bıraktık beraber:)

Allah daim etsin inşallah ne mutlu sana eminim zorlukları çoktur ama Allah katında mükafatıda vardır

Günaydın kızlar.
Göğsünde sızlama hissi yaşayan var mı tek taraflı? Bugün sağ göğsüm kopacak gibi sızlıyor ovitrelle iğne sonrası 7. Günüm
Bende sol göğsüm fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…