- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Benben1212
-
14. Günde genelde etki kalmıyo diyorlar canım yarın tekrarla bence koyulaşır inşallahKizlar bugün iğnenin 14.gunu sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi vardı kasık ağrılarım şişkinlik gaz ve göğüs ucu ağrılarım var ilk denememdi acaba hala iğnenin etkisi midir merak ediyorum
İnşallah canım erken gebelik testinde silik kaset testte hiç çıkmıyor dün kaset test yapmıştım adet olacağım diye korkuyorum14. Günde genelde etki kalmıyo diyorlar canım yarın tekrarla bence koyulaşır inşallah
İnşallah olmazsınncanımmİnşallah canım erken gebelik testinde silik kaset testte hiç çıkmıyor dün kaset test yapmıştım adet olacağım diye korkuyorum
İnşallah geçmiştir teşekkür ederimİnşallah olmazsınncanımmDünkü testtede çıkmadıysa iğnenin etkisi geçmiştir bence canım
Aynen Allah sabir versin bize kucaklarimizi bos bırakmasınAllahtan umut kesilmez canim her gunu bi umutla yasamiyor muyuz zaten
akinti hafif kasik ağrısı bide gogusler de hassasiyet ama herkeste aynı belirti yapmayabilir mesela bi cok kisi mide bulantısı yaşamış bende hiç olmadıKızlar iğneden sonra nasıl belirtileriniz oldu ben dün oldum iğneyi hiçbir değişiklik yok vücudumda sadece yumurtalığmda biraz sızlama gbi ağrı var o kadar. Sizin nasıldı?
Bende kasık ağrısı falan yok daha henüz karın ağrısı var sadece çok hafif oda. Bakalım bi akıntı falan göremezsem pazartesi gitsemmi acaba çatladımı acaba diye bakmayaakinti hafif kasik ağrısı bide gogusler de hassasiyet ama herkeste aynı belirti yapmayabilir mesela bi cok kisi mide bulantısı yaşamış bende hiç olmadı
Yok canim vermediAma yumurta olmadıysa reglide geç gelicek canım onun için bişey vermedimi
Anladım canım vardır doktorun bi bildiği bekle bakalım çok kafana takma reglinde geçikir bu seferYok canim vermedi
Aynen gidebilirsin benim doktorum iğneden 2gun sonra gel demişti mesela gittim catlamisti ama maalesef olmadiBende kasık ağrısı falan yok daha henüz karın ağrısı var sadece çok hafif oda. Bakalım bi akıntı falan göremezsem pazartesi gitsemmi acaba çatladımı acaba diye bakmaya
Bakıcam bakalım canım uyarsa yarın giderim belki. Belkide akışına bırakırımAynen gidebilirsin benim doktorum iğneden 2gun sonra gel demişti mesela gittim catlamisti ama maalesef olmadi
Evet başladım ikinci deneme olacak inşallah bu sefer olur hepimizin deBakıcam bakalım canım uyarsa yarın giderim belki. Belkide akışına bırakırımBu ay olur inşallah canım başladınmı bu ayda tedaviye
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet başladım ikinci deneme olacak inşallah bu sefer olur hepimizin de
Amin inşallah tez vakkitte bebişleri kucağimiza alirizİnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben bekliyorum hala adet olmadım bugün 16.gunumKizlar gözel haber alan varmi
Cnm hic test yapmadin mi takip edemedim deBen bekliyorum hala adet olmadım bugün 16.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?