- Konu Sahibi Benben1212
-
Cnm hafta sonu olduğu icin sokağa cikma yasağı var ondan test alamadim ama daha adet oadimCanım sen naptın tekrarladınmı testi koyulaşma varmı
Daha adet olmadimCnm hafta sonu olduğu icin sokağa cikma yasağı var ondan test alamadim ama daha adet oadim
kaç gün gecikti pekiDaha adet olmadim
benim bata 9 gün var daha erken gebelik testleri yapıyorum ama negatif :)Kızlar ne durumdasınız
Ya yok mu dersinbenim bata 9 gün var daha erken gebelik testleri yapıyorum ama negatif :)
Bende yarin gidicem bakalimYa yok mu dersin
Belki gelistigi icundir bende tık yok su anKızlar klomen kullanırken oldumu sizinde alt karnımda aşırı şişlik gerginlik var dokunsam patlıcak sanki
Testlerde sorun olabilir mi acaba yada iğne vücudundan çok çabuk mu atıldıbenim bata 9 gün var daha erken gebelik testleri yapıyorum ama negatif :)
Şimdi döndüm doktordan gelişiyoda yavaş gelişiyo canım ya günde 1 mm nerdeyse 14 ml olmuş şimdi ama 2 tane var dedi klomene devam perşembe tekrar gidicem.Belki gelistigi icundir bende tık yok su an
bilmem iğne olalı 10. gün aşırı silik bir çizgi çıkıyor normal testlerde ama erken gebelik testinde bu sayfa kadar bembeyaz :) iğne etkisini geçirmiştir benceTestlerde sorun olabilir mi acaba yada iğne vücudundan çok çabuk mu atıldı
14.gunu bekleyin inanın bende zor tutuyorum kendimi dayanın biraz dahabilmem iğne olalı 10. gün aşırı silik bir çizgi çıkıyor normal testlerde ama erken gebelik testinde bu sayfa kadar bembeyaz :) iğne etkisini geçirmiştir bence
benim için hobi oldu günde 2 test yapmazsam olmuyor :)) bir de açıkçası kendimi negatife alıştırıyorum. sonra regl bekleyince negatif birden çok koyuyor. böyle erkenden başlayıp hep negatif görüyorum alışmış oluyorum hüsrana14.gunu bekleyin inanın bende zor tutuyorum kendimi dayanın biraz daha
İnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Benim 3 adet testim var evde bende onları boşa harcamamak için yapmıyorum açıkçası belirtilerinin devam edenlere diyor muydubenim için hobi oldu günde 2 test yapmazsam olmuyor :)) bir de açıkçası kendimi negatife alıştırıyorum. sonra regl bekleyince negatif birden çok koyuyor. böyle erkenden başlayıp hep negatif görüyorum alışmış oluyorum hüsrana7 aydır psikolojim bozuldu inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur.
Normalde günü gününe olurum şimdi 4 gün geciktikaç gün gecikti peki
Aynen ağri olunca yumurtalar gelişiyo bende baya çok vardi hatta şimdide varŞimdi döndüm doktordan gelişiyoda yavaş gelişiyo canım ya günde 1 mm nerdeyse 14 ml olmuş şimdi ama 2 tane var dedi klomene devam perşembe tekrar gidicem.
ağrıyı söyledim ağrıması iyi bişey dedi
Sen naptın canım bebek yerleşiyodur o yüzden ağrı olur bence seninAynen ağri olunca yumurtalar gelişiyo bende baya çok vardi hatta şimdide var
Soruyu tam anlamadım ama hafif sancım var şu an umarım Regl için değildirİnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Benim 3 adet testim var evde bende onları boşa harcamamak için yapmıyorum açıkçası belirtilerinin devam edenlere diyor muydu
Ya inşallah bebiş vardır. Güzel haberini bekliyoruzNormalde günü gününe olurum şimdi 4 gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?