- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
Vallahi bende ilk kez duydum kuzenim söyledi o yaptı çok iyi gelmişti yoğurt ve sirkeyi de ben duymamistimBende araştırdım bulamadım klomen yapar diye bişey ama şey düşündüm sonuçta hormon yüklüyoruz vücudumuza. Hormon değişiklikleride nedenlerinde var, sizlerden de duyunca içim rahatladı ama sabahtan beri kafamda binbirtürlü şey kurmuştum
Yumurta iyi geliyormu hiç duymamıştım, sirkeli su ve yoğurdu denedimde onlarda çok iyi geliyor
Yoğurt zaten probiyotik ya faydalı bakterileri çoğaltıyo diye okumuştumVallahi bende ilk kez duydum kuzenim söyledi o yaptı çok iyi gelmişti yoğurt ve sirkeyi de ben duymamistim
Trosyd adi kullan bana iyi geldi cnimEvet evet ilişkide bi yanmayla başladı sonra hep yandı, nasıl krem almıştın canım bende travazol diye bi krem sürdüm aşırı kaşıntı yaptı oda
Kaynatın mi yoksa kızartın mi Allah korusun başıma gelirse aklımda dursun budaEvet bende de olmuştu ilişki sırasında ve sonrasında yanma ama klomenden olduğunu hiç tahmin etmemiştim bende yeni ampuller yanmaya başladıbende yumurta pişirip koydum hemen geçti
Oyle demek gerekiyordu daHiç gelişmemiş canım. Doktorda nabılır acaba, kahve sohbet yaptık deseydin
Altlı üstlü canimAynı Evde yaşıyorsunuz yoksa ayrı:)
Canım ilk sürünce aşırı kaşıntı yaptı ama şuan iyi gibi bi bakayım bir iki gün olmazsa onu denerim çok teşekkür ederimTrosyd adi kullan bana iyi geldi cnim
Canim sen ne yaptin ne durumdasinNormalde günü gününe olurum şimdi 4 gün gecikti
Rica ederim cok zor mantara dönüşürse gebelige engel de oluyor dikkat etmek lazımCanım ilk sürünce aşırı kaşıntı yaptı ama şuan iyi gibi bi bakayım bir iki gün olmazsa onu denerim çok teşekkür ederim
Sızma zeytinyağinda normal pisiriyorsun sonra onu bir bezin üzerine alıp seni yakmayacak sıcaklığa gelince vajinaya koyup soguyana kadar oturuyorsun tabi tenle yumurta arasında hicbisey yok bezle kapatmiyorsun yaniKaynatın mi yoksa kızartın mi Allah korusun başıma gelirse aklımda dursun buda
Evet ya zaten onu taktım dün koca günRica ederim cok zor mantara dönüşürse gebelige engel de oluyor dikkat etmek lazım
Bugün hastanedeyim kan tahlili versin onu bekliyomCanim sen ne yaptin ne durumdasin
Al güzel haberi getir bizede seni bekliyoruz hade bakalım:)Bugün hastanedeyim kan tahlili versin onu bekliyom
Kizlar kan testi verdim hamileyim darisi sizin başiniza inşallahAl güzel haberi getir bizede seni bekliyoruz hade bakalım:)
kaç çıktı beta hcg değeriKizlar kan testi verdim hamileyim darisi sizin başiniza inşallah
Amin inşallah sende sag salim evladını kucağına alırsın inşallah cok sevindim senin adınaKizlar kan testi verdim hamileyim darisi sizin başiniza inşallah
Selam canımm bende yarın klomene başlıyorumSelam kizlar ocak 2021 de ve sonrasinda klomenle tedavi gorecekler buyrun burda birbirimizi bilgilendirelim
574.3 cikti cnmkaç çıktı beta hcg değeri
inşallah hayirli olur cnmSelam canımm bende yarın klomene başlıyorum
Amin çok sağol cnmAmin inşallah sende sag salim evladını kucağına alırsın inşallah cok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?