Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Kizlar bugün iğnenin 14.gunu sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi vardı kasık ağrılarım şişkinlik gaz ve göğüs ucu ağrılarım var ilk denememdi acaba hala iğnenin etkisi midir merak ediyorum
14. Günde genelde etki kalmıyo diyorlar canım yarın tekrarla bence koyulaşır inşallah

Kızlar iğneden sonra nasıl belirtileriniz oldu ben dün oldum iğneyi hiçbir değişiklik yok vücudumda sadece yumurtalığmda biraz sızlama gbi ağrı var o kadar. Sizin nasıldı?

İnşallah canım erken gebelik testinde silik kaset testte hiç çıkmıyor dün kaset test yapmıştım adet olacağım diye korkuyorum
İnşallah olmazsınncanımm Dünkü testtede çıkmadıysa iğnenin etkisi geçmiştir bence canım

Selam kızlar bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım bugün iğnenin 3.günü acayip şekilde sol kasık ve karın ağrım var umarım hepimiz güzel haberler alırız

Kızlar iğneden sonra nasıl belirtileriniz oldu ben dün oldum iğneyi hiçbir değişiklik yok vücudumda sadece yumurtalığmda biraz sızlama gbi ağrı var o kadar. Sizin nasıldı?
akinti hafif kasik ağrısı bide gogusler de hassasiyet ama herkeste aynı belirti yapmayabilir mesela bi cok kisi mide bulantısı yaşamış bende hiç olmadı

akinti hafif kasik ağrısı bide gogusler de hassasiyet ama herkeste aynı belirti yapmayabilir mesela bi cok kisi mide bulantısı yaşamış bende hiç olmadı
Bende kasık ağrısı falan yok daha henüz karın ağrısı var sadece çok hafif oda. Bakalım bi akıntı falan göremezsem pazartesi gitsemmi acaba çatladımı acaba diye bakmaya

Aynen gidebilirsin benim doktorum iğneden 2gun sonra gel demişti mesela gittim catlamisti ama maalesef olmadi
Bakıcam bakalım canım uyarsa yarın giderim belki. Belkide akışına bırakırım Bu ay olur inşallah canım başladınmı bu ayda tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…