- 5 Mart 2013
- 23.560
- 44.692
- 798
- Konu Sahibi Benben1212
-
Sanmıyorum canım ama bakalımAdet olmadan umut vardır inşallah olmayıp pozitife dönerr canım
İdrar yolu en etkili bol su içmek canım ben sadece bunu biliyorumKızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba. İdrarımı yaparken yanma var ne önerirsiniz. Sık idrara çıkıyordum ordan anlamalıydım ama
Hayırlısı neyse olsun canım çok gecikmeden inşallahSanmıyorum canım ama bakalım
İğneden dolayı ilk üç gün yürüyemeyecek kadar karın ağrım oldu sonra birden kesildi. Sonra sık idrara çıkma başladı ama o işte enfeksiyonun belirtisiYarın vurdur dedi canım doktor yarın 12de vurdurucam sonrasında da 29 30unda bakalım ne gelicekinşallah sende güzel haberler alırsın az kalmış seninn iğneden sonra bi değişiklik falan oldumu vücudunda
Ben de öyle yapıyorum şimdi canımİdrar yolu en etkili bol su içmek canım ben sadece bunu biliyorum
Evt ilk denememdi nasip eden Rabbim inşllah sağlikli bi šekilde kucağima alirim ilk hamileliğimde düşük yaptimSüper ilk denemn miydi canım ? Hayırlı olsun
Bende canım bir kaybım var 7 aydır olmadı bir daha bu ay klomen ile denicem bakalımEvt ilk denememdi nasip eden Rabbim inşllah sağlikli bi šekilde kucağima alirim ilk hamileliğimde düşük yaptim
Düzeltme...Kizlar malesef benim fel8smedigi icin diger ay gunde 2 tane alacam bu ayı pes gectik
Günde 1mi almıştın canım. Ya benimkilerde çok zor gelişti ama resmen klomene boğdu doktor beni, ilk 4 gün günde 3 kereyle başladık sonra kontrolden sonra 3 gün günde 3 klomen ve günde 1 iğne sonra kontrolden sonra tekrar 3 gün bu sefer sabah 2 akşam 2 klomen kullandım sen düşün anca 17. Günde bugün 2 tane 19 mm olmuş yarına kadar 3 tane daha iç dedi. Bence sende önümüzdeki ay dozu arttırınca gelişcek canım canını hiç sıkmaDüzeltme...
Kızlar malesef benim gelismedigi icin diger ay gunde 2 tane alacam bu ayı pas gectik bir sonraki aya ertelendi umutlar
Şimdi dozu arttıramazmıki acaba doktor çokmu geç oldu geç yumurtlamış olursun o şekilde olmazmıki acaba benim doktor sürekli doz oynadığına göre olabilir gibi geldi bana yine onlar daha iyi bilir tabideDüzeltme...
Kızlar malesef benim gelismedigi icin diger ay gunde 2 tane alacam bu ayı pas gectik bir sonraki aya ertelendi umutlar
InsAllah ama artik umudum kalmadi ne bilimGünde 1mi almıştın canım. Ya benimkilerde çok zor gelişti ama resmen klomene boğdu doktor beni, ilk 4 gün günde 3 kereyle başladık sonra kontrolden sonra 3 gün günde 3 klomen ve günde 1 iğne sonra kontrolden sonra tekrar 3 gün bu sefer sabah 2 akşam 2 klomen kullandım sen düşün anca 17. Günde bugün 2 tane 19 mm olmuş yarına kadar 3 tane daha iç dedi. Bence sende önümüzdeki ay dozu arttırınca gelişcek canım canını hiç sıkma
Birde ben 5.gun baslamistim ondan da olabilir bu ay bi duzensizlik oldu doktorla aramda onumuzdeki ay telefi etmek icin galibaŞimdi dozu arttıramazmıki acaba doktor çokmu geç oldu geç yumurtlamış olursun o şekilde olmazmıki acaba benim doktor sürekli doz oynadığına göre olabilir gibi geldi bana yine onlar daha iyi bilir tabide
Şimdi reglimi bekliceksin canımBirde ben 5.gun baslamistim ondan da olabilir bu ay bi duzensizlik oldu doktorla aramda onumuzdeki ay telefi etmek icin galiba
Evet kuzumŞimdi reglimi bekliceksin canım
Allahtan umut kesilmez canim her gunu bi umutla yasamiyor muyuz zatenBende maalesef tutmadı adet oldum klomene başladım bugün
Ama yumurta olmadıysa reglide geç gelicek canım onun için bişey vermedimiEvet kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?