Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Ya cok sevindim senin adina belirtilerin var mi canim birde ilk tedavin mi klomenle tedavi oldun dime
Evt klomen ve catlatma iğnesi evt ilk denemem kasiklarimda ve belimde adet olacakmiş gibi ağri var bide akintim çok var bugünde biraz midem az bişey bulaniyo

Evt klomen ve catlatma iğnesi evt ilk denemem kasiklarimda ve belimde adet olacakmiş gibi ağri var bide akintim çok var bugünde biraz midem az bişey bulaniyo
Rabbim kucagina almayida nasip etsin dikkatli ol kuzum agir falan kaldirma yas kacti ? Bi problemin var miydi ?

Ay cnm ya kuran okuyacam sizede bol bol dua edecem
Sana bi tavsiyem kimseye soyleme soyleyen cogu kisiyi goruyorum pisman oluyor sen esin ve ailen arasinda kalsin Allah korusun kotu bir sey oldugunda aciklama yapmakta zor oluyor insAllah Rabbim saglikla kucagina verir moralini sakin bozma iyi seyler dusun iyi seyler olsun soyledigimi de lutfen yanlis anlama

Aynen Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasin sizin icinde ne zaman hayirliysa ozaman olur elbet
Tebrik ediyorum canım çok sevindim gercekten rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin konumuzun ilk bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…