- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
İnşallah olmazsın canimSoruyu tam anlamadım ama hafif sancım var şu an umarım Regl için değildir
sancılar devam ederken mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal başladı sanırım ben bağırsaklarımı üşüttüm. ya da psikolojim iyice bozulduİnşallah olmazsın canim
Midenide üşütmüş olabilirsin geçmiş olsunsancılar devam ederken mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal başladı sanırım ben bağırsaklarımı üşüttüm. ya da psikolojim iyice bozuldu
Aaa aynı belirtiyi dün gece yaşadım ama ben iğnenin daha 6. Günündeyim birden bire aşırı karın ağrısı oldu midem çok bulandı sanki ev doğalgaz kokuyormuş gibi geldi. İshal oldu acaba bu korona belirtisi falan mı allahım bu süreçte bir de ona yakalanmayalımsancılar devam ederken mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal başladı sanırım ben bağırsaklarımı üşüttüm. ya da psikolojim iyice bozuldu
Amin cnm inşallahYa inşallah bebiş vardır. Güzel haberini bekliyoruz
aman Allah korusun benim 10. gün iğneden değildir sanmam. korona hiç olmasın ay gerçekten bir de onunla uğraşmak istemiyorum.Aaa aynı belirtiyi dün gece yaşadım ama ben iğnenin daha 6. Günündeyim birden bire aşırı karın ağrısı oldu midem çok bulandı sanki ev doğalgaz kokuyormuş gibi geldi. İshal oldu acaba bu korona belirtisi falan mı allahım bu süreçte bir de ona yakalanmayalım
büyük ihtimal şükür ishali geçirdim bulantı da geçerse gün saymaya devamMidenide üşütmüş olabilirsin geçmiş olsun
bu ay ne kullanmıştın ?Kizlar tedaviye cevap verememisim pko da varmis moralim cok bozuldu ya persembe tekrat gel dedi yumurtaliklarim gelismemis
Bozma moralini sabır ve bol dua etmekten başka bisey gelmiyor elimizden kaynanam benden uzakta ondan rahattım ben aramızda dağlar war:)Klomen kullanmistim inan moralim o kadar bozuk ki kaynanamda kapida donup bana imali imali bu saate kadar doktorda naptin diye sorunca dahada moralim bozuldu bu kaynanalar hep boyle pis olmak zorunda mi ya
Keske benimkini de daglar kadar uzaga yollayabilsek mancınık yapıp firlatsam mi napsamBozma moralini sabır ve bol dua etmekten başka bisey gelmiyor elimizden kaynanam benden uzakta ondan rahattım ben aramızda dağlar war:)
Aynı Evde yaşıyorsunuz yoksa ayrı:)Keske benimkini de daglar kadar uzaga yollayabilsek mancınık yapıp firlatsam mi napsam
Hiç gelişmemiş canım. Doktorda nabılır acaba, kahve sohbet yaptık deseydinKlomen kullanmistim inan moralim o kadar bozuk ki kaynanamda kapida donup bana imali imali bu saate kadar doktorda naptin diye sorunca dahada moralim bozuldu bu kaynanalar hep boyle pis olmak zorunda mi ya
Kesinlikle benimde olmuştu özellikle ilişki sırasında ağrım coktu koştum eczaneye krem aldım şimdilik durmuşKızlar bu klomen mantar yaparmı acaba bi bilginiz varmı. Aşırı yanma başladı benim. Travazol aldım şimdi onu kullanıcam ama oda işe yararmı bilmiyorum
Evet evet ilişkide bi yanmayla başladı sonra hep yandı, nasıl krem almıştın canım bende travazol diye bi krem sürdüm aşırı kaşıntı yaptı odaKesinlikle benimde olmuştu özellikle ilişki sırasında ağrım coktu koştum eczaneye krem aldım şimdilik durmuş
Evet bende de olmuştu ilişki sırasında ve sonrasında yanma ama klomenden olduğunu hiç tahmin etmemiştim bende yeni ampuller yanmaya başladıKızlar bu klomen mantar yaparmı acaba bi bilginiz varmı. Aşırı yanma başladı benim. Travazol aldım şimdi onu kullanıcam ama oda işe yararmı bilmiyorum
Bende araştırdım bulamadım klomen yapar diye bişey ama şey düşündüm sonuçta hormon yüklüyoruz vücudumuza. Hormon değişiklikleride nedenlerinde var, sizlerden de duyunca içim rahatladı ama sabahtan beri kafamda binbirtürlü şey kurmuştumEvet bende de olmuştu ilişki sırasında ve sonrasında yanma ama klomenden olduğunu hiç tahmin etmemiştim bende yeni ampuller yanmaya başladıbende yumurta pişirip koydum hemen geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?