Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

bana hemen o gün yaptı diğer yumurtaların çok iyi değiller beğenmedim bu yumurtan çok güzel dedi rahim içi 8.8m kalınlık çıktı ona da çok iyi dedi bastı iğneyi

Gunde 3 tane içtiğim halde benimde 1 tane oluştu 23mm az olunca sağlıklı oluyo diyee biliyorum mühim olan tutması inşallah tutar canim yumurta cok olunca da çoğul gebelik riski de war ayriyeten
Ay benimki keşke ikiz olsa çok istiyom ya neden bilmiym ikiz aşki olmuş bende yani baya ikiz istiyom

İğne olan hanımlar haydi şöyle bir şey yapalım. İğnenin kaçıncı günün de olduğunuzu yazın ( iğnenin vurulduktan sonraki günü 1 sayarak) ve bugün yaşadığınız belirtileri yazın örneğin;

İğnenin 3. Günündeyim
Hafif kasık ağrısı - baş ağrısı-sık idrar

böylelikle iğne nasıl etkiler yapıyor kişilerde görmüş oluruz

10. gündeyim - göğüs şişmesi ve sızlaması , kasıklarda ara ara ağrı ve batma , bugüne kadar akıntım vardı ama bir gündür akıntım çok az

Merabalar benim ilk klomen kullanışım benim yumurtlama problemim yok ama yinede doktor gebelik şansı için kullandırdı ilaç bence aşırı halsizlik ateş basması yaptı ayaga kalkınca baş dönmesi oluyor o yüzden iğne vurulmak istemiyrum o dahada kötü yapablr beni acaba kendiliğinden çatlaması için napmam lazım

Bnce doktorun ne derse onu dinle kontrole gittin de catladiysa zaten igne vermiyor bebek için dayanmak zorundayız

Guzel haberlerle gelirsin inşallah
Ay çok sağol cnm
Cnm. Sen en doğrusu doktoru dinle o ne yapmasini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…