Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Benim kasik ağrılarım azaldı göğüs uclarim hala ağrıyor bat 20 Ocak iğnenin 9.gunu test yapmadım hala

Belki gelistigi icundir bende tık yok su an
Şimdi döndüm doktordan gelişiyoda yavaş gelişiyo canım ya günde 1 mm nerdeyse 14 ml olmuş şimdi ama 2 tane var dedi klomene devam perşembe tekrar gidicem.
ağrıyı söyledim ağrıması iyi bişey dedi

Testlerde sorun olabilir mi acaba yada iğne vücudundan çok çabuk mu atıldı
bilmem iğne olalı 10. gün aşırı silik bir çizgi çıkıyor normal testlerde ama erken gebelik testinde bu sayfa kadar bembeyaz :) iğne etkisini geçirmiştir bence

14.gunu bekleyin inanın bende zor tutuyorum kendimi dayanın biraz daha
benim için hobi oldu günde 2 test yapmazsam olmuyor :)) bir de açıkçası kendimi negatife alıştırıyorum. sonra regl bekleyince negatif birden çok koyuyor. böyle erkenden başlayıp hep negatif görüyorum alışmış oluyorum hüsrana 7 aydır psikolojim bozuldu inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur.

İnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Benim 3 adet testim var evde bende onları boşa harcamamak için yapmıyorum açıkçası belirtilerinin devam edenlere diyor muydu

İnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Benim 3 adet testim var evde bende onları boşa harcamamak için yapmıyorum açıkçası belirtilerinin devam edenlere diyor muydu
Soruyu tam anlamadım ama hafif sancım var şu an umarım Regl için değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…