Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba. İdrarımı yaparken yanma var ne önerirsiniz. Sık idrara çıkıyordum ordan anlamalıydım ama
İdrar yolu en etkili bol su içmek canım ben sadece bunu biliyorum

Yarın vurdur dedi canım doktor yarın 12de vurdurucam sonrasında da 29 30unda bakalım ne gelicek inşallah sende güzel haberler alırsın az kalmış seninn iğneden sonra bi değişiklik falan oldumu vücudunda
İğneden dolayı ilk üç gün yürüyemeyecek kadar karın ağrım oldu sonra birden kesildi. Sonra sık idrara çıkma başladı ama o işte enfeksiyonun belirtisi4. Günümde 1 günlük miğde bulantısı ve ishal oldum ama bu iğnenin yan etkisiymiş doktorumada sordum 6. Günde sonra sağ ve sol yumurtalıklarımın Alt kısımlarında. Eğilip kalkarken. Batmalar oldu 7. Günümde miğdemden acı sular gelmeye başladı bu da sanırım midemi üşüttüm yani yaşamamam gereken tüm aksilikleri yaşıyorum bugün de Ovulasyon döneminde yaşadığım şeffaf hatta biraz daha sulu akıntım başladı ama daha bu sabah başladı öncesinde kup kuruydu göğüslerimde çok bir değişiklik yok Doktor TÜm belirtiler iğneniniçind bulunan hcg hormonundan kaynaklı dedi

Evt ilk denememdi nasip eden Rabbim inşllah sağlikli bi šekilde kucağima alirim ilk hamileliğimde düşük yaptim
Bende canım bir kaybım var 7 aydır olmadı bir daha bu ay klomen ile denicem bakalım İnşallah sağlıkla tamımla

Düzeltme...
Kızlar malesef benim gelismedigi icin diger ay gunde 2 tane alacam bu ayı pas gectik bir sonraki aya ertelendi umutlar
Günde 1mi almıştın canım. Ya benimkilerde çok zor gelişti ama resmen klomene boğdu doktor beni, ilk 4 gün günde 3 kereyle başladık sonra kontrolden sonra 3 gün günde 3 klomen ve günde 1 iğne sonra kontrolden sonra tekrar 3 gün bu sefer sabah 2 akşam 2 klomen kullandım sen düşün anca 17. Günde bugün 2 tane 19 mm olmuş yarına kadar 3 tane daha iç dedi. Bence sende önümüzdeki ay dozu arttırınca gelişcek canım canını hiç sıkma

Düzeltme...
Kızlar malesef benim gelismedigi icin diger ay gunde 2 tane alacam bu ayı pas gectik bir sonraki aya ertelendi umutlar
Şimdi dozu arttıramazmıki acaba doktor çokmu geç oldu geç yumurtlamış olursun o şekilde olmazmıki acaba benim doktor sürekli doz oynadığına göre olabilir gibi geldi bana yine onlar daha iyi bilir tabide

InsAllah ama artik umudum kalmadi ne bilim 14.gunum du bu gun doktorda anladi bir taneyle olmayacagini diger aya birakti ama ilac hic mi hic etki etmemis anlamadim

Şimdi dozu arttıramazmıki acaba doktor çokmu geç oldu geç yumurtlamış olursun o şekilde olmazmıki acaba benim doktor sürekli doz oynadığına göre olabilir gibi geldi bana yine onlar daha iyi bilir tabide
Birde ben 5.gun baslamistim ondan da olabilir bu ay bi duzensizlik oldu doktorla aramda onumuzdeki ay telefi etmek icin galiba

Merhaba kizlar bende 9 ocakta çatlatma iğnesi vurdum eski doktorum pcolusun dedi ama bu gittiğim doktor dediki bubay ilaç kullandınmi hayır dedim kendiliğinden yumurtam 17 mm olmuştu iğneyi verdi ama bu ay olmazsa hsg çekmek zorundasın dedi iğneyi vurduğundan beri felaket bir akıntım var acaba iğnenin etkisimi çatlatma ognesiyle hamile kalan var mı aranızda

Kizlar bugün iğnenin 14.gunu sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi vardı kasık ağrılarım şişkinlik gaz ve göğüs ucu ağrılarım var ilk denememdi acaba hala iğnenin etkisi midir merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…