- 18 Aralık 2020
- 166
- 51
- 13
- 26
- Konu Sahibi Benben1212
-
Ay insAllah yaHadi inşallah gelismistir
Hayırlısı canım dert etmiyoruz strese girmiyoruz dua ediyoruz olcak insallah bir günBenim olmadi adet olmayı bekliyorum
Merhaba mutlaka iğne vurulmalısın kendiliğinden çatlamayabilir ve tekrar adetin gelmez klomen ve ovitrelle bir tedavi protokolüdürMerabalar benim ilk klomen kullanışım benim yumurtlama problemim yok ama yinede doktor gebelik şansı için kullandırdı ilaç bence aşırı halsizlik ateş basması yaptı ayaga kalkınca baş dönmesi oluyor o yüzden iğne vurulmak istemiyrum o dahada kötü yapablr beni acaba kendiliğinden çatlaması için napmam lazım
normalde 10. Günde etkisi geçiyor. Yani bundan önceki iki denemem de takip ettim 11. Gün negatifti hep gebelik ve Ovulasyon testleriBenim de 11. Gün oldu hala ovulasyon testiyle bakıyorum hafif silikleşiyor, gebelik testi hiç yapmadım
Sence ne yapmalıyım canım şu günden itibarennormalde 10. Günde etkisi geçiyor. Yani bundan önceki iki denemem de takip ettim 11. Gün negatifti hep gebelik ve Ovulasyon testleri
Bence bekle erken yapılan testlerde değer düşük çıkınca insan panik oluyor ben kimyasal geçirdiğim ay. Tam 16güne kadar hep negatifti gebelik testi 16. Günde ikinci çizgi birden beliri verdi yani demem o ki iğne vurduktan 15.16. Güne kadar bekle. Sonra hiç kaset testle ile uğraşma git direk kan verSence ne yapmalıyım canım şu günden itibaren
Tamam canım peki kimyasal gebelik değerlerin nasıl başladı hatırlıyor musun acabaBence bekle erken yapılan testlerde değer düşük çıkınca insan panik oluyor ben kimyasal geçirdiğim ay. Tam 16güne kadar hep negatifti gebelik testi 16. Günde ikinci çizgi birden beliri verdi yani demem o ki iğne vurduktan 15.16. Güne kadar bekle. Sonra hiç kaset testle ile uğraşma git direk kan ver
İlk 13 tü adet günüm de iğnenin. 16. Gününde 2 gün sonra 22 oldu bir daha 2 gün sonra gidecektim lekelenmeye başladım tam 1 hafta geciktiğimi adet oldum 10 gün de adetim sürdüTamam canım peki kimyasal gebelik değerlerin nasıl başladı hatırlıyor musun acaba
Olabilir idrar yolu enfeksiyonu olmaması için maden suyu iç canımKızlar bugün iğneden sonra ki 4. Gün size bir sorum olacak iğnenin yan etkisi olarak sık idrara çıkma yaşayan oldumu özellikle bugün daha çok yaşıyorum . Sıvı tüketmeden 15 dakika bir idrara çıkıyorum
14. Günde cıkıyo sanırım yaptıranlardan okuduğum kadarıylaİğneden kaç gün sonra testte çıkıyor ki
Canım sen naptın tekrarladınmı testi koyulaşma varmıTabiki cnm benim Anne olmak isteyen herkese dua ediyom her kuran okuduğumda
Teşekkür ederim benim 8. Gün test yaptım çıkmadı da14. Günde cıkıyo sanırım yaptıranlardan okuduğum kadarıyla
Siliktemi cıkmadı iğnenin etkisiyleTeşekkür ederim benim 8. Gün test yaptım çıkmadı da
Coook cooook silik varSiliktemi cıkmadı iğnenin etkisiyle
İğnenin etkisi geciyodur o zamanCoook cooook silik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?