- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi Benben1212
-
İnşallah canım var mı burada faydasını gören yoksa yeni mi başladı herkesinşallah hayirli olur cnm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan testi verdim hamileyim darisi sizin başiniza inşallah
Ooo çok güzel çıkmış maşallah Adetinizi kaç gün geçtiniz peki574.3 cikti cnm
4 gün cnmOoo çok güzel çıkmış maşallah Adetinizi kaç gün geçtiniz peki
Amin cnm darisi isteyenlereRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evt cnm benİnşallah canım var mı burada faydasını gören yoksa yeni mi başladı herkes
Selam bol sanslar kuzumSelam canımm bende yarın klomene başlıyorum
Çok sevindimKızlar şimdi doktordan cıkyım 2 tane 19 18 mm yumurta olmuş yarın iğneyi vurucam
Sağlıkla hayırlısıyla olsunda 1 2 ne verirse Allah canımÇok sevindimhadi gözün aysın inşllah ikisi de tutar Allah gönlüne göre versin
Canım senin günün geldimi durum nedir hadi bize güzel haberi verGünaydın kızlar.
Göğsünde sızlama hissi yaşayan var mı tek taraflı? Bugün sağ göğsüm kopacak gibi sızlıyor ovitrelle iğne sonrası 7. Günüm
Bugün test yaptım tatlım, malesef negatifCanım senin günün geldimi durum nedir hadi bize güzel haberi ver
Umut güzeldir boşver ben de öyleyim hadi bakalım bugün iğneni vurdur yarın dan itibaren 14 gün saySağlıkla hayırlısıyla olsunda 1 2 ne verirse Allah canımben yine çok umut bağlamıyorum da
Kaçıncı günün canım 14. Günmü tamBugün test yaptım tatlım, malesef negatif
13 tatlım bugünKaçıncı günün canım 14. Günmü tam
Yarın vurdur dedi canım doktor yarın 12de vurdurucam sonrasında da 29 30unda bakalım ne gelicekUmut güzeldir boşver ben de öyleyim hadi bakalım bugün iğneni vurdur yarın dan itibaren 14 gün sayİnşllah güzel haberler alırsın benim 8. Gün bugün bakalım
Adet olmadan umut vardır inşallah olmayıp pozitife dönerr canım13 tatlım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?