- 5 Kasım 2014
- 1.887
- 2.299
- 333
- Konu Sahibi Benben1212
-
Canim bariz var yaEki Görüntüle 2756757
Eki Görüntüle 2756760
Kizlar resim attim lütfen bi bakin ve cvp verin sizce hamilemiyim böyle silik cikti
Canım bu çokta silik değil bence hamilesinnEki Görüntüle 2756757
Eki Görüntüle 2756760
Kizlar resim attim lütfen bi bakin ve cvp verin sizce hamilemiyim böyle silik cikti
Ya cok sevindim senin adina belirtilerin var mi canim birde ilk tedavin mi klomenle tedavi oldun dimeKizlar az önce aile hekimine testimi gösterdim hamilesin dedi
İnşallah güzel sonuç alırsınBen gecen hafta cumartesi igne oldum. Bu 3. Denemem bakalim nolacak. Rabbim isteyen herkese hayirli ve kolayiyla nasip etsin
Ay evt bikac dakka sonra öyle olduCanim bariz var ya
Ay insAllah kendim hamile olmus kadar sevindimAy evt bikac dakka sonra öyle oldudarisi sizin başiniza inşallah
Evt klomen ve catlatma iğnesi evt ilk denemem kasiklarimda ve belimde adet olacakmiş gibi ağri var bide akintim çok var bugünde biraz midem az bişey bulaniyoYa cok sevindim senin adina belirtilerin var mi canim birde ilk tedavin mi klomenle tedavi oldun dime
Ay cnm ya kuran okuyacam sizede bol bol dua edecemAy insAllah kendim hamile olmus kadar sevindim
Rabbim kucagina almayida nasip etsinEvt klomen ve catlatma iğnesi evt ilk denemem kasiklarimda ve belimde adet olacakmiş gibi ağri var bide akintim çok var bugünde biraz midem az bişey bulaniyo
Et et hamissin belki senin duan kabul olurAy cnm ya kuran okuyacam sizede bol bol dua edecem
Yaşim 19 bi yıl önce düşük yaptim 3 bucuk aylikkenRabbim kucagina almayida nasip etsindikkatli ol kuzum agir falan kaldirma yas kacti ? Bi problemin var miydi ?
Rabbim kucagina almayida nasip etsindikkatli ol kuzum agir falan kaldirma yas kacti ? Bi problemin var miydi ?
Allah büyük elbet bizde o cift çizgiyi görecezAma napalım hepimiz bekliyoruz inşallah hepimiz bigün atıcaz burayaCanım moralini bozma 14. Gün dimi bugün adet olana kadar umut var, olmazsada önümüzdeki ay olucak hiç sıkma canını
Aynen Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasin sizin icinde ne zaman hayirliysa ozaman olur elbetAllah büyük elbet bizde o cift çizgiyi görecez
Sana bi tavsiyem kimseye soyleme soyleyen cogu kisiyi goruyorum pisman oluyor sen esin ve ailen arasinda kalsin Allah korusun kotu bir sey oldugunda aciklama yapmakta zor oluyor insAllah Rabbim saglikla kucagina verir moralini sakin bozma iyi seyler dusun iyi seyler olsun soyledigimi de lutfen yanlis anlamaAy cnm ya kuran okuyacam sizede bol bol dua edecem
Amin Allah razı olsun inşallah normal test miydi yoksa erken gebelik testi miydi canimAynen Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasin sizin icinde ne zaman hayirliysa ozaman olur elbet
Aminn canım inşallah sağlıklısıyla hayırlısıylaAynen Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasin sizin icinde ne zaman hayirliysa ozaman olur elbet
Tebrik ediyorum canım çok sevindim gercekten rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağına almayı nasip etsinAynen Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasin sizin icinde ne zaman hayirliysa ozaman olur elbet
Sağol cnm yaTebrik ediyorum canım çok sevindim gercekten rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağına almayı nasip etsinkonumuzun ilk bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?