Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Benim de 11. Gün oldu hala ovulasyon testiyle bakıyorum hafif silikleşiyor, gebelik testi hiç yapmadım

Merhaba mutlaka iğne vurulmalısın kendiliğinden çatlamayabilir ve tekrar adetin gelmez klomen ve ovitrelle bir tedavi protokolüdür

Sence ne yapmalıyım canım şu günden itibaren
Bence bekle erken yapılan testlerde değer düşük çıkınca insan panik oluyor ben kimyasal geçirdiğim ay. Tam 16güne kadar hep negatifti gebelik testi 16. Günde ikinci çizgi birden beliri verdi yani demem o ki iğne vurduktan 15.16. Güne kadar bekle. Sonra hiç kaset testle ile uğraşma git direk kan ver

Tamam canım peki kimyasal gebelik değerlerin nasıl başladı hatırlıyor musun acaba

Tamam canım peki kimyasal gebelik değerlerin nasıl başladı hatırlıyor musun acaba
İlk 13 tü adet günüm de iğnenin. 16. Gününde 2 gün sonra 22 oldu bir daha 2 gün sonra gidecektim lekelenmeye başladım tam 1 hafta geciktiğimi adet oldum 10 gün de adetim sürdü

Kızlar bugün iğneden sonra ki 4. Gün size bir sorum olacak iğnenin yan etkisi olarak sık idrara çıkma yaşayan oldumu özellikle bugün daha çok yaşıyorum . Sıvı tüketmeden 15 dakika bir idrara çıkıyorum

Olabilir idrar yolu enfeksiyonu olmaması için maden suyu iç canım

Kızlar klomen kullanırken oldumu sizinde alt karnımda aşırı şişlik gerginlik var dokunsam patlıcak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…